Doc Rock

nedjelja, 12.09.2004.

politika je kurva

Ovaj tekst ću nazvati politika je kurva, iz prostog razloga što ću to dokazati, jednostavno usporedivši neke ljude. Usporediti ću Zdravog Tomca i Zaraženog Budišu! Te iz Vlade Šeksa, i Stipu našeg Mesića!
Zdravko Tomac-kad ga vidim uvijek mi se smuči. Lik ima facu ko deva. Taj lik je protjeran iz SDP-a, jer je počeo nekaj kenjat prije izbora. I tako on zabrijo sam na izbore! Pokeljio puno ružnih plakata po gradu, a izborni praga za vrata u sabor nije ni poljubio! I tako big lips Tomac ostao sam. Nešto se povlačio po faksovima, jer je on neki doktor. Treba njemu doktor, plastični! I sad se naglo pojavio sa svojom deva facom opet! Odlučio je prodat se ko zadnja fufa sa ulica Praga (koje tam bio zna o ćemu ja to), i tako nazvao Miru Tuđmana (to je onaj kaj liči na Franju, a nije Franjo) i odlučio koalirati s njegovim HIP-om (to je ona stranka kaj je proljevkasta baš ko hip za djecu). Ali lepom Tomiju tu nije dosta. Hoće on i Đapiću. Kako čovjek u pola godine pređe s desne na leve, leve na desne. To je ko ringišpil (o mama, život mi je kao ringišpil)! Tomac ko Tomac, samo ću ga pamtiti po narudžbi pizze i legendarnom izrekom: E ne bude (pervan)! E tako Tomac u sabor, ne bude!
Dražen Budiša-evo čovjeka kojeg mogu usporediti sa Tomcem. Dražo je također pobjegao od Račana i ufufao se Sanaderu. A Ivo bi primio svakog jer su mu trebali glasići! Budiša je definitivno najgora ličnost prošle godine, a Tomac se trudi ove godine pokazati da može i on po tu titulu. E dobro mu je krenulo. Dražo je tako odšepao i više ga nema, a Tomo će brzo za njim. Nitko ne voli ulizice, fufe i kurviše. Oni su samo dokaz da je politika kurva! Samo je pitanje pošto (101)!
Vlado Šeks zvan Šeki-čovjek od konjaka. Spreman uvijek nasmijati sve prisutne. Najbolji prijatelj Draži (aha), ali i boci. Tako su svakojake priče na tu temu izmišljavane, tako da neću našeg Šekija sad o tome. Ja ću njega zbog Htv-a. Izjavio je on da su ga zanemarili i da više vole Stipu. Htv je jednostavno morao izabrati. Sa jedne strane su imali finog čovjeka kojeg ljudi rada gledaju, poštucane fine brade, malo velikih obrvi, ali to ga čini posebnim, i fino odjevenog i sa druge strane čovjeka sa požutjelom bradom od konjaka, krvavih očiju, neuredne kose, te užasno odjevenog. Pa vi prosudite dali je naša telka u pravu il ne! To vam je sve show biznis. Što publika hoće to im stavi. A publika hoće Stipu!
Naši vladajući (ma to su vam ovi kaj sam sranja delaju) su u panici zbog nadolazečih izbora. Nemaju kandidata za prezidentea. Jer bilo koga stave, znaju da će zgubiti. Ja bi da stave Hebranga. Ja bi mu dao glas, samo zato što nitko ne bi (haha)! Propadaju i to je vidljivo. A još imaju i 0 promila zakon na leđima, a nisu ni počeli. Loše, stvarno loše! I sad im još ostaju lokalni izbori, ali i to se pokazalo upitno. Prvo žviždanje Kosorici na trgu (haha), pa gubitak izbora u Požegi. U tom gradu su debelo spušili od Račana. Tamo su prije izbora dolazili svi, Ivo, Jadra, Andrija, ma svi svi. Paradirali, lupali se dlanovima (užas) i dobili kitu u zube. Kažu bolje je. Jer su dobili 200 glasova više neg prošli put. Je super, a nitko nije spomenuo da je SDP dobio 700 glasova više. Samo nek oni nastave tako gubiti, možda se i ja razveselim koji put. Unaprijed hvala!
Morao sam o politici, nažalost. Ali nedjelja je, pa ne želim naprazati moždane vijuge na nešto konkretno. Sutra je novi tjedan, nove pobjede! Pozdrav svima!

12.09.2004. u 10:36 • 7 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>



< rujan, 2004 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Što je Doc Rock?

Doc Rock je dokumentarno glazbeni program na radio-u Student. Emisija govori o najvećim glazbenicima još od upotrebe žene kao gitare, preko pravih virtuoza do danas. Probat ćemo obuhvatiti sve žanrove glazbe, i to na specifičan način, poznat samo našim glavama!

Nema razloga zašto ne uživati u odličnoj glazbi i možda uz to naučiti nešto o svom idolu.

Radio student streaming

SVAKE SRIJEDE OD 18 - 20 h NA 100.5 MHz!!!!

Glavni krivci

Chapo - mladi arhitekt, osebujnog glasa i brade, gitarista, bubnjar, pjevač i maketar. Smrdi po starom octu.

Medo - stari građevinar, osebujno debilnog glasa i nepravilne brade, samo ima sluha, niš ne svira, te lovac na sumnjive Madagaskjarske tapire za vrijeme parenja. Smrdi po usmrđenom kajmaku.

Dj. Paško Viljson - srednje dobi arhitekt, osebujno dubokog glasa, plitke brade i nauljenog osmijeha. Svira gitaru, pjeva i prdi glasno. Smrdi po ustajaloj kolnjskoj vodi iz šiptarije...