Draxblog 2

ponedjeljak, 28.11.2005.

Willisov blog-buster?

Bruce Willis bi, po svemu sudeći, mogao napisati novo poglavlje u povijesti blogova. Naime, jedna od najvećih holivudskih zvijezda pokušat će svoj utjecaj u tvornici snova uložiti u ambiciozni igrani film koji bi - kao prvi takav u povijesti - kao svoj predložak trebao imati nečiji blog.

Riječ je o blogu Michaela Yona, free lance novinara koji u njemu opisuje svoje doživljaje u Iraku te prati rad američke vojne jedinice koja je operirala u Mosulu. Willis je, po svemu sudeći, u tim tekstovima pronašao materijal od koga bi se mogao napraviti akcijski film.

Willisovo oduševljenje za projekt, pak, samo po sebi ne garantira da će taj film ikada biti snimljen. Naime, Willis kao zakleti republikanac i vatreni pristaša pohoda na Irak, koji se čak javio kao dobrovoljac za američku vojsku (i bio odbijen zbog starosti), je prilično usamljen u pro-demokratskom i anti-Bushovskom Hollywoodu. S druge strane, slično se govorilo i za Mela Gibsona i njegovu Pasiju, koju su holivudski "insideri" također ispočetka dočekali s velikim neprijateljstvom.

- 16:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>