21.06.2007., četvrtak

Na bušotini zamiječena naftna mrlja!

Malo mi je vruće. Osim kad sam na poslu. A to je puno. Tamo mi nije vruće. Jer je firma opremljena modernim sustavom rashladnje prostorija. Popularno se to zove klima uređaj. Bijah lijen prošli mjesec. Pa nisam niti jedan post napisao. A lijen sam jer na poslu moram biti marljiv. A i nekako nisam imao što za ispričati. Sad isto nemam, ali iz puke pristojnosti se javljam.

Dobro, nije da nemam što za reć. Bio sam u Beću pretprošli vikend. Malo u posjet prijatelju, pa malo koncert. Ugodna četiri dana u svakom slučaju. Iako su nam predzadnji dan, tj. noć, pokvarili neki Turci ukravši torbu gospođi Pen. Krenuli smo u potragu za njima, ali nisamo ih našli. Da smo ih našli, ne bi se dobro proveli. Mi, ne oni. Dogodilo se to poslije koncerta druga Ted Lea koji je dobar kao čovjek, a bogami i kao pjevač. Čovjek, iako iz Jamerike, prati događanja na jakoj Eurosong sceni te smo prozborili pokoju na tu temu s njim. Obeć'o je da će doćiiii....

Jučer sam rezervirao karte za Atenu. Krećemo tamo nas trojica viteza sigurno, možda nam se i četvrti pridruži. Zbivanja počinju 14/08 završavaju 26. istog mjeseca. Bit će dobro te najbolje. navodno idemo i na Kretu. Vidjet ćemo. Očekujem puno žderanja, lokanja te još kojekakvih prljavih rabota. Eto, tako stoje stvari. Iedm dalje rintat. Asparagus domenica!

- 17:36 - Komentari (8) - Isprintaj - #

< lipanj, 2007 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Komentari On/Off

Moji prijatelji i ja smo tema ovog vrućeg bloga. Svakim nastavkom biti će otkriveno sve više i više detalja o našim intimnim, ali ispraznim životima. Stoga nestrpljivo očekujte svaki novi dan u tjednu jer ovaj blog je ono pravo.

Blog.hr
Forum.hr
Internet Monitor
Dom urbanih frizura
Bo' Selecta
DropBike

Tu možete vidjeti što se slušalo proteklog tijedna! Predivno...




Rado ću čuti Vaše savjete ili možda želje. Ako ste k tome i zanimljivi možda se običan kontakt pretvori u pravo prijateljstvo!!! Pomozite mi da steknem barem dvoznamenkasti broj prijatelja!

Eto novog mejla
kbucimir@gmail.com


Moj broj onog programa sa cvjetekom pomoću kojeg ljudi mogu komunicirati bez da se vide. Slobodno se javite.

304645703