ponedjeljak | 03.09.2007.

POVRATAK U VIRTULANI SVIJET....ILI ŽIVOT U RELATIVNOM KAOSU

Jesen je stupila na snagu točno prije četiri dana ničim prije toga ne ukazavši na svoj dolazak. Iz vrućine i totalne sparine iznikla je preko noći jesen, kroz zavjese je u zagrijane sobe donijela hladan dah, prozračnost , miris sjeverca i sjetu...ukazala je ljetu kako je vrijeme da ode... Nije me bilo jaaako dugo, no što je dugo, a što kratko? Vrijeme je relativan pojam u svakom slučaju i u ovom našem fizičkom kontinuumu to se lako može dokazati. Kada se čovjek nalazi u životnoj pogibelji, nekakvoj općenito usranoj i lošoj situaciji, ili jednostavno čeka u čekaonici nekakav administrativni izbljuvak, ili liječnika vrijeme se izdužuje, rasteže, minuti postaju sati.... Isti taj čovjek kada uživa u najboljem provodu svog života, nezaboravnom putovanju, ili seksu s ženom kakvu je oduvijek želio, tada sati postaju minute...ili sekunde, pa vi recite nije li stari Albert zapravo itekakko dobro konstatirao kako je vrijeme odista relativno...
Dakle, nije me bilo dugo...ili kratko, ili jednostavno onoliko koliko me nije trebalo biti, no ovaj post svedoči jednom, a to je kako se netko vratio, ili se namjerava vratiti, ili je samo svratio...tko zna?
Jesen će uskoro obojiti ovaj svijet pod čijom kapom, i na čijoj ispucaloj kori šetam svoju šetnju života, svoj križni put i svoj ponosan marš, puzim, ničice padam, ustajem i koračam dalje, uvijek dalje, uvijek prema zapadu...zašto? Jer je tako, a zašto je tako...objasnit ću vam kada sljedeći puta dodjem u Vaš virtulani svijet, čiji su temeljei, ne zaboravite blogeri Hrvatske i svijeta, dosada, usamljenost, ponekad jednostavno ne postojanje nikoga bliskog kome bi rekli ono što želite... nije li tako? Ah, život itekako zna biti paklena kučka, ili bijesan pas!

- 09:36 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

<< Arhiva >>