Opis bloga

Blog o svemu i svačemu






online



Web Counter
Web Counter






  lipanj, 2007 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Rujan 2007 (1)
Kolovoz 2007 (2)
Srpanj 2007 (6)
Lipanj 2007 (7)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Linkovi

Image and video hosting by TinyPic

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
cro-manager.com



Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us




MySpace



Dinamova himna


Connect i BBB- Boja mojih vena


LINKIN PARK

"Faint"

I am a little bit of loneliness a little bit of disregard
Handful of complaints but I can’t help the fact that everyone can see
these scars
I am what I want you to want what I want you to feel
But it's like no matter what I do, I can't convince you, to just believe
this is real
So I let go, watching you, turn your back like you always do
Face away and pretend that I'm not
But I'll be here 'cause you're all that I got

[Chorus]
(I can't feel the way I did before)
(Don't turn your back on me)
(I won't be ignored)
(Time won't heal this damage anymore)
(Don't turn your back on me)
(I won't be ignored)

I am a little bit insecure a little unconfident
Cause you don't understand I do what I can but sometimes I don't make
sense
I am what you never wanna say but I've never had a doubt
It's like no matter what I do I can't convince you for once just to hear
me out
So I let go watching you turn your back like you always do
Face away and pretend that I'm not
But I'll be here 'cause you're all that I've got

[Chorus]
(I can't feel the way I did before)
(Don't turn your back on me)
(I won't be ignored)
(Time won't heal this damage anymore)
(Don't turn your back on me)
(I won't be ignored)

(No)
(Hear me out now)
(You're gonna listen to me, like it or not)
(Right now)
(Hear me out now)
(You're gonna listen to me, like it or not)
(Right now)

(I can't feel the way I did before)
(Don't turn your back on me)
(I won't be ignored)

[Chorus]
(I can't feel the way I did before)
(Don't turn your back on me)
(I won't be ignored)
(Time won't heal this damage anymore)
(Don't turn your back on me)
(I won't be ignored)

I can't feel
Don't turn your back on me
I won't be ignored
Time won't heal
Don't turn your back on me
I won't be ignored

četvrtak, 28.06.2007.

Dinamovci u novim dresovima

Image Hosted by ImageShack.us


Igrači i članovi stručnog stožera Dinama danas su se prije puta u Austriju, gdje će nastaviti s napornim pripremama, slikali u novoj opremi tvrtke Diadora za klupske postere i potrebe marketinga...
Dinamo će od sljedeće sezone igrati u dresovima novog tehničkog sponzora kluba, Diadore umjesto dosadašnjih dresova tvrke Umbro. Osim dva plava kompleta tu je i gostujući narančasti, što je pomalo iznenađujuće s obzirom da je Dinamova rezervna boja do sada uvijek bila bijela.

Hrvatski prvak tako će se pridružiti klubovima poput Rome i Hannovera i reprezentaciji Škotske, koji također nastupaju u dresovima renomiranog talijanskog proizvođača. Promocija nove opreme maksimirskog kluba održat će se 10. srpnja.

Otkad je vijest o novim dresovima izišla u javnost među Dinamovim navijačima vlada određena doza razočaranja, što zbog oproštaja s Umbro dresovima koji su plavom puku prirasli srcu, što zbog pomalo kičastog izgleda novih dresova, ali najveći šok ipak je narančasta boja rezervnih dresova. Ovo je prvi put u povijesti da će Dinamo nastupati u pričuvnoj narančastoj boji i proći će puno vremena dok će se navijači priviknuti na ovu novost.

Dok bojazni oko malo svjetlije nijanse modre boje nema, u oči ipak upada veliki broj reklama i oznaka kao i sive crte sa strane, te kockice na ovratniku i rukavima koji u kompletu ne pridonose jednostavnosti cijelog dresa. Ostaje da vidimo na kakav će odjek naići novi dresovi i koliko će brzo ili sporo biti prihvaćeni od strane plavog puka.



| komentari (3) | print | # |

utorak, 19.06.2007.

Kovač ne dolazi u Dinamo!

Robert Kovač ipak ne dolazi u Dinamo! Neočekivana vijest uzdrmala je tabor "modrih" u utorak popodne uz potvrdu na službenim stranicama kluba, zasad bez detaljnog objašnjenja zbog čega je propao već praktički dogovoren posao s iskusnim hrvatskim reprezentativnim "stupom obrane", dosadašnjim članom torinskog Juventusa.

Jedino što se zna je da se Kovač i Dinamo nisu uspjeli dogovoriti oko svih financijskih detalja, a nagađa se da je "puklo" oko klauzule kojom se zagrebački klub htio osigurati u slučaju eventualne teže ozljede hrvatskog reprezentativnog obrambenjaka, dok je Kovač inzistirao na jamstvu da će mu se isplatiti sve što je obećano neovisno o bilo čemu što bi se moglo dogoditi u budućnosti.

Najveća Dinamova priča ljetnog prijelaznog roka je, tako, zapela korak do realizacije. U subotu se trebao dogoditi svečani potpis ugovora...



| komentari (2) | print | # |

Pripreme Dinama na rogli i izbor novog kapetana

Ujutro su radili dva sata, nešto su pojeli, pa popodne još jednom punili pluća kisikom. Nakon tjedan dana rada u Zagrebu, odlazak na 1517 m visoku Roglu Dinamove je nogometaše osvježilo. Sparina Zagreba zamijenjena je svježim zrakom, temperatura je bila blizu dvadeset, sunce je pucalo, a iako su se dečki naradili u dva dnevna termina, očito im to nije smetalo.

- Znate kako je s igračima, ako im malo popustite, ako se dva zezaju, treći im je dan dosadno i ispadne problem. Bolje je kad se radi, a doista mogu reći da su dečki vrijedni, da rade punim intezitetom i da je početak sasvim u redu - izvijestio je Branko Ivanković, ispijajući kavicu nakon ručka kad je već kompletna momčad spavala, između dva treninga, na prvom katu hotela Planja.

Pripreme, posebice one u visinama, najgori su dio sezone za svakog sportaša. Sezona se čini tako nestvarno dalekom, a kilometri dionica za pretrčati, dionica koje je zamislio stručni stožer, tek čekaju ispred vas.

- Gotovo svi treninzi na Rogli planirani su uz rad s loptom. Čak i kad ćemo raditi aerobni dio treninga, lopta će biti uz igrače.

Neki će stručnjaci za kondiciju reći kako se na planini najbolji rezultati mogu napraviti ako provedeš točno određeni broj dana na točno određenim visinama. Dinamo je na Roglu stigao u nedjelju navečer i bit će tu do petka, iza ručka.

- Postoje neke pretpostavke, no nitko nije stručno dokazao koliki broj dana je potreban na određenoj visini i za kakav učinak. Postoji nekoliko razloga zašto smo ovdje. Imamo sjajne uvjete, zajedno smo, omogućen nam je miran rad, a možemo kontrolirati sve igrače, pa i novake da se naučimo na njih, da ih prihvatimo u novu sredinu. To je moment socijalizacije, a nije nevažno niti da smo se sklonili iz gradske sparine, jer ovdje je doista lijepo spavati - podvukao je Ivanković.

Ispred trenera modrog stroja veliki je posao. U rukama ima momčad koju navijači, grad i sponzori, ali i čelnici kluba, više od svih, žele vidjeti za dva mjeseca kao legitimni dio Europe. Liga prvaka, Kup Uefe, bilo što, samo da je Europa konstantno u Maksimiru i da se napokon preživi zima s putovnicama u džepu.

- Najdelikatniji zadatak za svakog trenera je tempiranje forme, a posebice je to zahtjevno ako se zna da mi na početku sezone moramo biti u vrhunskom izdanju. Obično veliki klubovi, velike momčadi punu formu dosežu iza petog, šestog prvenstvenog kola, no mi na to nemamo pravo. Doduše, napravili smo nekoliko preduvjeta. Mi smo dozirali formu tijekom proljeća, a pokazalo se da smo bili u stanju odlučiti masu utakmica u završnicama. Pa onda, tu je i situacija u kojoj su naši igrači bili najrastrčaniji 6. lipnja u posljednjoj reprezentativnoj utakmici, što govori da su održavali svježinu cijelo vrijeme. I taj dio koji smo napravili za vrijeme proljeća sada je glavna baza koju treba nadograditi, a nju trebaju prihvatiti i novopridošli igrači.



Ivanković je vrlo zadovoljan trenutačnim stanjem.

- Ono je bolje nego je to bio slučaj na zimskim pripremama, a i tada sam govorio igračima da ovo ljeto nemaju stanke, ova dva tjedna bila su tek osvježenje u kojem su svi morali provoditi program., pazeći da na pripreme ne stignu zapušteni. I to se dogodilo, kao što reprezentativci koji se priključuju kasnije imaju program što moraju raditi do okupljanja u subotu. Pravi odmor za sve bit će tek u zimskoj stanci i toga su igrači svjesni.

Trener se poslužio i brojevima.

- Za razliku od pripremnog dijela u zimi, kad sam također bazirao formu kako bismo bili najučinkovitiji na samom startu sezone, danas radimo 10 do 15 posto većim kapacitetom.

A to je dobra vijest, jer jedan od preduvjeta za konkurentniji Dinamo u Europi jest i trkačka moć. Dinamo će valjda ove sezone više trčati i bolje izgledati u duelu s europskim klubovima…

- Uzmite za primjer Arsenal, on je protiv Dinama igrao s kadrom koji bi bio Wengerov širi izbor, a definitivno još tada nisu bili u optimalnom stanju.

Banko Ivanković je otkrio kako je na pripreme stigao s određenom idejom o kosturu prve momčadi, ali…

- Nisam pri tome toliko tvrd da sam uvjeren u svoju ideju i da je neću mijenjati s obzirom na situaciju na pripremama. Dinamovi igrači uvijek moraju biti sposobni boriti se s konkurencijom . Naravno da osnovnu ideju imam, ali budno ću motriti svakog igrača.

Golmani su pod posebnim povećalom. Ako smo dobro shvatili prvog stratega u Maksimiru, Turina i Lončarić startaju s istovjetnih pozicija. Ili ipak ne…

- Oni su Dinamovi vratari i svjesni su da je konkurencija velika. Golman može biti samo jedan, to je njihova sudbina, za razliku od bilo koje druge pozicije. I moj sin je vratar, to je tako…

Opet, poruka sportskog direktora Zorana Mamića da je za Dinamo prijelazni rok završen i odluka da je treći vratar Mario Jozić, valjda je i dio građenja samopouzdanja za Dinamove portire…

- Bolje je za Vranjića i Kelavu da se dokažu, jesu li za Dinamo, jesu li za prodaju. I drugi europski klubovi angažiraju kao trećeg vratara iskusnog golmana koji zna svoje obveze. Takva je trenutačna strategija, no svima je jasno da je prijelazni rok uvijek otvoren, jer si mi ne možemo dopustiti poziciju u kojoj bi se na tržištu pojavilo nešto kvalitetno, a mi ne bismo reagirali. I to za bilo koju poziciju.

Na koncu, ostaje li Eduardo kapetan?

- Dudu je kapetan, njega je lani izabrala svlačionica kao pričuvnog kapetana Zoranu Mamiću. Dudu je odgovorno obavljao tu dužnost i svi su bili zadovoljni, a treba vidjeti kako će to biti u budućnosti. Tu je sada i Tomo Šokota, tu je i Robert Kovač, pa treba procijeniti. Osobno sam za opciju da kapetana bira svlačionica - zaključio je Ivanković i zbrisao na popodnevni odmor.



| komentari (5) | print | # |

nedjelja, 03.06.2007.

Da Silva-Moj 31 gol

Najbolji igrač DINAMA, za drugo nemam riječi.



| komentari (8) | print | # |

Evo malo ugođaja sa framaskog susreta na TRSATU

Predstavljanje Zagrebačke framaške regije


Jedan totalno otkačeni skeč.
Svakako pogledati



| komentari (5) | print | # |



Lik je stvarno lud ko slapa. Djeco ne isprobavati ovo doma!!!!



| komentari (0) | print | # |

subota, 02.06.2007.

Promjena


Iako ne vjerujem da cu nesto pisati na blogu, vrijeme je za promjene. Umjesto starog dizajna dolazi novi puno bolji. Dinamo, Šampioni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



| komentari (2) | print | # |

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.