Divx titlovi - podnapisi i prevodi za filmove

ponedjeljak, 19.10.2009.

Pravila



1. Opća pravila



1.1 Budite tolerantni i ljubazni prema ostalim članovima. Ne upotrebljavajte grube riječi i ne psujte. Imajte u vidu, da su posjetioci foruma različite starosti i dolaze iz različitih krajeva. Ako imate s nekim od članova nerješive probleme, obratite se moderatoru foruma PP (privatnom porukom), a ako vama ni moderator ne može pomoći, pošaljite PP sa svojim problemima jednom od globalnih moderatora ili administratora.



1.2 Na forumu poruka NE pišemo sa VELIKIM SLOVIMA. Deranje (jer to velika slova znače) u porukama i naslovima tema bit će na najbrži način odstranjene. Ne stavljajte na forum razne umotvorine, koje su smiješne samo vama. Pretjeravanje sa emotikonima, reklamiranje drugih internet strana, kreiranje piramida i slično zabranjeno je i bit će odmah izbrisano.



1.3 Forum je s razlogom podijeljen na više tematskih dijelova, zato prije kreiranja nove teme razmislite, gdje je otvoriti. Svaki odjeljak na forumu ima vlastita pravila, koja odlučuju, o čemu se tamo piše. Teme koje nemaju profilacije, bit će zaključane ili jednostavno obrisane. Ako tema ne može ni u jedan tematski forum, onda je njeno mjesto u ćaskanju (slo. klepet).



1.4 Prije kreiranja novih tema provjerite da slučajno ta tema već ne postoji. Trenutno forum još nema modul za pretraživanje, pa vas molimo da provjerite, ima li već sličnih tema na prvoj strani odjela foruma.



1.5 Adrese tema neka budu jasne i neka kratko i sažeto opišu vaš problem ili molbu..

*

Primjer lošeg naslova: pero.detlic@gate.not
*

Podnaslov: problem

*

Primjer dobrog naslova: Prikazivanje titlova
*

Podnaslov: BS Player ne prikazuje titlove


1.6 Držite se teme. Odgovori koji tamo ne pripadaju, slični komentari i druge devijacije bit će odstranjene. Pretjerano bezrazložno slanje poruka samo zbog sakupljanja poena zabranjeno je.


1.7 Na forumu su zabranjeni razgovori o ilegalnim piratskim stvarima. Nabrajamo najvažnije primjere:

*

na forumu je zabranjena prodaja i kupovina ilegalnih stvari
*

nemojte se raspitivati gdje možete dobiti filmove i ostalu pirateriju
*

ne stavljajte linkove do internet strana sa ilegalnom tematikom, također su zabranjeni svi ilegalni ed2k linkovi i torrenti sa ilegalnom tematikom
*

Teme i poruke sa takvom ili sličnom tematikom bit će zaključane ili obrisane.

1.8 Zbog grešaka na site-u ne otvarajte nove teme. Za opću pomoć u vezi problema i neizgrađenosti samog site-a otvorene su oficijelne teme u kojima možete prijaviti greške, probleme, želje, itd. Ako za rješenje vašeg problema na site-u još nema oficijelnog lijeka, onda otvorite temu u odjeljku O stranici podnapisi.NET

19.10.2009. u 00:08 • 0 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< listopad, 2009  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Listopad 2009 (2)
Rujan 2009 (1)
Kolovoz 2009 (4)
Srpanj 2009 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Divx titlovi - podnapisi i prevodi za filmove