subota, 14.01.2012.

Dobrovoljni vatrogasci spasili obiteljski dom

Ovo je naša deveta intervencija ove godine, i jedna u nizu noćnih, na koju se u kratkom roku odazvalo 14 vatrogasaca, istaknuo je zapovjednik postrojbe Ivan Vukašinović.

STARO TOPOLJE - Sinoć je poslije 20,00 sati u Starom Topolju buknuo požar na gospodarskom objektu – čardaku u Dalmatinskoj ulici br. 44. Brzom intervencijom dobrovoljnih vatrogasaca iz Donjih Andrijevaca požar je lokaliziran te je spriječeno njegovo daljnje širenje na druge gospodarske objekte i obiteljsku kuću koja se nalazila u istom dvorištu.

Pretpostavlja se kako je požar uzrokovan čovjekovom nepažnjom odnosno neopreznim paljenjem smeća neposredno uz čardak i uz nepovoljne vremenske uvjete (jak vjetar).

- Ovo je naša deveta intervencija ove godine, i jedna u nizu noćnih, na koju se u kratkom roku odazvalo 14 vatrogasaca, istaknuo je zapovjednik postrojbe Ivan Vukašinović.

(izvor:sbplus)

Objavljeno u 15:05 • Komentari (0) • Isprintaj#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

Opis bloga

DOBRO DOSLI U DONJE ANDRIJEVCE
Email an Webmaster








value="location_id=gn:3190586&location_name=Slavonski%20Brod&time_format=24&unit_system=metric&lang=hr&background=#FFFFFF&copyright_bar=false"
/>
style="width:220px;height:150px;display: block;text-indent: -50000px;font-size: 0px;background:#DDF url(http://yowindow.com/img/logo.png) no-repeat scroll 50% 50%;"
>Wetter Widget




YoWindow.com
yr.no










Get your own Chat Box! Go Large!



NOGOMET IGRICA












Website counter