nedjelja, 28.02.2010.

EVO JEDNE LIJEPE PRICE IZ NAJPOZNATIJE ANDRIJEVACKE ULICE

"L0nd0n"- Donji Andrijevci ok da nastavimo... prva rampa se nalazi 500 metara zapadno od centra Londona koji se sastoji od 12 kučanstava,vrlo pravilno raspoređenih. Slijedeća rampa je 2.5 km udaljena od centra,što ju čini drugim naj bližim pružnim prijelazom. Po zadnjim podacima London se sastoji od približno 40-tak stanovnika, a od toga 32% sve ukupnog stanovništva spada na obitelj Brezonić,koji su naj mnogobrojnija obitelj ne samo u Londonu,več i u cjeloj Republici D.Andrijevačkoj. Isto vremeno oni su mi prvi komšije, te je iz moje svinjare vrlo dobar pogled na njihov kokošinjac. London je dobio ime po jednom manje poznatom engleskom gradiču "londonu" zbog velike sličnosti u infrastrukturi i uređenosti. Razlika između ta dva grada je vrlo mala-naš London ima par nedostataka kao što su slijedeči: manjak asfalta, nema rasvjetu, pre udaljen pružni prijelaz,manjak normalnih osoba (uključujuči i sebe samog,bilo bi bezobrazno nekoga izostaviti ;) ),te mnogi drugi problemi koje neželim nabrajati jer me več pomalo i hvata bruka...
Okoliš Londona je vrlo životopisan,prirodan,ambijent je tih ali zna biti i vrlo opasno kretati se sam okolicom. Razlog tomu je taj što u okolici žive mnoge životinje koje se teško može vidjeti u civiliziranom društvu,koje hodaju naokolo slobodno jer je to njihovo prirodno stanište (prije nego ljudsko). To su životinje kao što su pr.-divlji psi,vuk,divlja mačka,bjesna patka, ludi nerast, čak je zabilježen primjer kada je ogromni Big Foot uhvačen kako kod babe Ane krade kupus, i futa naokolo... No to nije bio nikakav problem jer je odmah nakon toga brzom reakcijom Londonskog poglavarstva unajmljen opaki lovac na Big Foot-ove, Ivica Kovač više poznat kao "Bajkan"koji je isto rodom iz Londona,te ga je on vrlo brzo i s lakočom uz pomoč par posebnih zahvata ispresavijo... Neki od njegovih poznatih citata su
"Ja sam Ivica Kovač,kad nemam kruha jedem kolač" te "Krvaj kod Joze Zirduma". Povjest londona seže duboko u prošlost te je vrlo opširna,pa sam odlučio da ču pisanje ostalih zanimljivosti nastaviti drugi put. A mi se iskreno nadamo da če London u budučnosti još nazadovati,te biti još veče kino nego do tad! ;) Usput svi koji niste nikad bili u Londonu,svakako posjetitu obavezno ovu svjetsku turističku atrakciju barem jednom u životu. Puno pozdrava od administratora! :)

Objavljeno u 17:55 • Komentari (0) • Isprintaj#

srijeda, 17.02.2010.

HOMEPAGE JE PONOVO ONLINE

ANDRIJEVCKI HOMEPAGE JE PONOVNO ONLINE UPRAVO SAM GA ZAVRSIO I PODIGAO PA GA MOZETE POGLEDAT EVO VAM I LINK: HOMEPAGE

Objavljeno u 20:05 • Komentari (0) • Isprintaj#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

Opis bloga

DOBRO DOSLI U DONJE ANDRIJEVCE
Email an Webmaster








value="location_id=gn:3190586&location_name=Slavonski%20Brod&time_format=24&unit_system=metric&lang=hr&background=#FFFFFF&copyright_bar=false"
/>
style="width:220px;height:150px;display: block;text-indent: -50000px;font-size: 0px;background:#DDF url(http://yowindow.com/img/logo.png) no-repeat scroll 50% 50%;"
>Wetter Widget




YoWindow.com
yr.no










Get your own Chat Box! Go Large!



NOGOMET IGRICA












Website counter