30

ponedjeljak

srpanj

2012

Mladi, pametni i obrazovani muškarci su dosadnjikavi

  Ili bar većinom jesu ! Čim su pametniji, imaju više interesa i zanimacija, naprosto ih razvlače na sve strane, a oni se još ne znaju tome oduprijeti, nisu dovoljno odlučni da se obrane od toga. Pa im ostaje premalo vremena i kapaciteta za važne stvari! Poput, samo za primjer, mene! Nadalje, mada neiskusni, utvaraju da mnogo znaju i o ženama, pa slijedom toga vrlo često prekompliciraju u želji da me zadovolje, da se istaknu i budu cool, da ispune očekivanja do najmanje sitnice. A to se ipak može naučiti samo na jedan način! Koji pak traži vrijeme...mjereno u godinama! Dok manje obrazovani i pametni nemaju pojma o mnogočemu, pa često sasvim jednostavno, instinktivno, učine prave stvari u pravo vrijeme, nerijetko preskačući nepotrebno komliciranje. Također, pogotovo uglavnom prilično impresionirani narodnom mistikom moga zanimanja, znaju biti podatni poput gline koju je tako lako oblikovati po mojim željama. Jest da se i brzo pokaže problem kako s njima komunicirati, provoditi vrijeme koje nije ispunjeno sexom, ali ipak, ispada da je bolje praviti se i malo priglupa, spustiti na približno njihovu razinu, na ograničeno vrijeme koliko ih moram trpjeti poslije, nego li čeznuti za sexom kakv želim i znam da mogu dobiti.


    Kadikad jest zabavno proanalizirati utjecaj društva, kolege Freuda i inih sljedbenika, na žensku sexualnost. Saslušati što pametno o tome misli njegova majka, pa i pokušati razumjeti najrazličitije pritiske na njegovu muškost i  izvedbe, ali je ipak puno uzbudljivije osjetiti zapaljenu mušku ruku kako mi odlučno razmiče bedra, gura me naprijed samo s jednom jedinom mišlju i kolikogod nespretno, ipak me efikasno i snažno probija za čas, ne baš rijetko i nadalje koristeći spomenuti dlan kada mu razigrana guza zapleše pred zakrvavljenim očijma...... Naprosto u prosječnom muškom mozgu pukne neka spona između kurca i mozga, kada ovaj prvi previše nabrekne, skupi svu raspoloživu krv, dok se u sofisticiranijim primjercima to puno teže dešava. Pa čujem idiotsko pitanje, taman u času kada ga treba duplo snažnije nabiti, "je li ti tako dobro ?" ! Što si slijep ili blesav, pa upravo me osobno jebeš, ako ne osjetiš, ne vidiš?! Tada ti je ionako malo kasno za naučiti....bar za taj puta! Ili još ranije, a jednako podsticajno..."smijem li te poljubiti?" Ne, više ne smiješ, budaletino !!!


   No, naravno da postoji i još bolje rješenje. To su pouzdano stariji, a pametni muškarci !!! Prokušano i pouzdano. Naučili su bar većinu znanja kako nas kvalitetno jebati, podjednako u mozak i doslovno. Podilaziti mi taman koliko zahtjeva moj ego, a održati kontrolu koliko je uzbudljivo. Natjerati me da čeznem do idućeg puta, da mu se u sekudi doslovno posve predam i pobacam još usput sva ograničenja i prenemaganja.. Oni znaju da nama jest zabavno zavitlavati muškarce, vrtjeti ih oko prsta, ali ne onoga na čijem smo upravo kurcu....Taj naprosto tada za nas mora imati neku važnost, izazivati poštovanje, možda čak i izvjhesnu zahvalnost za to što nam čini, može učiniti. Osim toga su baš iskreno ushićeni da mogu "uhvatiti" 15-20 godina mlađeg komada, koji očigledno može birati što mu se prohtije. Što im itekako osjetno djeluje na potenciju i želju, a posebno na usredotočenost. Dok mlađi još u mislima prožvakuju mamine teze o ravnopravnosti, poštovanju i tako tome, stariji točno znaju koje je njihovo prirodno mjesto, pa i, iz iskustva mislim, koliko je ženska pažnja živa i nepredvidljiva ako je pustiš da slobodno luta.  Mislim da im u podsvjesti zapravo kucka ideja kako tako nešto možda neće nikada više moći ponoviti, pa zbilja daju sve od sebe, pogotovo kada se oslobode i sasvim me uzmu u svoje ruke. Da ne govorim o njihovoj izdržljivosti i samokontroli, pa i volji da upotrijebe sve raspoloživo, umjesto potrebe da ga majčinski tješim "kako se to svakome dešava", ili "kako je ipak bilo lijepo na neki način, makar je trajalo manje od minute". Imaju manu, točno, ogromnom su većinom tuđi već poodavno, ali svejedno. Od rapoloživih opcija su najbolja. Sofisticirani, vješti i krajnje fokusirani u sexu, a sasvim podnošljivi i poslije.


   Još ako uzmemo u obzir krilaticu kako su dijamanti najbolji djevojčini prijatelji, a u kojem području su, logično, nedodirljivi, čvrsto glasam za starijeg, inteligentnog i visokoobrazovanog muškarca!!!


  Dapače, možda uskoro potkrijepim i bjelodanim primjerom....iz nedavne prošlosti!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.