Konfucijeve kronike...

petak, 30.05.2008.

Sinusoida nacionalizma iliti kako su se bitange uvukle u čitanke...

Život jednog 19-ogodišnjaka iz pitoresknog gradića Zagreba,okovanog raljama surovog kapitalizma i kroničnim izležavanjem približava se eskalaciji…Pokušavam prestati pušiti. I ide mi super.Preksutra će već bit 2 dana da nisam zapalio.Proklinjem globalno zatopljenje i ćaleta što je kobne 2005.-e igrao na Totenhem a ne na Štutgart jer bi sad imali za klimu da se nije ukazao neki Gersetzlitcherlachelnmaister i u 90’ zakucao loptu pod gredu a ćaleta u maničnu depresiju. Dan danas na spomen Štutgarta mu se orosi čelo a psovke o Gleichberechtigungu,Lebensraumu i Main Kampfu kreću same od sebe. Kako kaže stara narodna “Dok jednome ne smrkne,drugome ne svane”, tako npr. Marko Perković zasigurno nema loše uspomene na Štutgart,grad gdje je zgrnuo love više od Hleba i Gomeza zajedno. Marko Perković danas ima koncert u Zagreb,na središnjem trgu,i to se reklamira svakih 10 minuta na televiziji. Poziva ljude da donesu barjake. Protiv koga se mi borimo? Mađarona? Khuen Hedervary zli tiranin dolazi u grad? Rusi se grupiraju na Dravi? Zaživio partizanski pokret u Sisku? Jel nas netko napada? Sorry nisam gledao vijesti danas?...

Na glavnom zagrebačkom trgu koji bi trebao bit prostor okupljanja ljudi različitih svjetonazora,promicanja vrijednosti tolerancije i demokracije, a ne isticanja isključivih poruka koje razdvajaju ljude te produbljuju ionako teške povijesne i ideološke podjele,organizira se koncert čiji pjevač i tematika ne odgovaraju stupnju razvoja prosječnog homo sapiensa niti stoljeću u kojem živimo.Nakon famoznog koncerta braniteljima će naglo porasti standard? Vlada će im svima već do ponedjeljka osigurati stanove na Pantovčaku? Izglednije je ipak da će sve biti po starome,jadni narod će na jedan dan zaboraviti u kakvoj bijedi živi a onda će opet sve biti po starom,a i Thompson će se sjetit da nije dugo bio do Štutgarta pa bi bas mogao svratit.A ovakvima kao ja kojima je pun kurac kićenja hrvatstvom pod čijom se krinkom pokušava skriti bolesna mržnja prema svima različitima,takvima će vjerojatno bit prišivena etiketa antihrvata,srbočetnika,izdajnika,komunista,ateista i sto jos sve ne.
Dok naravno krezubi seljaci sa završenom osnovnom školom u simbiozi sa novopridošlim Hercegovcima koji dok voze isture fino lakat kroz prozor nove mećke prepune krunica,a tako ih volimo svojatati.– oni su ponos i dika naše nam ‘Rvacke.

Image Hosted by ImageShack.us


Pitam se tako,koliki uopće njih poznaje domoljubni opus,recimo Augusta Šenoe ili Silvija Strahimira Kranjčevića? Ili su kod njih na repertoaru samo Škoro i Thompson dok su trijezni,a nakon koje čašice iz olupine svetom vodom poškropljene mećke počnu odzvanjati istočnjački melosi zalutalog cedeja Saše Matića. Meni su recimo,osobno Kranjčevićeve pjesme super. Ima jedna zanimljivog naziva – “Moj dom”. Čudno da istu tu domoljubnu pjesmu nijednom nisam čuo na nekoj utakmici,thompsonovom kocertu ili nekoj manifestaciji koja odiše nacionalnom sviješću?
Mozda je Kranjčević ipak prepacifistički nastojen za Thompsona i njegovu publiku koju danas 80% čine tinejdzeri od 16,17 godina koji veličaju pokrete iz godina kada ni njihovi očevi nisu bili u planu. Jer lako je za “kućicu dragu srcu mom…” , bolje je prisjetiti se Jasenovca i Gradiške Stare,te Maxa Luburića koji je zahvaljujući Thompsonu prestigao Fiolića na top listi najpopularnijih mesara. Dali je sve navedeno puka slučajnost ili naprosto ne znamo razlikovati opus domoljuba od opusa nacionalista?

Razmišljao sam tako,pošto ipak thompsonov koncert sponzoriraju svi građani grada Zagreba što je apsurdno,možda da dođem sa bocom od pola litre pokupit malo te nacionalne svijesti o kojoj se toliko priča zadnjih dana da je imam i ja malo kad zatreba,a i da mi ne pricaju baš unucima kako im je djed bio heretik i komunjara. Dok zabija onu mačetu u utor ko Konan,plava hrvatska krv brže i jače kola venama,to je dokazano na svjetski poznatim znanstvenim institutima. Ali promiskuitetan kakav jesam,bojim se da bih se doveo u napast da vratim bocu u Konzum za 50 lipa što bi značilo da sam izdao Thompsona,hrvatski puk i automatski si prekinuo sve veze do raja i starca s bijelom bradom.

Image Hosted by ImageShack.us


A Kvragu pa onaj Ladislav je prodao Dalmaciju za dukate,Juda je izdao Isusa za 30 zlatnika. Oprosti Marko,možda nam jednostavno nije bilo suđeno.Što će promjeniti taj revolucionarni događaj nazivan spektaklom godine? Od sutra litra benzina neće više iznosit cijenu jednaku kilogramu ananasa na Božićno jutro? Dinamo će se prestat prodavat ko Julia Roberts u “Pretty Woman”? Ne znam gdje smo dalje od Europe,u Saboru ili u Maksimiru?Ili ipak možda na trgu. Ko će nas sljedeću sezonu bolje voditi ka Europi: Sanader, Polančec, Šeks, Adlešić, Friščić ili mladi potencijalni Dinamo sa Butinom,Mikićem,Bišćanom,Šokotom,Balabanom?
Šuška se da Mamić sprema još velikih pojačanja,te da je nakon sto je od transfera inkasirao preko 50 milijuna eura spreman reaktivirati braću Cvitanović,Silvija Marića,Tomasa,Mujčina i pomalo zaboravljenog litavskog napadača Grazvydasa Mikulenasa,te naravno ukoliko je neki igrač bez kluba,potpisati ga naravno,a što drugo.
Hazare samo se pazi na ljeto u 1.-om pretkolu!

I da ne zaboravim napomenuti jučerašnju vijest i Nobelovu nagradu za licemjera dana ponosno uručiti Robertu Valdecu,voditelju kriminalističke emisije “Istraga”.
Robi je naime,potaknut novim Severininim hitom “Gas,gas!” sa 0,7 promila alkohola u krvi skrivio prometnu nesreću u Zagrebu u kojoj su stradala tri automobila, a ozlijeđene su dvije osobe.
Da je riječ o nekome drugome,u idućoj istrazi priča bi išla ovako nekako…
Pomahnitali I.H. (45)nakon što je popio cijelu bačvu vina, bez imalo grižnje savjesti sjeo je za volan. Pijani gad i smeće od čovjeka doveo se u situaciju da gazi nevinu dječicu,te je uzrokovao sudar još dvije nedužne osobe…krenimo tragom istrage…

Tako to inače izgleda u režiji Valdeca… Jedva čekam novu rekonstrukciju koju kako bi rekao Valdec nikako ne smijete propustiti i na koju su posebno ponosni, u kojoj će se jasno vidjeti da je Valdec nevin,da mu je sve to namjestila srbo-četnička okupatorsko koljačka banda,da su mu podmetnuli alkohol iako je naručio kavu s mlijekom. Nakon što su ga opili, srbi su ga zavezali na sic i cigla na gas. A i auto u kojeg se Valdec zaletio je bio srbočetnički i zakočio je bez razloga,a vozač je bio poznati četnički vojvoda Svetozar Borojević mlađi.


Preostaje mi još samo promatrati kvazidomoljube kako vode drugi rat nakon devedesetih, onaj u svojim glavama, protiv izmišljenih neprijatelja…Snijeg vam pao večeras dabogda…


n.p. Serj Tankian “The Unthinking Majority”


30.05.2008. u 11:46 • 17 KomentaraPrint#

četvrtak, 27.03.2008.

Back to basics...

Post je star nekoliko dana i možda nije aktualan,ali ko vas jebe,ak vam se čitaju aktualnosti,kupite si Story...Ja ipak volontiram,oni od aktualnosti žive...

hey ho fanovi i groupiji...
Jebali vas Ramonesi,pa to sam ja...Konfucije...
Doduše nisam se obrijao,Gledam Dragon ball Z,puštam brkove,meditiram,bolestan sam i smrdi mi iz čvalja po luku i mladim leševima al dobro...Svejedno nije u redu,ja svoje idole prepoznajem u pola noći...Koji je poriv hipersenzibilnog 19-ogodišnjaka da napiše post nakon pauze duže od njegove erekcije...Izjedaju me demoni,mislim da su proizasli iz sotonske glazbe kako moja mama voli reći...a mama je uvijek u pravu,to svi znamo...Bioenergija mi je ravna Kelvinovoj nuli,ne spavam po Feng-shuiju,nemam dopunsko zdravstveno,imam rahitične noge i nisam Ustaša. Jasno je ko dan...To može biti samo ni više ni manje doli GNOJNA ANGINA...nju ne mozete kupiti na svakom kiosku,to je privilegija plemenitih ljudi,plave krvi i crvena grla...Liječi se kurvinski sporo a boli obrnuto proporcionalno...Bar mene... šmrc :-( ... I što čovjek kao takav,hendikepiran među 4 zida može raditi nego posvetiti se stvarima kojima inače ne pridaje mnogo pažnje...U mom slučaju upaliti televizor...I ne,nije sarkazam...Ne pratim ni jednu tv seriju,ne sjecam se kad sam pogledao neki film na tv-u niti bi vjerojatno i dalje pogledao da nisam osuđen na život prosječne 80-ogodišnjakinje sa proširenim venama i rutom krevet-zahod-kuhinja(izmedju zadnje dvoje nema pranja ruku...) Pokretom iste te starice uzimam daljinski i desnom rukom pomahnitalo tražim nešto neinteligentno,što fala Bogu i nije teško dok se lijevom grčevito borim sa kuhačom i potencijalnim ručkom...Upalim RTL iako mrzim Švabe... Taraaaam...DICK BROTHER!U nevjerici brišem orosulo čelo,buncam li to ja,super-kul-urbano dijete koje ne zna da je počeo Dick Brother? Ajmeee šta će mi frendovi reć...Hitno zovem sestru na konzultacije,posjedam ju na najbolju stolicu u stanu i ukrasnim bombonima koji su stariji od mene podmićujem da mi oda o čemu se radi...Polako saznajem da ovo nije običan dick brother,ovo je pobogu Celebrity Dick Brother! hohoho...Pa kakva li sam ja to neznalica...Prva asocijacija na riječ celebrity,ne znam za vas,ali meni je Paris Hilton - moja muza,mjesečeva ratnica,jedina iskonska ljepota ovog svijeta,poslana sa neba da preobrati nas velike kvazi vjernike i potiče nas da prestanemo biti toliko materijalistichki nastrojeni... I onda pogledam ko se to smatra dostojnim nazivati se titulom koju nosi moja Paris i lagano sam zbunjen...Na prvi pogled pomislih da gledam Zvjezdane staze...Klingonci čoeče...Stavrovske količine botoxa,silikona,a šminke više nego Ivana Kindl na pretpretpretpremijeri za spot na Z1 il OTV-u...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Neven from Heaven - "Povratak razmetnog sina"

Ma Neven je meni tak super i jedva sam čekao da se vrati iz Amerike.Uostalom on je jedan od prvih koji je promovirao moj blog(baci pogled na vox populi),doduše tad još ni nije bio tolka njuška.Možemo mi pričat šta oćemo al Neven je još uvijek tata-mata za sve fashion pussye i guruje i samoprozvane modne stručnjake...Svojim mukotrpnim radom i stručnim savjetima tipa "Joj meni je to koma","koka,to je tak super" te mnogim drugim stručnim frazama, nije preko noći stekao slavu kako bi danas mnogi mladi htjeli...
Količina silikona: 60,70 deka po slobodnoj procjeni...
Naj izjava u 33minute i 28 sekundi koliko sam izdržao gledat: "Čuj Koka,imaš kaj za skidat šminku,moral bi..."

Dvornikova žena - "Ja nisam junkie,moj Dino svira funky"

Pitanje se nameće samo po sebi.Po čemu je ona kvragu celebrity? Po vjenčanom listu?
Vjerojatno traži posao u struci,a mozda bi joj bilo pametnije da si jednostavno nadje neku struku.
U CV-u vjerojatno ima dobre preporuke - žena narkomana i svjeckog vice-prvaka u boravku pred plejstejšnom 2...
Količina silikona: Za nju samo prirodno,to ju čini većom...
Naj izjava u 33minute i 28 sekundi koliko sam izdržao gledat: "Ja sam mislila da je Špeceraj grad u Austriji"...

Salome also known as Nenad Žentil - "Pogodi jel imam pišu il trišu?"
Pa dobro koji je ovo kurac?(balkanac progovara iz mene...) Kak da ja objasnim sestri od 12 godina zashto Neno ima muške crte lica,zašto u novinama piše da je odslužio vojni rok u JNA te da ima pimpek,što obavezno sa sobom donosi hihotanje 12-ogodišnjeg predpubertetskog parazita...Koja je poanta,ne kužim? Želimo se pokazat kao liberalna nacija a državu nam uporno vode nesposobni konzervativci,ta ista država nam je puna seljaka i primitivaca,stoga ne znam kome prodajemo sve ovo?Nadam se da će se neko jednom zajebat pa ju žicat uloške il tampone. Živim za taj dan...
Količina silikona: Ima se,može se...3-5 kila žive vage..
Naj izjava u 33minute i 28 sekundi koliko sam izdržao gledat: "Boli me kurac za to,ja sam dama..."

Marko Grubijan - "Pussy,fashion pussy..."
Propali pravničić i mamin sinčić,sa svojim glasom kastriranog pustinjskog skočimiša i guzicom tolerantnijom od Gandhija mnogi ga ne simpatiziraju.Meni naprosto ne ide na kurac,ako se razumjemo...Mislim da bi Markec dobro išao na kurac recimo Nevenu ili u principu bilokojem malo bolje modno-osviještenom mushkarcu...Kako kaže,Suze i dramatizacija su neizostavni dio njegovog repertoara a u kući će mu najviše nedostajati njegov fitness coach,duge kavice na shpitzi,krpice te naravno majčini savjeti.Marko držimo ti palčeve,sad si već veliki dečko,emancipirao si na 2 tjedna...
Količina silikona: U principu ima neku alienovsku facu,tako da dvojim dal je možda cijeli silikonizirana ili ih uopće nema...
Naj izjava u 33minute i 28 sekundi koliko sam izdržao gledat: "Kaa-Taa-Strr-Ofaa Koka..."

Ivica Kovačević - " Ne ćelavim,to je zbog treme..."
Navodi se da je novinar,voditelj i plesač, poznato televizijsko lice,radio i u kazalištu...Veliki avanturist koji profesije bira na eci-peci-pec...Tipičan primjer hrvackog parazitiranja medijima u zadnjih par godina na osnovu ničega.Slavu skupio medju populacijom 60+ god.,(odnosno trećinom države) vodeći šouvove za inteligencijski-najniža bića gdje je radnja užasno komplesna,nešto tipa jedna prosječna,dakle ne zgodna,nego prosječna žena i 40 slinavih FER-ovaca sa umnoškom dioptrija 800 000 u second-hand odijelima(jbg nije tad NOVA tv imala tolko love...) i plastičnim ružama,pokušavaju osvojiti ženku...Ako mi se to gleda,upalit ću National geographic i gledat majmune,njihovi mužjaci to rade sa više stila,bez odijela,ruža i neizostavnog Ivice...
Količina silikona: Možda kilu,dvije u škembi...
Naj izjava u 33minute i 28 sekundi koliko sam izdrzao gledat: "Mislim da ove godine neće biti sexa u DB kući..."

Hm...Vizualiziram...2 pedera,jedan možebitni,transvestit,kompleksirana lezbijka... Mogu nabacit redaljku ko Domino day...Danijela je tu najveći partibrejker jerbo za spoznati Danijelu kao ženu,vjerojatno treba muke i muke,proći kroz sve te labirinte od sala,iznutrica,pupčastih i pizdastih vrpaca...Dino je odavno odjebo te stvari i uhvatio se Plejstejšna,tamo bar u San Andreasu moš' Brale jebava' kurve ono ka za džabe kontaš?

Marina - "Feminizam je nova globalizacijska stvarnost"
Ono što je ostalo od neobrađene žene progovara iz nje.Kvazi duhovita feministica sa paučinom medju nogama koje se nebi postidjele ni najcrnije udovice...Veliki komičar čije najjače fore,klinci u mom kvartu znaju recitirat već unatraške...Kad joj se ekipa iz razumljivih razloga na iste nije smijala,e onda je Marina počela bogohulit s pjesmicama o Isusu u kojoj su rime sklepane na razini onih moje sestre za priredbu na temu "Proljeće nam dolazi" u 4.-om osnovne....Totalni promašaj spola i profesije. Oduvijek se znalo da je komedija nešto čime se bave muškarci i mrzim kad se te bijedne šačice žena koje su o orgazmu čitale samo u kozmu i sprdale se sa Fani Stipković krenu nešto dokazivat cijelome svijetu,kako odredjeni poslovi nisu predodređeni samo za muškarce.U Marininom slučaju to je zavrsilo tako da je postala lokalni predmet sprdnje dvojice velikih frajera kao sto su Grubi i Cigi.Graditi karijeru na sprdanju nekoga a onda kad joj ti isti kojima to ni nije profesija odvrate,onda plakati ko 5-ogodishnja klinka kojoj uzmu lopaticu u pješčaniku.Jad i bijeda.
Količina silikona: Financijska nemoć i muškobanjasti izgled učinili su svoje...tek ponešto u okviru od naočala...
Naj izjava u 33minute i 28 sekundi koliko sam izdrzao gledat: "Pa nisam ja neka pičkica valjda da plačem zbog njih dvojice"... ( Brisačima si čisti naočale u vožnji i odmjerava fashion dvojac)

Iva Jerković - "Nemam dečka ali svi oni bolje platežne moći javite se na..."
Njena funkcija u kući je za razliku od nečijih veoma jasna.DVD Mursko Središće,DVD Špičkovina,DVD Pousmina Donja,DVD Pušća Bistra,DVD Mošnja lijeva,DVD Sv.Juraj na Bregu; samo su mnoga od dobrovoljnih vatrogasnih društava koja drže do sebe i koja će tokom besposlenog radnog dana sliniti dok iva bude pušila cigaretu,čačkala zube,vezala tenisicu ili jednosatvnije dok Iva bude disala. Kad još pribrojimo osnovnoškolske drkaroše koji novim Sonny Ericssonima vrebaju pred TV-om u nadi da će Ivi ispasti sisa,kosa ili mozda zubi...Nakon svega navedenoga,RTL bi ukoliko od ovog smeća od šoua zaradi i lipe,slobodno mogao Ivi Jerković sagraditi spomenik do Letice ili Tome kod importanea.
Količina silikona: Vjerojatno nešto u čubama...10 deka...
Naj izjava u 33minute i 28 sekundi koliko sam izdrzao gledat: "Neven me otkrio kad sam bila još mala..." ( Jel ovo samo mene na Majkla Đeksu pocjeća? )

Aleksandar "Sandi" Cenov - " Izdržat ću dulje nego u krevetu..."
Bome to je formalno i uspio jer koliko sam skužio razmaženi mamin sinčić kakav je i oduvijek bio,makedonski galeb sa kitarom,pokupio je prnje idući dan. Oke nije ti se svidjelo,ali o čemu si pobogu razmisljao. Kako ti se nešto tako gnjusno uopće moglo činit privlačnim. najlakse je tako,dič sidro,a sto je sa vjernim fanovima koji su te sa suzama i jecajem otpratili u kuću,kako ćeš njima objasniti...Oke sad sam ga previše posrao...Sandi malo izpromovorao novi album,bacio par stihova svojih nadolazećih hitova koji su na razini najvećih uspješnica Valentina Brajkovića i Dalibora Bruna iz faze pokušaja frizure ala Duško Lokin,takvu naravno uz dužno poštovanje nitko nema.Jednodnevnim izletom u Dubravu priskrbio si novu gažu u Bestu 29.3. Upad ko bi reko džabe.Najbolje da se plaća još...
Količina silikona: U dugovima je do grla. Nema Sandi ni za novu rinčicu a kamoli za silikone.
Naj izjava u 33minute i 28 sekundi koliko sam izdrzao gledat: "JA cu vas uvjerit da domaća glazba nije uopće loša..."


RTL-ova blamaža prva i nadam se zadnja ovakve prirode,završila je tjedan dana ranije nego je trebala koliko sam procitao na indexu zbog loše gledanosti pri čemu je grandiozno finale u petak trajalo duze od trilogije Prsate družine,pritom raspravljajući o projektu kao da je bacio puk na koljena. I sada bi to trebalo čuditi nekoga?
Pa dobro koji kurac su oni mislili,cak ni moju babu na samrti ne zanimaju takve pizdarije.Ona se radije vrati u djetinjstvo gledajući Ratkajeve.Pozdrav babo ako ovo čitaš,unuk misli na tebe i pocjeća te da mu je uskoro rođendan pa ono znaš,ako bude šta od penzije...Neven je nastup završio slavodobitno izjavivši - "Prvo ću vam dobro naplatit ovaj zajeb,a onda idem u Ameriku". Ne znam za vas,al meni će falit.Javi se na msn.
100 000 tisuća kuna ako sam dobro razumio pokupila je Dvornikova žena. Malo sam se bacio u računicu. Za 2 tjedna ljenčarenja dobila je petogodišnju plaću jedne tekstilne radnice koja vjerojatno crnči od jutra do sutra.eto nek se nađe,može Dani na još pokoju liposukciju ili možda Dino treba nove oriđiđi igrice.Jedno je sigurno,tko god da je pobjedio,pare bi završile kod Glumičića.

Naravno i Nova TV ima svog konja za trku.S tim da Farmu još nisam pogledao nijednom pa ne mogu išta suvislo reći na tu temu,ali svi ti reality šouvovi su ionako samo ispiranje mozgova i kupovanje života za one najugroženije koji o tome pričaju na kavama,ko je ispao,ko je kog nominirao i slične gadosti.E ti su za zatvor. Što tek reći za Top Model naTaftane Jurić... Tajči i bradato-kosmati Chetnic domestic vulgaris jebu u mozak 20 anoreksičnih bezubih vona be manekenčica razine inteligencije malo veće morske spužve dvodihaljke...Obećavajuć im pritom brda i doline,put do zvijezda a u biti će najglupljoj i onoj koja bude spremna najoskudnije se obući uvaliti da vodi Red Carpet kao i svim instant-zvjezdicama jer se Daniel Delale ionako udaje i nema vremena više za takve luckaste emisije...

UPDATE:
Kako javlja index,Marko je nakon izlaska iz kuće pao u depresiju,pogođen kritikama i komentarima o njegovom nastupu,te je potrazi i psihičku pomoć...
Drži se Marko,pusti zlobna usta nek govore šta hoće,ti si meni car. Vidimo se na cvijetnom u subotu.Ti plaćaš kavu,hihi ;-)

Nisi me vrijedna br.4 - Ekonomija
Nekako se i ne želim etiketirati kao svaka druga budala u Zagrebu gradu...A i prijemni pada dan iza najjačeg tuluma na kvartu kuiš ono buraz,ko ju jebe,idem se napit...

n.p. Letu Štuke - "Ulice"

ponedjeljak, 31.12.2007.

Sretna ti Nova, jebem ti staru…

A stara ti je navodno dobra…Zhena u 40-ima ali zna shto hoche…No dobro…Svako moje otvaranje maila svodi se na bjesomuchno ali i veoma inovativno psovanje…
Kao i svaki pravi Hrvat i katolik,u svojim psovkama ne dotichem se Bogova,majki,ocheva i eventualno domachih zhivotinja(op.a.uglavnom su psi tu u igri)…
Na nacionalnoj osnovi sam isto slab…Nisam posebno inspiriran kad nekom treba jebat srpsku,bosansku,slovensku ili bilochiju drugu majku…
To mi je oduvijek bila satisfakcija za najnizhe ljudske strasti,neshto kao Thompsonova muzika usudio bih se rechi…Moje psovke su sofisticirane,u njima se vidi sva nagomilanost bijesa i frustracija mladog intelektualca kada na mail primi lance sreche…Prokleti lanci sreche,urotili se i protiv mene…Shrvan kolichinom nesreche koju sam zaradio godinama ne proslijedzhujuchi ih,hitam po digitron i bacam se u rachunicu…Rezultat – Buduchnost mi nije svijetla…
Ma jok,kakva buduchnost…Pa ja sam vech umro 1493.g.…Ako ste na prvi mah pomislili da sam stradao u bici na Krbavskom ili nekom od lichkih nam polja moram vas razocharati…po odrednim lancima sreche(op.a. nesluzhbeni izvori),poshto ih uredno nisam proslijedzhivao,nisam ni mogao pozhiviti duzhe te sam umro prije 515 godina u proljeche 1493.g. Reinkarnirao sam se u danashnjem obliku(op.a.da,da ovaj zgodni…)
u proljeche 1989.g. Pa kud bash pred rat kvragu…Ako chemo i ne povjerovati u vjerodostojnost prve vrste lanaca,drugi mi sa velikom sigurnoshchu prognoziraju 441 godinu nesreche…Bespomochno trazhim rupu u matematichkom rachunu(op.a. kao da sam inache dobar u tome),ali nema mi spasa…Mozhda me zaobide sudba kleta ako poshaljem 7 zlatnih ribica u 13 akvarija 441 osobi…Napeto je…
Dali che glavni junak izvuchi zhivu glavu?Dali che ostati ovako zgodan unatoch tome shto je uklet? Te,dali che dozhivjeti 2008.godinu?
Sve to i mnogo vishe prochitajte u iduchem nastavku…

***
Jeste se najeli za Bozhich? Shta ste dobili pod bor?
Nechu se bacat u pretjerane polemike oko toga kako je Bozhich iskomercijaliziran,kako se zaboravlja pravi smisao Bozhicha i slichne sheme jer bi to automacki bilo omalovazhavanje bilo koga ko che ovo prochitati,te otkrivanje tople vode a time se nikad nisam volio baviti…Ako nekome neshto ne znash objasniti,probaj ga zbuniti – rekao je jedan pametan chovjek. Ne,nije Konfucije.
Rezime Bozhicha - Najeo se nisam,staroj zagorio ruchak.Za Bozhich sam dobio bor,a pod bor smolu i onaj stalak u kojem stoji bor. Jel mi shta falilo? Nije. Volim Bozhich onakav kakvim ga ja shvacham. Mrzim preseravanje taj jedan dan,mrzim kitit bor,
mrzim iglice,mrzim kich. Ja sam jebeni Grinch. E da,i Djed Mraz ne postoji.
Kao takav,glavni sam osumnjichenik za giljotiniranje djedichine glave.
Naime djedica je sa nochi sa 24.-og,na 25-i prosinca ostao krachi za glavu…

Image Hosted by ImageShack.us


Chekam da pravoslavci preuzmu odgovornost za likvidaciju,pa da me ljudi napokon prestanu sumnjichavo gledat.Pravoslavcima brojke losha su strana,Bozhich im kasni chak 15 dana. Dajte pravoslavci uopche niste fora,Al kajida preuzima odgovornost i za veche pizdarije. Dotad je pojedinac pribit na stup srama a djedichina glava u izlogu,vjerojatno che se iskoristit za kebab ili neshto. Meso ko meso,jedno je sigurno,neche se bacit…

Image Hosted by ImageShack.us


Spashava me chinjenica da imam alibi,u vrijeme napada na djedicu navodno sam vidzhen kako shakom i kapom djelim pare po centru grada…Darezhljiv sam u materinu. Ko Mamich na aerodromu. Josh samo da nauchim onako majice trgat. Hulk. U striptizu mu josh nisam dorastao,moram priznat pokunjeno.A tek junachka mu prsa,nebi ih se chak ni Chuck posramio.Kako koji Chuck? Pa Chuck Norris gad demit.

Image Hosted by ImageShack.us


***
Idem malo odspavat sad,da ne zaspim vecheras sluchajno u dekolteu neke sisate kurbe.
Nova godina je kazhu. Valja ostat budan . Previshe ljudi,premali prostor,ne dao Bog premalo cuge…Slutim najgore…Volio bi da grijeshim… Ajde bar se nechu smrznut ko proshle godine na – 33°C u vukojebini bez vode,hrane,struja na mahove…Josh kad je nestalo drva za lozhit,e onda je postao Survivor. 31.12.2006 – na slici Ministarstvo mutnih poslova u potrazi za nechim jestivim.

Image Hosted by ImageShack.us


***

Skuzhio sam da svi vole pisat one pizdarije od nekakvih kvazi planova za narednu godinu kojih se nadobudno kane pridrzhavat. S obzirom da to mrzim iz dna moje male crne prljave zagadzhene dushe,napisat chu ih i ja,s razlikom da ja ne zhelim nikakve pomake na bolje. Chisto da vidim kako funkcionira um obichnog smrtnika punog nade.

1. Prestat ich u kasino.
2. Prestat pit
3. Prestat pushit
4. Prestat ich u kladionicu.
5. Prestat iskorishtavat ljude
6. Prestat chaletu uzimat auto i zaradit za svoj
7. Upisat fucks
8. Ispisat fucks
9. Upisat drugi fucks
10. Dat godinu
11. Ne napit se kad dam godinu koju nechu dat ali
ako…(ovo je nadasve hipotetichki)
12. Ozhenit se nekom debelom brkatom bogatom
udovicom na samrti
13. Prestat bestidno lagati puk,aludiram na prvih 12
obechanja

chek u biti…pa mozhda to ni nije loshe,uostalom HDZ na tome dobiva izbore…hm…predomislio sam se…i iduche godine chu vas lagat…fala… Zhelim da mi se nijedan od planova ne ostvari da sluchajno ne povjerujem u ovakvu vrstu odredzhivanja smjernica vlastitog zhivota. Znam da neche,volim se ovakvog.

***

Stalna rubrika: Nisi me vrijedan br.3 – FER
Po Feng-shuiju Vukovarska i nije neko pogodno mjesto za moju bioenergiju…KSET chu posjechivat i dalje,obechajem…

Odjavljujem se iz 2007.g. uz 2 preporuke…

Image Hosted by ImageShack.us


Charles Bukowski – "Zhene"
Majku mu,da nije objavljena 78-e,reko bi da me Bukowski shpijunira…Gad stari napaljeni,volim ga do jaja…Nadam se da se ne okreche u grobu sad…

P.S. Fala shto nitko nije tochno protumachio zadnji post,to je znak da je uspio…

n.p. LET3 – "Nafta"

31.12.2007. u 15:31 • 25 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Svibanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (1)
Prosinac 2007 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Shto se mnozhite gamadi jedna...

Free Site Counter
Free Site Counter

MySpace Layouts

MySpace Layouts



Image and video hosting by TinyPic

MySpace Layouts

MySpace Layouts



Inroduction...

Image Hosted by ImageShack.us


Tko je u biti Konfucije?
Konfucije je mlad,visok,crn,bezobrazno-zgodan dechko,
kao shto mu i ime govori,sa svojih 19 ljeta na plechima
pomalo je zbunjen i razocharan ovim surovim i
iskvarenim svijetom,obrazuje se u jednoj od elitnih
-zagrebachkih srednjih shkola...na glasu je kao najzgodniji maturant
iste ustanove,a pricha se da je uz to i sjajan
ljubavnik,ne smatra se obveznim poshtivati pravila koja
vrijede za obichne ljude,njegovim venama teche krv bogova...

Image and video hosting by TinyPic

tu me vrijedzhaj ili poshalji shta pametnog:
pushich@hotmail.com

Shto se vrti u mom em-pe-4-ju kojem je puko displej:
Afi, Ajs Nigrutin, Arctic Monkeys, Asian Dub Foundation, Azra, Bad copy,
Bloodhound gang, Breaking Benjamin, Bob Marley, Damian Marley, Death Cab, Depeche mode, Disturbed, El.orgazam, EKV, Elvis, E.CLapton, Fall out boy, Franz Ferdinand, Gorillaz, Hladno pivo, Incubus, Jet, Jimmy eat world, Johnny Cash, Kaiser Chiefs, Laufer, LET 3, Majke, Mano Negra, Manu Chao, Moby, Muse, Nick Cave, Nirvana, Oasis, Offspring, Pink Floyd, Pips Chips & Videoclips, Prodigy, Queens of the stone age, Radiohead, Rage Against The Machine, R.E.M., RHCP, Six pack, Smashing pumpkins, Sonic Youth, SOAD, Tool, TBF, The Babies, The Cranberries, The Ramones, Underoath, UK Subs, Urban, Wheatus, White Stripes, Zabranjeno pushenje,
30 seconds to Mars...

Idoli su mu:
Aco Veliki,Maxim Mrcina,MILF Hunter,Chak Norris,Mislav Bago i Bozho Sushec..
Shto ne voli:
Nepravdu(osim ako ne ide njemu u prilog),sponzorushe,i sve ove iz feministichkih udruga,i josh dosta stvari koje che Konfucije preshutiti jer vidim da ovaj blog chita shiroka populacija,javljaju mi suradnici iz inozemstva da sam u Sloveniji jako dobro prihvachen,glavna zvijezda poslije Joshka Jorasa naravno,lijepo je znati da te tolika „masa“ ljudi shtuje i cijeni...Zhivjeli Slovenci...
Shto voli:
Kad mu neko u duchanu izvrati kunu vishka,kad mu se gachice(tange op.a.) uvuku u chmar pa ih onda mora cheprkat van,Chevape s lukom(uz to najbolje ide barenje,paralelno),kad mu se zaglavi kljuch u bravi i josh mnogo toga lijepoga...

blog images

blog images


blog

blog



Zhivotni moto:
Ja sam genijeee
Chudo prirode
Sve na svijetu znam
I jasno mi je sve...


Shto poznati kazhu o ovom blogu(AKA vox populi):
Neven Ciganovich:
Image Hosted by ImageShack.us
Za ovaj blog mi je rekao kolega iz udruge „ISKORAK“, chim sam i sam prvi put posjetio ovaj blog,znao sam da je to to...ovo je najbolji blogach na kojem sam bio u zadnje vrijeme...Dizajn i boje su jako „trendy“ a i autor ima stila...Bravo Konfucije! Samo tak nastavi, Kissi kissi...
Jelena Veljacha:
Image and video hosting by TinyPic
Pa ovoga,sad sam trenutno jako zauzeta snimanjima i raznim drugim poslovima,ali moram vam otkriti jednu tajnu,svaki put za vrijeme pauze na setu,ja posjechujem ovaj blog,ovo je fenomenalno,toplo bih ga preporuchila svima...
Nives Celzijus:
Image and video hosting by TinyPic
Ovaj blog otkrila sam sasvim sluchajno dok sam skidala neke svoje slike s neta,nevermind...htjela sam rech da sam odushevljena...Sad sam ga preporuchila svim svojim prijateljicama,dok ispijamo kavu na shpitzi,redovito ostavimo koji komentarchich...chak ga i moj Dino sad chita redovito dok je prvenstvo zavrshilo...
Luka Ostrman (AKA Spider,dzhukela...) :
Image and video hosting by TinyPic
jednostavno se moram pomirit s tim da je ovaj blog neusporedivo bolji od mog,Konfucije me opet nadmashio,kvragu imam vech komplekse od tog tipa...Aaaarghhh...
Ivica Bedeničić:
Image and video hosting by TinyPic
Sve su to gluposti...



Image Hosted by ImageShack.us