I - D - F

I - D - F

utorak, 16.11.2004.

mas mix que nunca

Deco,
ma najbolji mix svih vremena! Mjuza mrak,a način mixanja za ono doba genijalan(1986)! Evo i popis songova...
- Brian Ice - Talking to the night
- Duke Lake - Dance tonight
- Roy - Destinity time
- Cyber People - Void vision
- Baby's Gang - Happy song
- J.D. Jaber - Don't stop loving
- Alan Ross - Valentino mon amour
- Duke Lake - Do you
- Phil Grant - Hey girl
- Ken Laszlo - Tonight
- Ken Laszlo - Hey hey guy
- Mike Cannon - Voices in the dark
- Sky Creakers - You should be dancin'
- Koto - Visitors
...ma samo pogled na izvođače(ma jesu kuruza ali ...) garantira dobar feelin'...
Inače, mixali su ga Mike Platinas & Javier Ussía, a izašao je za Memory Records. Ovo je inače megamix verzija koja traje 12:59, a postoji još i mix verzija 16:59 sa trackovima...
- Ken Laszlo - Tonight
- Mike Cannon - Voices in the dark
- Roy - Destiny time
- Baby's Gang - Happy song
- Koto - Visitors

- 09:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

vinili

Eh da...Jučer sam bio kod frienda, onako poslije posla otišao na kavicu te proroštati par vinila koje je donio iz... BGa?! Da iz BG! Nevjerojatno ali istinito - kaže tamo ih ima po bagatela ciframa(od 2 eura/komad),a nema čeg nema! A kod nas u ZGu? Hmmm, teško da ću ih opće vidjeti(vinile , naravno),a ako ih i vidim cijena boli glava! BTW, jel zanima koga Italo Beat mixevi od broja 1 do 7?

- 09:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 12.11.2004.

eurobeat ili HiNrg ili "novi" Italo disco

Na ovom linku imate ,a valjda skoro sve, bitne podatke o izdanjima , kompilacijama vezanim uz Eurobeat/HiNrg mjuzu(novi Italo Disco)...Naravno, nije kompletirano ali čovjeku pomogne: www.eurobeatevolution.com/database/

- 14:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 11.11.2004.

Još nas ima

Da...Italo freakovi ipak postoje i u nas ... Hvala Bogu da još postoje ljudi koji znaju kaj je mjuza(o ukusima se ne raspravlja, molim) te da se može s nekim podijeliti koja misao, CD, vinyl ...Uvijek "underground", nikad prihvaćena mjuza, kako u nas(vrlo rijetko) tako i u svijetu(posebno Ameri koji su smatrali to "trash" mjuza) još uvijek živi kod nas nekolicine freakova! Jes da i nemamo baš(ne svi,ne?) neke financijske mogućnosti ali ipak uspijevamo nabaviti po koji CD, vinyl ili ,omraženi u kolekcionarskom smislu, mp3! Da, bolje vrabac u ruci neg ptica na grani, ne? Ne sjećam se da su po dućanima visile ploče Ken Laszla, Radiorame, Kotoa,Max Coveria, a kamoli Black Book, Sly & Hunter ili...Stvarno, pseudonima ima na tone,a svakim danom saznam za neku novu stvar/pjesmu koju uopće nisam imao prilike ni čuti kod nas, a kamoli imati na CDu(u ono vrijeme na "kaseti"? *"# KAZETI!!! - grrr)
Osobno mislim da nisu sve(naravno) pjesme dobre(ima tu "smeća") ali ipak većina pjesama ima tu neku posebnost koja me drži privrženim toj vrsti glazbe! Naravno, slušam i druge stilove glazbe, od rocka do popa ali ipak na prvom mjestu je ITALO!

- 10:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #