ovo je potpis

07.11.2010., nedjelja

Salon de la photo


Iz čokoladnog svijeta odlazimo malo u fotografski svijet. Neću reći sajam fotografije, jer je to bio sajam svega i svačega u čemu bi se i profesionalci i amateri mogli naći.

Salon da la photo koji je održan ovaj vikend u Parizu nije bio tako veliki kao sajam čokolade, ali je trajao duže i za sve one koji znaju što traže, vjerujem da je vrijeme bilo prekratko. Za nas, amatere, bilo je lijepo prošetati par sati, vidjeti što se događa i produžiti dalje. Međutim, za one pasionirane, tu je bilo radionica, učionica, isprobavanja, novotarija i tako dalje.

Znate li što je ironija? Ironija je kad dođete sa na sajam tih fotografskih čuda i shvatite da su se ispraznile baterije na vašem aparatu. Ono, kilometrima oko vas stoje štandovi, svi nude nešto, a vi nemate di kupiti baterije u tom prostoru. Zato smo izašli van, popili kavu, kupili baterije i vratili se ponovno unutra.



A unutra je bilo svega.

Raznih brendova:





super reklama (za vodootporne aparate - da, oni su u vodi):





mogli ste biti paparazzi:



ili modeli:







Bilo je i fotografija, čak:







a i fotografa (Willy Rizzo):



O popratnoj aparaturi vam neću ni pričati:









Naravno da je bilo i printera (onih ogromnih, velikih k'o kuća), na kojima se mogu printati plakati i ostalo. Međutim, meni je za oko zapelo ovo (obratite pažnju na motive na slikama, sigurno ćete ih prepoznati) hrvatska




Zar to nije najljepša slika za kraj?

I tako, sa motivima lijepe prelijepe, odjavljujem se do kraja mjeseca sa bloga, jer ću putovati u istu. A vi mi ostajte dobro do tad. wave







- 17:11 - Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>


dodaj rss

Komentari On/Off

dan po dan

donazuli@gmail.com

donazuli@gmail.com


page counter