Sta me gledas?

utorak, 29.08.2006.

zaboravih password za moj blog

koji sam ja mamlaz... ma nesanica cini cuda. to je strasno, kazu da je gore biti budan nekoliko dana, nego nejesti nekoliko dana. ono halucinacije i ta sranja. mogu reci da je to istina. cijelo vrijeme gledam preko ramena jer mi se nesto tamo prividja, ali nema tamo nista :D

Uglavnom da, nesanica me opet uhvatila, ali nije zato sto ne mogu spavati, nego nesmijem, jer ako zaspem necu se probuditi na vrijeme, a to je 7h, znaci za 20minuta se trebam probuditi, kako bih stigao na ispit koji je u 8h, a dok nas ova kur..ovaj, glup..mislim profeso... asistentica, tako je, asistentica rasporedi po dvorani, sa nekom samo njoj jasnom shemom, biti ce vec 9h i onda cemo imati vremena pisati do negdje 11h, ali posto je vec neki drugi ispit u 11h, morat cemo to vrijeme skratiti na negdje 10.40 - 10.45, sto znaci da necemo imati skoro nikakvog vremena za prepis...ovaj pisanje ispita ;)
Malo dugacka recenica, sva sreca pa koristim zareze.

Evo jedna mala digresija na proslo vrijeme.
Gotovi rokovi, ja za VK na par dana da vidim svoje drustvo, zatim opet za osijek, pa vlakom, i to nagibnim, aha, bas se nagne taj vlak, za ZG, pa onda busom do Sibenika, gdje nas je tata pokupio autom i odvezao u Bilice. to je bio moj put... a vratio sam se direktno busom iz Sibenika do Vinkovaca, s tim da me je susjed odvezao na kolodvor, i to cak pola sata prije nego sto je bus trebao doci. I tamo sam cekao jos dodatnih pol sata posto je bus kasnio, i tako dalje i tako dalje.

Ne znam kako drugi gledaju na ovo ljeto, meni je prekratko trajalo, jer bio sam svega 20tak dana na moru, a obicno budem vise od mjesec dana, ali meni je bilo okej. Nak malo dosadno, malo zanimljivo, malo super, itd. Sve pomijesano. Sve u svemu ok.

Neda mi se vise nista sada pisati vise, jer mi se nekako ne da razmisljati. Iskreno receno ne znam ni sto sam htio napisati, a dosao sam ovdje s namjerom da nesto pametno kazem, ali zaboravio sam. Nisam ja kriv, kriv je odgoj, kako se to lijepo kaze. Vani jebena kisa pada i ja lagano postajem depresivan, uz moje halucinacije i uz ovaj neki 'picka metal' sto mi dere preko internet radija, a ne da mi se promijeniti stanicu, ma nista mi se vise neda, neda mi se ni..ma zajebi. citamo se!
- 06:39 - Komentari (1) - Isprintaj - #

utorak, 22.08.2006.

ziv sam

za sve one koji jos ovo prate, tj. mene i moj zivot, samo da se javim da sam u redu, debeo i uzbrdo brz :D
muci me faks. imam jako puno obaveza sto se toga tice, ucim ko kreten... nak 3-4 sata dnevno, a to je za mene previse :D
do citanja, za par dana, kada smislim neku pricu, sada nemam inspiracije. ipak je skoro 4 stata ujutro. hmm...mozda ne budem nocas ni spavao.
- 03:39 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>