ponedjeljak, 25.04.2005.

sex&drugs

Pišući donje redke o dopu, pade mi na pamet da bi valjalo reći ponešto i o sexu i drogama općenito. Ajmo, na primejr, napraviti neku pdojelu ovoga tipa:
-droge koje potiču na sex, afrodizijačke
-droge koje nisu za sex
-i droge koje se ne odnose nikako prema navedenom.

U prvu kategoriju na prvom mjestu svakako stoji kokain, popularnije koka, vraški skupa li i vraški dobra, podjednako afrodizijačka za oba spola.Poznato je da ne samo pitče na sex nego i pojačava orgazam, libido is ve ostalo, a najbolje učinke se ostiže kad se malo pošmrče pred sam orgazam, recimo prip pušenju kod muškaraca, a žene imaju još više mogućnosti.
Meni osobno afrodiziijački djeluje i trava, neka više neka manje ovisno o sortama. Naše tržište je sputano glupim zabranama pa se nije mogla profilirati proizvodnja specifičnih sorti jer postoje, kako u Amsterdamu, tako i u drugim djelovima svijeta, pogtovo u Afriki (pričaše mi frend pomorac) posebne sorte koje djeluju baš kao pravi afrodizijaci. Hašiši, ili ti ga shit ne mora baš uvijek tako djelovati, posebice ako se pretjeruje dođeš u stanje u kojemu od sveg tijela imaš još jedino glavu i to onu na ramenima. Ovdje treba spomenuti i popers koji je donedavno bio sasvim legalan i moglo ga se kupiti u sexy shiopovima pa iako se reklamira kao afrodizijak )a još ga se legalno može nabaviti u Sloveniji i Češkoj) on više diže raspoloenje općenito. Za sex je dobar jedino ako ga se uzima baš tijekom samog odnosa što nije uvijek tehničko-fizičko-praktički izvedivo
Navodno su i bonboni dobri za sex. Kažem navodno jer sam ih uzeo samo dva puta i nisam osjetio ništa ni u kom pogledu. E, jesam li uzeo premalo ili su mi uvalili lažnjake, ili je to sve skupa individualno ne znam. Tko zna nek se javi

o ostalim kategorijama u idućem broju...
- 11:17 - Komentari (6) - Isprintaj - #

nedjelja, 24.04.2005.

dop tri i pol

zaboravio sam napomenuti da se na horsu ne može jesti pa ga se može rabiit i kao oblik dijete naravno pod uvjetom da se ne pretjeruje. A za dokaz svim onima koji mi ne vjeruju ja iako pišem ovakve redke nisam šmrkao već tri godine pa sam stoga živi dokaz. i u te tri godine došlo mi je na pamet možda dva ili tri puta ali kako se nije našlo - nikom ništa. Bilo bi lijepo kad bi ovakva priča bila s LEGALNIM duhanom!
- 13:24 - Komentari (4) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>