Mailaj me NA KLIK

crna kraljica

četvrtak, 29.01.2009.

Pravdao sam se sljepoćom, no ipak sam smatrao u dubini duše da moja duša bolje prepoznaje ljepotu. Ispovijedao sam se pod izlikom da me seksualno privlači, ali znao sam da mi je seksi njena duša, više od predivnog lica i tijela. Njena duga crna kovrčava kosa zvala me je da ju operem, ali ona to nije znala.
Bio sam bahat i samouvjeren, odstupao sam povremeno, diplomatski. Noć je zvala u naručje, a ja sam se predavao mislima, čežnji i želio početak...
Sanjao sam kako mi prilazi, neodlučna, ona želi da budem tu, opisan u njenim snovima, egzaktno i striktno po nacrtima koji su se projicirali. A ja sam odlučio biti svoj, jer sam smatrao da je sve pitanje doživljenog trenutka. Ona je željela priču, a ja sam želio da je ljubim, da o tome pričamo kasnije, zagrljeni. Netko je morao popustiti.
Usred ptiče sam joj poljubio kutak usana. Svjetla su se pogasila i gledali smo se u mraku, okruženi samo tišinom. Poljubio sam i rame. Činio sam to polako, crtajući nepravilan oblik na leđima, usnama joj tek dodirujući kožu. Želio sam označiti svaki dijelić njenog tijela, ostaviti vlažan trag na njenoj nježnoj koži koja se ježila.
Glazba je kreirala ritam mojih poljubaca, dodiri su kreirali njene reakcije, ona se opuštala i istovremeno bila napeta, željna. Željela je da ovo potraje. Nisam joj želio obećati jer bih se i ja tada nadao... Želio sam samo uživati u trenutku, ali i da taj trenutak potraje zauvijek ili da se samo ponavlja... Želio sam da joj miriše moja koža, da uživa opet u mom društvu, želio sam čaroliju...
I opet sam se probudio iz predivnog sna... Ne znam razlikovati stvarnost od želja i snova... Možda ipak svi živimo u nekoj zabludi.
Ipak, želim opet sanjati. I misliti da je stvarnost.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.