dritokonj https://blog.dnevnik.hr/dritokonj

srijeda, 20.11.2013.

Aktivizam, valjda

Evo, već 3 dana rantam tu nekaj, pizdim i svjestan sam činjenice da se ništa neće promijenit mojim pižđenjem. Mrzim ovu državu, mrzim ju oduvijek. Mrzim ju duboko i kristalnim fokusom, vizualiziram kaj bi sve napravio ljudima koji su potencijalno predivnu zemlju pretvorili u golem jakuševac. Čudimo se kaj nas u EU ne doživljavaju ozbiljno, kaj Ameri pitaju dal imamo televizore, kaj svi briju da smo otpadak smrti i šupak svijeta. Al jesmo.

Nikad nisam brijao na aktivizam. Nikad. Ne podnosim te retardirane imam-dredove-bljujem-vatru-pas-mi-je-zmazan ljude koji po cvjetnom drkaju pičku materinu lupajuć po kantama i govoreć "e ono, država je kužiš". Pička vam materina. Pa naravno da se niš neće promijenit kad izgledaš retardirano i retardiran si. Aktivisti su većma priglupa ekipa sa puno drivea i bez imalo logike i zdrave argumentacije u nekakvom verbalnom sukobu. Ni ne dođe do tog sukoba jer im je primarna stvar vrtit vatru, bit zauvijek na prvoj godini indologije i imat zmazanog pesa. I oni se bore protiv države. Zmazanoćom i tofuom.

Kakav je to aktivizam? Kako je to rađenje ičeg za jebeni boljitak? Besplatni koncerti, besplatni grah, besplatna vegetarijanska hrana. To je ono kaj bi nam, u rijetkim momentima nekakvih događaja trebalo donijet promjenu? Kad su bila sranja po faksovima, ekipa je brijala na faksu samo zato da ne moraju bit doma, da se osjećaju kao dio nečeg i da se mogu jebat po praznim predavaonama. Činjenica da "poduzetnici" kradu, ubijaju ljude po moru i cestama, da nam ruše i rasprodaju grad, da je Bandić pokrao sve kaj se može pokrast, a nastavlja sa sranjima će se riješit drkanjem po krivom putu? Organiziranjem besplatnih koncerata? Tofuom?

Mater ti jebem, kak je ovo žalosna država. I ti isti ljudi pljuju po nekim retardiranim kurvama sa dakfejsom koje imaju "I don't work, I'm a princess" na fejsu, dok sami nisu napravili nikakvu razliku osim kaj su uspjeli impresionirat dvije retardirane kurve s turkologije. Pa pička vam materina.

Ne, mrzim aktivizam, mrzim. Al brijem da je stvarno krajnje vrijeme da se nekaj dogodi. Jer ono kuiš "I don't work, I'm a...imam zmazanog pesa i vrtim baklje".

Jebem ti mater.

20.11.2013. u 15:02 • 3 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  studeni, 2013 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Listopad 2014 (2)
Rujan 2014 (2)
Studeni 2013 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Keksich bloger

Linkovi

Lika Portal

Fanatico Peliculas

keksicc

Nogometne igre
Larina igraona

Motori Igre


Ben 10
Zabavne igre
Igre 123

Larina igraona igre
Igrice 123

Besplatne igre