subota, 06.08.2005.

Na što zvijezde troše lovu?

Jasno, kada se ima puno novaca, više se i troši. Pa onda imate li viška, veća je šansa i da ćete kupiti neku glupost. Pogledajte na što su lovu u stanju spiskati zvijezde.

1.Leonardo DiCaprio Momak koji je umjesto predviđena 2,5 milijuna dolara ulogom u 'Titaniku' zaradio čak 50 milijuna dolara ima dvadeset Pradinih odijela! Dalje nas ne zanima sve dok daje priloge za zaštitu okoliša i brine o planetu.



2.Courtney Cox Prijateljica ima kuću vrijednu 10 milijuna dolara samo za karaoke. Kako je po jednoj epizodi 'Prijatelja' zaradila milijun dolara, nije ni čudno da je u samo jednom danu kupila 30 komada donjeg rublja ili što je za vjenčanje s Davidom Arquettom odvojila milijun dolara. Na svoje pse također troši bogatstvo, no to joj nećemo uzeti za zlo, zar ne?



3.Pamela Anderson Zvijezda 'Spasilačke ekipe' je potrošila jako puno novaca na sigurnosne uređaje i alarme svih vrsta i oblika u svom domu.

4.Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones Osim kipića Oskara posjeduju pet kuća i 200 milijuna dolara zarade. Unajmljuju mlažnjak kada im se igra golf u Škotskoj, a platili su si i boravak od 10.000 dolara po noći u hotelu udaljenom od njihove kuće nešto manje od 2 kilometra. Vjenčanje im je bilo spektakularnije od same ceremonije dodjele Oskara.



5.Christina Aguliera Do svoje 22. godine je postala milijunašica, pa je bez razmišljanja nabavila kućerinu vrijednu 5 milijuna dolara, s ogromnim vodopadom i televizijom s plazma ekranom ugrađenim u kamin.



6.John Travolta Kad ih već ima, zašto ih ne bi trošio na ono što voli? John Travolta u svojoj garažici ima mlažnjake Gulfstream, Lear i Boeing 707. Za vrijeme leta u Boeingu navodno traži od svoje ekipe da se obuku u prikladne avionske uniforme iz 1960-ih.



7.Frankie Muniz Tko je uopće to? To je jedan prosječan tinejdžer s natprosječnim primanjima. Proslavio se serijom 'Malcom u sredini' i komediji 'Agent Cody Banks' i već je postao nova američka zvjezdica. Kao i većina dečki svoje dobi, obožava automobile, pa je tako prošle godine svu lovu potrošio na navodno devet novih automobila. Kolekcija uključuje: Cadilac Esclade, Pontiac Vibe, Porsche Sppedstar, Volkswagen Jettu…



8.Kim Bassinger Prekrasna glumica je došla u napast i kupila grad 1989. godine! Riječ je o malom gradiću Braseltonu u Georgiji, s oko 1.200 stanovnika. Međutim, 1993. godine se zaplela u sudski spor sa za nju nesretnim završetkom i zbog duga ga je morala prodati.

| 12:30 | Komentari (31) | Isprintaj | #

<< Arhiva >>