Efekti algi, posebno AFA alge, toliko su snažni da izazivaju nevjericu - Dobri savjeti - Blog.hr

Dobri savjeti https://blog.dnevnik.hr/dobrisavjeti

četvrtak, 20.09.2012.

Efekti algi, posebno AFA alge, toliko su snažni da izazivaju nevjericu

AFA, nevidljivi vodeni cvijet. Ništa dodano, ništa oduzeto, potpuno ista kao što ju je Stvoritelj za nas pripremio. Sva hranjiva u idealnim omjerima, upravo onakvim kako zahtjeva naš organizam, iskoristiva gotovo u potpunosti.

Sve zagađeniji okoliš i hrana tretirana, nas usmjeravaju prema ovoj maloj biljčici, AFA algi staroj tri milijarde godina, hrani budućnosti.

Nećemo spominjati bolesne nego zdrave ljude, koje svakodnevno susrećemo, koji se tuže na zaboravnost, razdražljivost, koji imaju mentalni umor, depresiju, nesanicu, zbunjeni su, nemaju jasne misli, imaju bolesti zuba, paradentozu….. Sve su to pokazatelji gladnog organizma, a posebno nedostatka folne kiseline i klorofila, dvije hranjive tvari koje se u izobilju nalaze u zelenju, a posebno u velikim količinama u AFA algi.

Efekti AFA alge su kod nekih ljudi tako snažni da izazivaju nevjericu.



David Howell, voditelj homeopatskog koledža u Ujedinjenom kraljevstvu je jedan od gorljivih zagovornika AFA alge. On priznaje da ovako velike tvrdnje u korist algi mogu čak izazvati skepticizam:

Howell se uvjerio u vrijednosti AFA algi zbog iznenadnog poboljšanja kod nekih pacijenata koje je liječio homeopatski. Oni su uzimali i modro zelene alge:

„Odjednom je liječenje imalo bolje rezultate“, kaže Howell.

„Zaključili smo da, premda smo prepisali adekvatne homeopatske lijekove, njihova tijela nisu imala pravu nutricionističku ravnotežu da bi ih iskoristila. Kad su počeli jesti alge, lijekovi su počeli djelovati kako smo se i nadali.“

Howell zaključuje: „Vjerujem da, za razliku od drugih dodataka koji jednostavno otklanjaju neke nedostatke, alge pomažu da tijelo radi učinkovitije pa tako apsorbiramo više vitamina i minerala iz sve ostale hrane koju konzumiramo“.

„No, kako god da djeluju, sve je više onih koji se okreću prema tom dodatku kojeg mogu uzimati svi, uključujući djecu i trudnice“.

Howell je lansirao formulu pod nazivom Green Energy (Zelena energija), kombinaciju AFA algi (koja prirodno uspijeva u Klamatskom jezeru u Oregonu, SAD), spiruline (umjetno uzgojene modrozelene alge) i alfaalfe (ili lucerna).

Thea Lotzman, njemačka pedijatrijska medicinska sestra, kaže da joj je AFA pomogla kod anemije.

„Bila sam potpuni vegetarijanac kad mi se javila anemija. Naravno, moji liječnici su me savjetovali da jedem meso, ali umjesto toga ja sam počela uzimati mikroalge i moja je anemija nestala za tri mjeseca.“

To se može pripisati željezu i vitaminu B12 u modro zelenim algama, koji često nedostaju vegetarijancima.

Mahak Wasserscheidt, dietetičar iz Hamburga koristio je alge da bi izliječio kroničnu candidu, kvasnu gljivicu koja uništava probavni sustav. Osiguravajući hranjive tvari koje pomažu crijevima da proizvedu dobre bakterije, izgleda da su alge pobijedile candidu, koja inače može ostati u probavnom sustavu godinama.

Neka izviješća je teško objasniti. Jedna osamdesetogodišnjakinja koja je prošla kemoterapiju zbog raka štitnjače bila je toliko iscrpljena nakon liječenja da su liječnici bili skeptični oko njezina preživljavanja. Nakon jednog mjeseca uzimanja algi, Zelene energije, oporavila se toliko da je išla kuglati.

Jedna teorija kaže da, osim što priskrbljuje jednu dozu hranjivih tvari koje nekim ljudima nedostaju, kao B vitamini, zink, magnezij, željezo i masne kiseline, alge pomažu i u oksigenaciji tijela, što pomaže boljem prijenosu hranjivih tvari do organa kojima su potrebni.

Prema Penny Davenport, neovisnoj nutricionistkinji, okisgenirajući učinak modro zelenih algi može biti posljedica njihovog djelovanja na zagađivače:

„U današnje vrijeme tijelo ima vrlo malo kisika jer je zagađenje sveprisutno. Alge na sebe vežu teške metale i odstranjuju ih iz tijela.“ Kaže Penny

Dr. Gabriel Cousens, američki nutricionist i zagovornik modrozelenih algi izjavio je:

„Možda je najveća vrijednost AFA algi u njihovom pozitivnom učinku na hipofizu, epifizu i hipotalamus u mozgu. Izgleda da ima neki posebni učinak na energetiku mozga i njegovu funkciju.“

On ne nalazi drugo objašnjenje za iznenadno ozdravljenje jednog pacijenta koji je bolovao od kronične depresije nakon uzimanja algi i iznenadnu sposobnost autističnog četverogodišnjeg djeteta da progovori nakon otprilike mjesec dana uzimanja AFA algi.

Ovakvi slučajevi su potaknuli dr. Gabriela Cousensa da ispita moguće učinke na Alzheimerovu bolest, kod koje funkcije mozga degeneriraju.

66- godišnja žena koja je bolovala od Alzheimerove bolesti sedam godina, pokazala je znakove poboljšanja nakon šest mjeseci sa AFA algama;

64- godišnji advokat s trogodišnjim iskustvom te bolesti, zbog koje je rapidno propadao, nakon mjesec dana na jakoj dozi algi (5 grama AFA dnevno) stabilizirao se.

Podaci su ponovljeni i u kliničkim eksperimentima, koji su potvrdili, za tri milijarde godina staru algu, da možemo sa sigurnošću reći da je ovo hrana budućnosti.

Dragi ljudi, ulazimo u period godine kada će nam sve više nedostajati sunce. Pronađimo ga u zelenoj hrani koja je sakupila sunčeve fotone. Spirulina i AFA, radi svih bioloških sastojaka, imaju mogućnost najboljeg apsorbiranja sunca.

„Mi smo ljudske fotoćelije koje često pate od nedostatka svjetlosti. Naša sposobnost da se ispunimo sunčevom kozmičkom energijom ovisi o jedenju hrane koja sadrži visokosunčane elektrone.. Naše zdravlje i svjesnost ovise o našoj sposobnosti da privlačimo, spremamo i dovodimo energiju elektrona koja je bitna za energiziranje i reguliranje svih životnih sila. Što je veće spremište svjetlosne energije to je veća snaga našeg ukupnog elektromagnetskog polja, i posljedično više je energije slobodno za liječenje i održavanje optimalnog zdravlja.

Snažno sunčevo rezonantno polje najavljuje evoluciju čovječanstva u dosezanju punog kapaciteta kao ljudskog "sunčanog bića". Svjetlost podržava evoluciju, a nedostatak fotona u našem tijelu sprečava je.

Svjetlost i svjesnost su međusobno povezani.

Vraćajući se u nazad do prošlog stoljeća, Rudolf Steiner, osnivač Waldorf Schools, Antropozofske medicine i biodinamičkog vrtlarstva, mislio je da dozvoljavajući vanjskom svijetlu da uđe u naš sistem oslobađamo jednaku količinu našeg vlastitog unutarnjeg svijetla.

Što više povećavamo sposobnost apsorpcije i asimilacije svjetlosti to više svjesni postajemo. Što se više mijenjamo povećanjem naše apsorpcije svijetlosti to više sami postajemo svjetlost. Ovo je profinjena tajna "svjesne ishrane". dr. Gabriel Cousens



Ugodan vikend!

alga@stvaram.info

http://afaalge.stvaram.info

20.09.2012. u 16:55 • 0 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< rujan, 2012 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Srpanj 2017 (6)
Ožujak 2017 (2)
Veljača 2017 (6)
Prosinac 2016 (2)
Travanj 2016 (2)
Ožujak 2016 (1)
Veljača 2016 (3)
Siječanj 2016 (1)
Rujan 2015 (1)
Rujan 2013 (3)
Svibanj 2013 (2)
Travanj 2013 (2)
Ožujak 2013 (2)
Veljača 2013 (3)
Siječanj 2013 (1)
Prosinac 2012 (3)
Listopad 2012 (8)
Rujan 2012 (16)
Siječanj 2012 (17)

Dobri savjeti i prirodni kućni pripravci

Domaći lijekovi, prirodni pripravci, korisni savjeti!

Linkovi

Modro-zelene AFA alge
Ekstrakt maslinovog lista
Portal za pisce
Zarada na Internetu
Portal za Zagrepčane
Portal za knjižničare
100%besplatni oglasnik
Knjige za djecu
Sve o Bibliji
Necenzurirani portal
Portal za umjetnike
Portal za životinjoljupce