30

nedjelja

lipanj

2013

vidiš

neka neka



Vidiš, još mislim dobro o tebi i želim da se ponekad probudiš usred noći i da dugo sjediš prekrštenih nogu na postelji, mučeći se kajanjem i stidom, zbog mene.

28

petak

lipanj

2013

zene

Ne razumijem kako žena može izaći iz kuće bez da se malo dotjera– ako zbog ničeg, onda iz pristojnosti. A potom, nikad ne znaš, možda baš tog tada ima zakazan sudar sa sudbinom. A najbolje je izgledati što je ljepše moguće za sudbinu."



http://www.clixsense.com/http://www.clixsense.com/

23

nedjelja

lipanj

2013

umorna sam

22

subota

lipanj

2013

ljubav ahhh

Stalno je govorila: nikad vise. A opet bi mu se nakon nekog vremena vratila. Stalno je plakala zbog njega, al' nakon samo jednog osmjeha koji bi on izazvao sve bi zaboravila. Patio je i on zbog nje, da se razumjemo. Bili su toliko slicni, isti inat, isti ponos, ista osjecanja. I stalno su se vracali jedno drugome, nisu mogli zajedno, ali nisu mogli ni razdvojeno. Takva je ljubav, valjda...

18

utorak

lipanj

2013

žena

Žena je u stanju da bude najravnodušnija prema čovjeku koga je nekada najviše voljela. Posebno kada se ispostavi da je neko koga je doživljavala kao sve svoje u životu,svo vrjieme bio samo prljavi gradski trg. Ali žena, žena je u stanju da plače i da se smije u isto vrijeme. Još nešto – neke stvari se samo jedanput gube u životu. Šteta što mnogi pristaju na rizik da to i provjere."

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

0