četvrtak, 30.04.2009.

Nove informacije!

Nakon duzeg vremena ne javljanja, odlucili smo ponovo napisati neki post i javiti Vam neke nove promjene u bendu i nove informacije.

Naime, pronasli smo novog bassistu, sto mnogi vec znaju, ali opet mali info za onaj drugi krug, manje informiranih, ljudi. Novi kolega u ritam sekciji Armandu je Rino koji se jako dobro i, moram naglasiti, u kratkom periodu uklopio u bend. Radio je s nama na novim pjesmama i takoder poceo hvatati starije pjesme koje mogu cuti oni koji imaju nas prvi demo album.

Zasto sam rekao prvi demo album? E to je jos jedna nova informacija. DD je usao u studio! I vec je pri kraju snimanja, ostali su jos glavni i prateci vokali, te izrada master mix-a. Ne bih zelio nista najaviti pre rano pa cu reci kako mozete neke pjesme demo albuma ocekivati na myspace-u za nekih mjesec do dva. A sama izrada albuma ce ovisiti o jos nepoznatoj tiskari i izradi covera albuma. Nadam se kako ce novi album pridonijeti nova uzbudenja onima koji su ocijenili prvi kao dobrim i kako ce zapaliti nove slusace DD-a.

Sve sto trenutno mogu reci o albumu je nedovoljno naspram onome sto ocekujemo od njega. Ovoga puta smo se puno vise potrudili oko izrade samih pjesama od tekstualnog i muzickog smisla, a nadamo se kako cemo uspijeti ispuniti nasa ocekivanja sto se tice grafickog dizajna samog demo albuma.
Album ce nositi ime "Triumph of Soul", sto je ujedno i "dvologija" pjesama na albumu. Pokusali smo sloziti neku pricu u samom albumu, nadam se kako ce te sami povezati to bez puno mog objasnjavanja, pa cu se baciti na sture informacije.

Redoslijed pjesama albuma:

1. State of Mind
2. Puppets of War
3. Virus
4. Live or Die
5. Triumph of Soul - Damnation (Instrumetal) (Part One)
6. Triumph of Soul - Salvation (Part Two)

Uz album se nadamo i priloziti jedan DVD gdje bi trebalo biti par video zapisa sa svirki i pokoji spot. I ovoga puta cemo demo uradak prodavati, mozda po malo vecoj cijeni od prijasnjeg jer smo odlucili napraviti knjizicu s malo kvalitetnijim papirom, a to sada sve ovisi presjeku troskova po CD/DVD-u.

To je sve sto se albuma tice. A sada malo se vratimo cisto na svirke:

09.05. Klub Grga - Drazice (Grobnik) - uz nas sviraju Monox-i, pocetak svirke je u 21h a upad ce biti simbolicnih 10 kuna.

15.05. Lovran - Lucica - svirka na otvorenom uz jos mnogo dobrih bendova. Upad je besplatan!

12.06. "ROCK de LEPRINEJŠN" - svirka u Veprincu na otvorenom, Udruga mladih i gradana zajedno sa deckima iz Windfuckers-a najavljuju odličan provod uz puno ica i pica! Takoder ulaz besplatan!

Ovo su potvrdene svirke, ima jos nekih u planu ali necu nista pisati dok ne budemo sigurni 100%!

Javimo Vam se jos koji put. :D

Pozdrav od Diamond Dust-a i Aki-a.

- 09:41 - komentari (6) - print - Nove informacije! -

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.