četvrtak, 12.01.2006.

Naši Talibani

Evo opet naših hvidraša,naših talibana.Pa ukinite im konačno ta okupljališta,ta zmijska legla protiv demokracije,ta gnijezda crnih vrana(oj Ivice i Stipane..).Dosta je plaćanja iz proračuna pobornika izvanustavnih promjena(blago rečeno).Nek se okupljaju za svoj novac.Što mislite koliko su svojim rovarenjem ti profesionalni invalidi dosadili ljudima kad su meni došli na vrh glave,do gadjenja,meni koji sam branitelj od 1991.,od 90. u stvari.
Što je najtužnije medju njima ima i dobar broj koji su se samoranili(namjerno)da bi izbjegli opasnosti,da bi prigrabili privilegije i lagodni život profesionalaca,ratnih invalida iz prometnih nesreća(gdje to ima? ima kod nas).A vi pravi invalidi koji stradaste na bojnom polju odstranite kukolj iz žita,ti su najglasniji.Sjetite se da ste stradali za Hrvatsku Državu a država to su i institucije npr.predsjednik Republike(Stipan) ili premijer bivši(Ivica),policija ,sudstvo.Tko to nama natura falangu,populizam,crnokošuljaštvo?Jesmo li se borili za demokraciju ili da nam ovi pijani bukači koji su čak i balvanima počeli prijetiti ,odredjuju što je hrvatski nacionalni interes ?Hvala lijepo,mogli smo ostati i u socijalizmu.
G-dja populistička ministrica nek povuče ručnu,nek s sjeti broja mobitela koji je dala braniteljima da joj se jave.Što je mislila tko će joj se javljati?Ljudi žele uz što manje rada ostvariti što veću zaradu,a ona jadna mislila obespravljeni branitelji.Kad ono ni populizam nije lagan.E ,sad se sjetila mjenjat policajce da se ulagiva profesionalnim desničarima(oni će ionako Džapiću).
- 22:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>