srijeda, 05.12.2007.

Ri-Rock, Oluja i nove stvari

Da nebi bilo da smo se kompletno sakrili, evo i jedan postich.

06.12.2007 odrzava se prva vecer Ri-Rocka, kada sviramo i mi. Stereo se otvara vec prije 21h, a nasa svirka je u 01:15 . Navratite! :)

Cijena ulaznice: pisljivh 25 kunicha

22.12.2007. picimo za Split u klub Kocka gdje se odrzava druga vecer poznatog festivala Oluja. Uz nas sviraju jos i Deaf Auditorium, The Rite of Retaliation, Dislike i Nocturnal Crown. Biti ce dobro, i svi koji su u mogucnosti neka i navrate.

Cijena ulaznice: 55kn za jednu vecer, 90kn za dvije veceri




Radimo i na novim stvarima. Trenutno su na repertuaru Live or Die i Otherside. Za sve one koji vole nase melodicnije stvari, Live or Die ce im se zbilja svidjeti. I mi uzivamo svakim trenom dok je ponavljamo 10 puta na probi. :D


Trenutno razmisljamo i o promjeni prostorije za svirku, no nista dobroga nam ne pada na pamet. : Ako tko zna ili ima kakav dobar prostor neka se slobodno javi.

Aki je nabavio novo pojacalo, rijec je o Marshallu 60W - odlican sound i DD je dobio drugog gitaristu - Akija napokon na probama i cujemo. :D

Armando je u fazi prikupljanja novaca za nove bubnjeve. Stari ce uskoro na prodaju pa stay tuned, bilo bi steta propustiti odlican primjerak bubnja na kojem je svirao poznati glazbenik Armando Floricic.

Da opet podsjetimo - slike i glazbu mozete poslusati na nasoj myspace stranici, a od sada je slobodna za download nasa vjerojatno najomiljenija stvar - Destiny Words.

Pozdrav svima od DD,
Igor

- 10:07 - komentari (6) - print - Ri-Rock, Oluja i nove stvari -

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.