Dnevnik-mrtve-ljubavi

nedjelja, 05.11.2017.


Uvijek sam mislila da je Bruce Lee u pravu bio kad je rekao: “Ne bojim se čovjeka koji je vježbao 10.000 udaraca odjednom, već se bojim čovjeka koji je vježbao jedan udarac 10.000 puta.” Što se tiče mene, nije bio u pravu. Ti si svoj udarac vježbao na meni. Svih 10 000 udaraca ljubavi kroz ove 3,5 godine. Pripremao si me na ovaj završni? Mislio si da će me manje boljeti? Neće. Boli još više jer tih tvojih 10 000 udaraca premalo je da mi podigne prag trpljenja i boli, a previše su me toga naučili o životu, ljubavi, poštovanju. Slomio si me. Svaku koščicu. Rastrgao svaki mišić. Pokidao svaku žilu. Obrisao svaku sretnu misao. Razbio samopouzdanje. Ugasio svaku nadu. Razvalio moje zidove. Ostavio me razbacanu po cijelom našem svijetu, nezaštićenu i tek toliko živu da sve to osjećam. Da osjećam znatiželjno čeprkanje drugih po ranama krvarećim. Da glumim sabranost, a nemam više ni djelića sebe za sabrati. Utišao si moju životnu pjesmu zauvijek. I znam... Predobro znam da isto tako, tamo negdje, postoji ista ovakva patnja, jednako mnogo razbijenih djelića duše i jednako mnogo vremena za bol kao i preda mnom. Znam i zbog toga me ovo još više boli.

Volim te

- 16:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  studeni, 2017  
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

  • Ovaj blog ima samo jednu namjenu i ona je vidljiva iz imena. To je dnevnik ljubavi koja nije imala priliku rascvjetati se i ostaviti trag na ovome svijetu. Onakav trag kakav ostavljaju sve velike ljubavi. To ne znači da ona nije bila velika, dapače. Bila je iskrena, duboka i trajna. Ljubav za cijeli život. Znam, svakome je njegova ljubav baš takva, možda nesretna i tragična. Ova je bila samo previše slaba na ljude oko sebe. Nesebična, plaha, topla, obzirna i skromna, a takve život prvo slomi. Zakon prirode. Bila je to ona ljubav u kojoj se oboje odluče žrtvovati za sreću drugoga i oboje nesretni usrećuju svakoga, osim sebe. Pokušat ću ljubav tu kroz ovaj blog preboljeti, odžalovati, sahraniti i zatrti joj svaki trag i spomen jer od zaborava samog umrijeti nikad neće.

Bolje je voljeti i izgubiti, nego uopće nikad ne voljeti. G. B. Shaw

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se