Drzavnik Novog Kova

srijeda, 11.04.2007.

AL GOREOV "INCONVENIENT TRUTH" I PLAN GLOBALNE DEMOGRAFSKE KONTROLE (1. DIO)

«U potrazi za novim neprijateljem koji bi nas ujedinio, dosli smo na ideju da bi zagadjenje, prijetnja globalnim zatopljenjem, nestanak vodenih rezervi, glad i slicno takodjer mogle posluziti (...) Sve ove opasnosti imaju kao uzrok ljudsku umijesanost (...) Stvarni neprijatelj je, dakle, covjecanstvo samo”
“A Report by the Council of the Club of Roma”, 1991


“Inconvenience truth”, Al Goreov dokumentarac vrti se u svijetu kao ni jedan film zadnjih godina! Prikazuje se u skolama, fakultetima, javnim skupovima u svakom gradu. Nagradjen je sa cak dva Oscara, za najbolji dokumentarni film i za muziku. Produkcijska kuca je Paramount Classics , ogranak Paramount Pictures!
Potrebno je pojasniti malo povijesne tijekove da bi se bolje razumio strateski cilj ove jake (masonske) produkcijske kuce. Paramount je prva od najvecih u Hollywoodu, osnovana davne 1912. Dvadeset godina njom je upravljao madjarski Zidov Adolph Zukor. Dok je njegov brat Arthur, posvojen od strica Kalman Lieberman nakon oceve smrti postao rabin velike sinagoge u Berlinu, mladi Adolph napusta prakticirani judaizam tek sto je stigao u Ameriku.
1966. veliki industrijski konglomerat austrijskog Zidova Charlesa Bluhdorna “Gulf-Western Industries Incorporated” kupuje Paramount.
Prva desetljeca proslog stoljeca obiljezilo je 8 velikih producentskih kuca, od cega 5 velikih: Paramount (Zukor), Warner Brothers (Warner), Loew-Metro Goldwyn Mayer (Mayer), Twentieth Century Fox (Fox) e RKO (Lehman) I tri manje: Universal (Laemmle), Columbia (braca Cohn) e United Artist.
Svih osam su udruzene u Motion Picture Producters of America (MPPA) i dakle kontrolirane od grupe Rockefeller i/ili Morgan.
Stvarni vlasnici kinematografskih kuca i danas su veliki financijeri sa Wall Streeta. Veliki financijski trustovi i americki bankari, tzv. Big Three, su grupe Rockefeller, Morgan e Kuhn Loeb & Co.
Ocigledno je da Paramount Classics koji je financirao dokumentarac Al Gorea, ne moze izbjeci ovu ekonomsku kontrolu. Za kraj bih dodao da je mladi reziser “An inconvenient truth”-a Davis Guggenheim, sin 4 puta Oscarom Charlesa Guggenheima (njemackog Zidova).

Image Hosted by ImageShack.us

Napomenimo i to da je Al Gore clan C.F.R., Trilateralne (osnovao je David Rockefeller), potpredsjednik SAD za vrijeme vladanja Williama Jeffersona Blythea III, zvanog Bill Clinton, te kandidat na predsjednickim izborima 2000 protiv Georgea Walkera Busha juniora.
Al Gore bi vjerovatno bio dobio izbore da nije intervenirao George Walker Herbert Bush (mason 33° Starog Prihvacenog Skotskog Reda) da bi svog sina namjestio u Bijelu Kucu.

Image Hosted by ImageShack.us

Al Gore je celni covjek New Age pokreta koji jase zelenog konja ekologije.

Pojava Al Gorea sa maskom ekoloskog viteza trebala bi nas dobro nasmijati i iz razloga jer je glasnogovornik kampanje protiv globalnog zatopljenja, cije je puno ime Albert Arnold Gore junior (da bi ga razlikovali od oca Albert Arnold Gore senior), clan jedne od najmocnije americke obitelji usporedive sa onom Bush.

Al Goreov otac, Al Gore senior, bio je dio tzv. “ crvenog establishmenta”. Poslovni partner poznatog poduzetnika Armanda Hammera, koji je medju prvima ekonomski pomagao Vladimira Iliča Uljanova, poznatijeg kao Lenjin.
Njegov otac Julius Hammer osnivac je Americke komunisticke partije a bio je prijatelj Al Gorea seniora i Josifa Stalin.

Armand Hammer – prema FBI i zahvaljujuci FOIA (Freedom of Information Act – zakon o slobodi informiranja) – obavljao je prljave poslove na uvozu i izvozu sa Sovjetskim savezom i osobno je pregovarao sa Lenjinom tokom 20-ih godina, kad je osnovao OXI , Occidental Petroleum Corporation usao je u svijet naftasa .
Politicki, Hammer se nije obazirao na nikoga, financirao je i republikance poput Nixon, i demokrate poput Al Gorea juniora!
Dakle novopeceni ekoloski aktivist Al Gore junior, koji putuje po svijetu najavljujuci globalno zatopljenje financiran je od naftaske korporacije i ne samo to nego ima 500.000 dolara u dionicama OXI!
Mozda se covjek zbunio u ovom mutezu ali to ne nista ne mijenja na stvari jer cilj dokumentarca kroz rijeci samog Al Gorea ulazi u sveru kampanje za kontrolu demografsku kontrolu planete koju desetljecima provode mocne grupacije kontrolirane od Rockefellera!

Prvo analizirajmo tko su te grupe i kakvi su njihovi.

6. i 7. travnja 1968. u Accademia dei Lincei alla Farnesina u Rimu, sastalo se tridesetak osoba – pod sponzorstvom Fondacije Agnelli – da bi “promijenili svoje misljenje o velikim problemima planete”.
Tako je u Rimu nastao ”Rimski klub”!

Image Hosted by ImageShack.us

Klub jasnog malthuzijanskog karaktera u kojem mrznja prema covjeku nema granica covjek u stavri postaje rak, perverzno stvorenje. Njihova deviza je, kako je u biografiji napisao predsjednik Aurelio Peccei: “pravo na radjanje nije apsolutno pravo”.
Ili kako je rekao Deutsche Press Agenturu 1988., princ Philip (Mountbatten) Vojvoda od Edimburga mason visokog ranga i medjunarodni predsjednik WWF-a: “Da se reinkarniram, zelio bih se vratiti kao smrtonosni virus da pridonesem rjesenju prenapucenosti” .

Image Hosted by ImageShack.us

1965. americki predsjednik Lyndon Johnson na 20 obljetnici UN u San Franciscu izjavio je da 5 dolara ulozenih u kontrolu stanovnistva vrijede kao 100 dolara ulozenih u ekonomski razvoj.
18.07.1969. Nixon je u Kongresu naglasio da UN “moraju preuzeti inicijativu da reagiraju protiv povecanja svjetske populacije. Dok je 1970. njegova administracija poduzela vise istrazivanja za smanjenje nataliteta. Studiju National Security Study Memorandum 200” je potpisao 1974 Henry Kissinger (njemacki Zidov) i poslao novom predsjedniku Geraldu Fordu.
Ovaj memorandum nije nista drugo nego “studij o prijetnji porasta broja stanovnistva americkim strateskim interesima” razlikujuci koje su “medjunarodne politicke i ekonomske implikacije”.
Kissinger & Co. Toplo preporucuju kontracepcijsku tehnologiju, abortuse i sterilizaciju.

Image Hosted by ImageShack.us

1975. te preporuke su prihvacene od americke administracije. Unistenje cijelih nacija na Zemlji pocelo je biti vazan dio americke vanjske politike. Ovaj kriminalni akt potpisao je direktor Vijeca za nacionalnu sigurnost Brent Scowcroft.
Prvi od duge serije eksperimenata bio je gradjanski rat u Libanonu (1975-1990)…
Prolaze godine a situacija ne mnogo ne mijenja. 24.07.1980. novi predsjednik James Earl Carter junior (poznat kao Jimmy Carter) potpisuje rezultate nove studije: “The Global 2000 – Report to the President”

Izvjestaj sa preko 1600 stranica kaze: “Ako se nastavi aktualna tendencija demografskog i ekonomskog razvoja, 2000.-ite godine svijet ce biti jos naseljeniji, zagadjeniji, ekoloski manje”.

Ovaj Global 2000 je objava sluzbene politike genocidnih namjera, po kojoj bi zemlje u razvoju, slabo industrijalizirane trebale smanjiti broj stanovnistva! Vidi slucaja do ovakvog zakljucka stize i Al Gore u svom “ekoloskom dokumentarcu”.

Image Hosted by ImageShack.us


nastavlja se....

11.04.2007. u 04:10 • 4 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.



< travanj, 2007 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Travanj 2009 (1)
Ožujak 2008 (1)
Veljača 2008 (1)
Siječanj 2008 (3)
Prosinac 2007 (1)
Listopad 2007 (2)
Rujan 2007 (3)
Kolovoz 2007 (2)
Srpanj 2007 (2)
Svibanj 2007 (1)
Travanj 2007 (9)
Veljača 2007 (11)

Opis bloga

(Geo)politka i teorije urote

Image Hosted by ImageShack.us



pollitika


Image Hosted by ImageShack.us

Linkovi

I WATCH THEM:

Secret Hvar travel agency
45 lines
pollitika.com
mracni blog
Marin Jurjevic
borja
Forska Gratakaza
CNN
Put oko svijeta
Bitke kroz povijest
Slobodna Dalmacija
Image Hosted by ImageShack.us
ConspiracyPlanet
PrisonPlanet
ConspiracyArchive

Image Hosted by ImageShack.us
PARCE MIHI, DOMINE,
QUIA DALMATA SUM!



Image Hosted by ImageShack.us




Marry Poppins tickets



BODYCOUNT


Just Foreign Policy Iraqi Death Estimator


Locations of visitors to this page

Image Hosted by ImageShack.us

THEY ARE WATCHING YOU!

Image Hosted by ImageShack.us

The principal target of conspiracy theories has shifted from the "red scare" to the " fed scare".

You now need, as the popular wisdom has it, to be a little paranoid to remain sane.

Certainty has given way to doubt, and conspiracy has become the default assumption in an age which has learned to distrust everything and everyone.

The most potent targets for conspiracy theory are events of disproportionate tragedy.
- Frank Spotnitz, The X Files writer

"[D]on't criticize my children and don't criticize my daughters-in-law and don't criticize my husband, or you're dead."
— Barbara Bush, Larry King Live (CNN), 10/22/03