srijeda, 17.05.2006.

Moja virtualna prijateljica Secret kupila je kuću od moje real prijateljice. I naravno pozvala me da dođem vidjeti kako su je lijepo uredili. Kuća je zaista bila predivna samo sam ja komentirala kako se tu puno troši za grijanje jer je velika. Secret je rekla da se raskomotim i da ona mora malo pospremiti. Ali došla je Cruel i pravila mi društvo. Ja sam bila gladna i htjela sam nešto jesti. Cruela mi je dala neku tanku šnitu kruha koja se jako mrvila i nešto sira mi je namazala gore. Ja sam još htjela i mlijeka, ali rekla mi je da ga više nema jer je ona popila. Nakon toga je došla Secret, dala nam dekice i fino smo se zavalile ispred telke. Začas je počelo nevrijeme i mene je bilo strah ići doma pa sam zamolila Secret da me otprati. Iako je bila u spavaćici?!? nije joj bilo problem.

- 08:17 - Komentari (5) - Isprintaj - #

četvrtak, 11.05.2006.

Noćas sam sanjala da na poslu radim test za trudnoću. Tako da sam i malo prispala ujutro i stvarno ga radila na brzinu. Negativan je naravno.
Ali, sve mi je na poslu bilo čudno jer sam ga morala napraviti skrivajući se, a kako imamo dignuta vrata u wc-u mislila sam kako ću sada napraviti test, netko će prepoznati moje noge i znat će da sam to ja. Pa sam zvala kolegicu s posla da mi dođe držati stražu, a ja sam na sbe stavila kao neku kabanicu da me ne prepoznaju i da se usput ne popišam.
Onda sam bila u nekoj sobi – uredu i čekala rezultate i da se makne čistačica jer se meni zapravo jako ševilo i čekala sam nekog sa kim bi to mogla obaviti.
Nakon toga sam se trgnula tako da ne znam rezultat testa, ni jeli došao netko potencijalni za sex.

- 14:59 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>