<body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="http://connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script> Sims 2 night life - Dony Nešto - Blog.hr
Credits.^^.
Design: Sk8Designs
Picture: DeviantART
Thx: Dafont

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Ako netko želi moj benner staviti an svoj blog neka mi samo kaže u komantarima


Zabranjeno je kopiranje i oduzimanje postova i stvarčica
Možete uzeti samo pod uvjetom da me pitate i ja vam to pošaljem meilom ili kako želite.....
Benner možete uzeti tako da označite tekst u malom box-u držite lijevim klikom i vučete do mjesta gdje ga treba spremiti

Malo o meni
Ja sam DoNoVaN PaVlEkOvIć....
Volim sve što vole mladi....
Imam 12 godina.....
Sims igram od 6 godine.....
Lady GaGa,Green day su Najbolji.....

Na ovom blogu nema vrijeđanja,psovki i problema.
my msn: dony.012@live.com
Facebook Donovan Pavleković

Blog je otvoren 29.06.2009. (14:24)
BlOg oDrŽaVa i UrEđUjE Donovan

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr
Pošalji mi mail!
Download straniceLiana Sims 2
AnnaMaria sims2
sims2cri
Peggy zone
RoseSims2
stylishsims
RaonSims
all-about-style
ShopSims2
thesimsresource
Mod The Sims 2
XmSims

Moji PoStIchy


Stvoren je novi blog
Sims 3
Kako napraviti vrtić u sims 2 free time
Sims 2 pets
Šifre za sims 2
Slike slide
Kako napraviti zombija u sims 2 apartment life i sims 3
O mom sims 2
Sims 2 sesaons
Sims 2 open for business
Sims 2 nightlife
Sims 2 bon voyage
Sims 2 free timeSims 2 apartment life
Sims 2 university
O meni ( VIŠE )
Sims 2 life stories
Kako da vam Pas ostane skotan u sims 2 pets
Evoo meee
1. Dio obitelji Hart-bo
Samo kratko2.dio Obitelji Hart-Bo
3.dio Obitelji hart-Bo
4.dio obitelji Hart-Bo
Biografija Ushera Hart-Bo
Biografija Mary Hart-Bo
Biografija Hanry Hart-Bo
Kako napraviti odjeću u body-shop
Biografija Karen Hart-Bo
Slike
POSLJEDNI dio obitelji hart bo
Instalaciski kodovi
Što ja mislim o svim nastavcima The sims
Sims 3 i njegove predlosti
Što je mash
Kako download-ati
Sims 2 teenStyel stuffž
Sims 2 kitchen and bath disign stuff
Sims 2 family fun stuff
Zahvala za najbolji dizaj simsa
Kakve simove,a kakve kuće volim
Sims 2 glamour stuff
Sims 2 ikea home stuff
Download
Zaboravlja se sve
Sims 2 celebration stuff
Wow.Još malo
Sims 2 h&m fashion stuff
Miss sims 2
Modeli Nastavak
Misice u Svečanim Prilikama
MiSiCe U SlAtKoJ VeRzIjI
.....New.Miss.New.Cretaor..
Zadnja epizoda Miss sims 2
Zadnje Miss sims 2
Post nakon dugo vremena
Svašta
O sims 3,
Sims 3 and my love for Sims 3
News
DoNoVaN News
O belli Goth
Ništa Od Svašta
download-fashion-for-sims-2
Ana Lucija sims 2
Sve misterije
deer-dance-song
mallacurka-dora98
Twilight girls
Ferventdaisy
sk8designs
sims2coollife
nikkixskel
fakesmile
Stop moj blog
Jure world
Ananova
082dizajn
candyvampire
Muffin in love
Nea sims 3
1skatergirl1
TheSims 2 i 3
ena0tomi
Vita
Bubica Trubica
my-world-my-things
Mlađo
Hello Kitty Girl
Klara
Lanasims3
Karla
Breathe-today
fallen-angel-kaulitz
marchetta sims
this-is-what-friends-are-for

Sims 2 night life

Igra podsjeća na ekspanziju namijenjenu prvotnoj igri The Sims imena The Sims: Hot Date, koja se usredotočila na nove međusobne interakcije Simsa, kao i na nova mjesta na koje Simsi mogu otići, poput plesnih klubova i romantičnih restorana. Ekspanzija Nightlife na isti način upotpunjuje igru The Sims 2.

Nove dopune koje dolaze s ovom ekspanzijom jesu osobni inventari Simsa, nove socijalne interakcije (primjerice "Dip Kiss", "Gaze") i preko 125 novih predmeta. NPC Simsi sa kojima igračev Sim ode na spoj sada mogu ostaviti poklone ili pisma mržnje ispred Simovih vrata, ovisno o uspjehu pojedinog spoja. Neki od novih NPC Simsa jesu DJ-i, Ciganska ljubavna posrednica i vampiri.

Nightlife ekspanzija istovremeno dodaje i dvije nove aspiracije. Aspiracija užitku može se dati Simu na isti način kao i prethodnih pet aspiracija. Simsi sa ovom aspiracijom teže, kao što je to i očito, užitku na sve moguće načine te se boje sramoćenja bilo kakve vrste. Nightlife ekspanzija uvodi i novu nagradu, ReNuYu SensoOrb, predmet koji Simsima omogućuje da promijene svoju aspiraciju u bilo koje vrijeme. Doduše, i ova nagrada može imati svoje negativne strane, kao i uostalom sve nagrade u igri. Ako se to dogodi, Sims koji je upotrijebi u to vrijeme dobiti će aspiraciju prepečenom siru, i sve će normalne želje potisnuti ogromna želja jedenja prepečenog sira.

Simsi u ovoj ekspanziji mogu imati i vlastite automobile. Postoji više dostupnih modela i boja automobila. Kao dodatak, igrač može izgraditi prilaze (što je obaveza za sve Simse, ili igrače, koji na svome zemljištu žele smjestiti automobil), kao i garaže.

Igrači sada mogu praviti bazene u novijem obliku.

Pregled unutar zemljišta proširen je u Nightlife ekspanziji te je sada moguće gledati susjedna zemljišta iz svog dvorišta, što prije nije bilo moguće. Igrači mogu napustiti jedno dvorište kako bi posjetili neko drugo, bez vraćanja u pregled susjedstva. Ipak, nemoguće je da Sims samoga sebe pozove u drugo dvorište.


Novi načini igranja igre [uredi]
Kao što je i slučaj sa prethodnim ekspanzijama, tako i The Sims 2: Nightlife donosi novitete što se samog načina igre tiče. Ona ne donosi samo nove predmete, već i novi fokus igre, a to je zabava. Novi načini jesu:


Gnjev [uredi]
The Sims 2: Nightlife uvodi novu koncepciju, a to je gnjev. Ograničenog trajanja, ovaj koncept obično utječe na to koje su interakcije između određenih Simsa prihvatljive. Najčešće dolazi kada jedan od supružnika uhvati ovog drugog kako ga vara. Ako neki drugi Sim postane gnjevan na igračeva Sima, igračev će Sim postati meta vandalizma, kao što je, primjerice, krađa novina ili šutiranje i prevrtanje kanta za smeće. Ovo se može razriješiti ponovnim prijateljstvom između ta dva Simsa.


Kontakti [uredi]
Kontakti jesu prijatelji Simovih prijatelja koje Sim može nazvati kako bi sa njima ostvario neku vrstu veze. Ovi kontakti dolaze sa prethodno definiranim bodovima, što čini građenje veze lakšim, no ipak, ovi su bodovi dostupni na ograničeno vrijeme.


Vampiri [uredi]
The Sims 2: Nightlife uvodi NPC vampire i dopušta igračevom Simu da i sam postane vampir. Prijateljevanjem sa "Veličanstvenim vampirima" (koji su poznati i kao "Count" i "Countessa") koji vrijeme provode u centru grada tijekom noći, igrač može natjerati vampire da ugrizu njihovog Sima. Nakon što Sim postane vampir, dobiva karakteristične očnjake, crvene oči i blijedu kožu. Vampiri umiru ako su dulje vrijeme izloženi Sunčevoj svjetlosti (ostaju u lijesovima tijekom dana). Dobrobit koju Sim dobiva postajući vampir jest da se njegove Potrebe (Needs) ne snižavaju tijekom noći. Zbog toga, vampiri se mogu zabavljati cijelu noć u središtu grada, ujutro se vratiti kući i odspavati, a zatim se probuditi u 7 navečer, upotpuniti svoje Potrebe i pripremiti se za ponovnu zabavu. Još jedna prednost vampira jest da, nakon ugriza, postaju besmrtni, i zbog toga, vječno ostaju u onom životnom stadiju u kojem su bili kada ih je vampir ugrizao i nikada ne ostare. Vampiri isto tako mogu imati poslove, kao i svi normalni Simsi, iako je održavanje samog posla otežano. Ako je njihov lijes u garaži, mogu se probuditi iz sna, ući u auto, otići na posao ili meditirati prije posla te se na taj način teleportirati odmah pokraj auta, ili, možda najjednostavnije, izgraditi garažu i spojiti je sa kućom.

Ako Simu dosadi život vampira, može nazvati Cigansku ljubavnu posrednicu i kupiti napitak koji ih mijenja u njihovo normalno stanje, dopuštajući im da ponovo žive normalnim životom, bez straha od Sunca.

Vampiri nemaju svoj odraz u ogledalima, iako će se pojaviti u fotografijama.


Privlačnost/Odbojnost [uredi]
Svaki adolescent, odrasli i ostarjeli Sim ima određene stvari koje ga privlače ili odbijaju. Privlačnosti i Odbojnosti napravljene su kako bi olakšale (ili otežale) vezu. Simsi koji se međusobno privlače imat će malene munje pokraj svojih slika u ploči za veze. Simsi na zemljištima zajednice mogu razgledati po prostoriji, i vidjeti ako u njoj ima Sim koji ih privlači.

Popis faktora Privlačnosti i Odbojnosti:

Kolonjska voda
Smrad
Debljina
Vitka figura
Naočale
Boja kose (plava, crvena, smeđa, crna, siva, ili posebna)
Šešir
Brada
Šminka cijelog lica
Šminka
Svečana odjeća
Kupaći kostimi
Donje rublje
Vampirizam (prisutan samo ako je Nightlife instaliran)

Ciganska ljubavna posrednica [uredi]
Ciganska ljubavna posrednica je ostarjeli Sim koji pomaže Simsima da pronađu svoju srodnu dušu, a dostupna je preko telefona. Nakon što je nazove, igrač joj može platiti između 1 do 5000 Simoleonsa. Što je bolje plaćena, boljeg će Sima naći za igračevog. Najbolji parovi imaju slične faktore Privlačnosti/Odbojnosti. Prodaje i ljubavne napitke i lijek protiv vampirizma.


Spojevi [uredi]
Spojevi su fokus ekspanzije The Sims 2: Nightlife, što gradnju veze sa drugim Simom čini mnogo lakšom. Kao i u stvarnom životu, spoj počinje pitanjem drugog Sima na spoj. Kada je ponuda prihvaćena, pojavljuje se ploča na ekranu sa satom koji pokazuje koliko je vremena ostalo do kraja spoja, kao i mjerač koji pokazuje koliko je uspješan spoj. Prednost ove ploče jest to da je moguće vidjeti Želje i Strahove drugog Sima, što spoj može lako pretvoriti u san (ili u noćnu moru). Svaka ispunjena Želja (kao što je zajedničko večeranje ili plesanje) produžuje vrijeme spoja.


Novi NPC Simsi [uredi]
Nightlife sadrži i nekoliko novih NPC (neigrivih likova) Simsa. NPC Simsi mogu se sresti na zemljištima zajednice, a neki se pojavljuju češće od drugih.


Gospođa Crumplebottom [uredi]
Gospođa Crumplebottom je daleki rod liku sličnog imena u The Sims: Hot Date. Gade joj se svi javni oblici iskaza ljubavi te će opomenuti Simse koji ne sreću njene standarde ponašanja, a kazniti će ih udarcem svoje torbice. Sim ju može izazivati zafrkavajući se s njom.


Diva [uredi]
Ovog je NPC Sima gotovo nemoguće osvojiti, a najčešće ju se može vidjeti sa ogledalom u ruci dok si popravlja frizuru. Iako je spoj sa njom težak, Diva je vrijedna utrošenog vremena i energije. Još jedna njena prednost jest da je na najvišoj razini karijere za Lijenčine, tj. Professional Party Guest. Jednako važan je i njen veliki broj prijatelja, što je veoma poželjno kod Simsa kojima je potreban dobar broj prijatelja za napredak u pojedinoj karijeri. Diva ima aspiraciju bogatstva i žudi za novcem i skupocjenim predmetima koji će ispuniti njen dom. Zbog toga, život sa Divom zna biti veoma skup.


Faca [uredi]
Faca je još jedan izazov za spoj, i jednako ga je teško impresionirati kao i Divu. Kao i Diva, Faca ima veliki krug prijatelja i velik broj Simoleonsa u svome džepu, što ga čini odličnim izborom za "Move In" opciju. Doduše, Faca ima aspiraciju romantici, i zainteresiran je za gotovo svakog ženskog Sima u gradu. Teško ga je pronaći u centru grada, baš kao i Divu, a dijeli svoje ime sa poznatim likom iz serije Seks i grad.


Majmuni [uredi]
Majmuni (The Slobs) su još jedan NPC dodatak u Nightlife ekspanziji. Nije ih tako teško impresionirati kao Divu i Facu, ali, kao što im i ime implicira, oni majmuni i ljenčine. Posjeduju aspiraciju užitka i lako se prepoznaju po raščupanoj odjeći i odvratnim plinovima koje ispuštaju. Majmuni su potpuna suprotnost Divi i Faci.


Grof ("Count") i Grofica ("Countessa") [uredi]
Najmoćniji od svih vampira, ovi NPC Simsi imaju sposobnost da svakog Sima pretvore u vampira. Sa jednim ugrizom, Grof se može pobrinuti da Sim nikada više ne izađe na danje svijetlo. Vjerojatno najlukaviji od svih NPC Simsa, najteže ga je pronaći. Njegov ženski ekvivalent je Grofica. Vampiri hodaju sa jednom rukom ispred svoga lica i teško ih je zaobići. Adolescenti se isto mogu pretvoriti u vampire ako ih ugrizu roditelji.


Nova glazba [uredi]
Kao i u University ekspanziji, i Nightlife uključuje glazbu poznatih izvođača. Kako bi se najbolje uklopili u tematiku ekspanzije, odabrani su House i Dance.

Junkie XL i Timo Maas omogućili su sve remixeve od The Sims 2 i Universitiy tematskih pjesama, a razni drugi izvođači snimili su svoje postojeće pjesme na "Simlish" jeziku. Zbog lokalizacije, potpuni popis pjesama nije dostupan na svim jezicima. Doduše, pjesme je moguće izdvojiti iz datoteka igre.


Popis izvođača/pjesama [uredi]
Annie: Heartbeat i Chewing Gum
Christian Forss: Hubny Harb (That's How It Goes)
Andy & Lucas: Madre i Mi Barrio
Victoria: Cry
Jeanette: Run With Me
The Faders: Jump i What It Takes
Timo Maas: Sims 2 Theme Remix
Lux Spencers: O blay wobba zoon (All I Want To Do)
Adam Freeland: Busy
Musikk ft. John Rock: Summer Lovin'
Junkie XL: Sims 2 Uni Theme Remix
Cansei de Ser Sexy: Gabloodip neep (Computer Heat)
Komentari [ 4 ]

<< Arhiva >>