srijeda, 05.09.2007.

Eto, ...

... treba mi samo malo poticaja za novi post.
Dakle, što sam radio od 14.8.? Uglavnom isto što i prije, dakle, ništa!
Sanja je otišla u Ameriku prije 2 tjedna! U Michigan, u glavni grad, nekako na L. Uglavnom, obitelj kod koje došla se preziva kao i ona, a ženska glava obitelji se zove Sanja, dakle, dvije Sanje pod istim krovom! I nema je do sljedeće godine! Ma, brzo će to proći!
(Previše uskličnika.)
Zadnji tjedan sam maximalno iskorištavao, dakle (skoro) svaki dan sam bio vani. Ili negdje. Ili bilogdje. Uglavnom, u subotu smo išli Ivan, Tomea i ja do Avenue Mall-a; dosta je, gle čuda, velik. Vidio sam si u Peku super tenisice za 380 kn, ali o tom potom. Sve ostalo je ili teški šminkeraj ili astronomskih cijena, s tim prvo uključuje drugo, ali drugo ne uključuje prvo. =) Aha, i Algoritam ima tamo! (Neki ljudi će se pronaći u tome :p) Tad Williams je bio ovih dana tamo, potpisivao je knjige, a onda se zaputio u Varaždin i valjda Split; uglavnom, negdje u Hrvatsku. I navečer smo bili tu u Dugom Selu na Danu radija Martina; bila je Lana Jurčević, Karma, Latino, Zdravko Škender i ostale zvijezde hrvatske estrade (sarkazam, op.a.)
U nedjelju bijah doma.
A u ponedjeljak prvi dan, ujutro u 9 sati. Čitali smo pravilnik - tko ga je slušao - i sl. Pustio nas u 10 i 15. Yay! Zatim bijasmo Marijan, Ivan, Ivan II., Mate, Marija i Kristina, sestra Ivana III. na kavi. Onda sam išao s Markom (bratom, još jedna op.a.) i Mateon kupiti one tenisice u Peku, ona u Nike, a on sa mnom u Peko.
Jeste skužili da su stare 11-ice zamijenjene novima, tj. s 2100-icama?
U utorak je bilo Ja-sam-Kralj-Oluje-koji-dolazi-pokoriti -svijet-jer-sam-zao-i-zato-šaljem-na-njega- veliku-hladnoću-usred-ljeta hladno. Smrznuo sam se u onih 5 minuta od stanice do škole jer je vjetar puhao u mene dok je kiša bila padala. U školi je bilo dobro, prvaši izgledaju uplašeno i zbunjeno. Ah! Morali smo tjelesni radit bosi jer nismo imali opremu! Ma da!
Danas je isto bilo dobro! Nismo imali prvi sat, zatim latinski - Latinuša je super, radili smo tradicionalni izgovor jer kasnimo 2 mjeseca s gradivom odmah na početku. Onda blok sat hrvatskog, onda engleski, onda zemljopis. I napokon DSD! Nova profa je super! Iako je sve pričala na njemačkom, veliku većinu sam ju skužio! Aha da, Leo i ja smo otkrili novu riječ: die Robla.
"Was machst du in deiner Freizeit?
- Ich mache Robla!"
Gledah danas po 58. put Coyote Ugly. Film je super premda je pomalo fafa. Ah!
Totalno sam umoran ovih dana i želim ić ranije spavat, no! Ne da mi se pa mi se ujutro spava pa sam cijeli dan nikakav i to.
Ugl, sutra imam tonu predmeta pa mi se ne da više pisat. Pozdrav!

- 21:23 - Spread your wings ( ukupno: 54) - Dive into my colors - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.