utorak, 24.07.2007.

ispravljene riječi pjesama...

Ispravljene riječi pjesama se nalaze u boxu pod imenom "riječi pjesama..." hehehewink. Tako sve one koje zanima i koji su imali primjedbe na naše gramatičke pogreške neka sada gledaju i dive se. Ok, mozda se nace baš diviti jer moguće da je i nama odmaklo nesto. Točnije ne nama nego jednoj osobi koja me zamolila da je ne spominjem, ali moram makar malo pa eto samo da kazem kako mi je ta osoba posebno dobra frendica i molio bih sve clanove benda da se zahvale jer nam je ipak puno pomogla! (a pošto nemate kome se zahvaljivati napisite: "hvala B.")
E sad da objasnim što se tiče riječi. U boxu se nalaze riječi stvari koje če se pojaviti na nasem prvom demo albumu (ja se nadam slijedeco godinu u ovo vrijeme, hehehe), ali naglasavam ne ovim redoslijedom ako je to nekima uopce bitno. Meni ipak je jer držim kako svaki album mora biti dinamičan. ;)
I eto to je to, i da još sam htio reč da je meni ostala do sada jedna solaža. Ali više nije sad su ipak 2 jer za "Destiny Words", ako ste zamjetili (za one koji nas prate), u riječima pišu 2 solaže viška. pa eto prvo je mare to napravio a sad cu i ja! Dodao sam na jednom dijelu solažu! :D (hope u like it)

Pozz

by Aki

- 16:31 - komentari (16) - print - ispravljene riječi pjesama... -

utorak, 17.07.2007.

Dovrsena bass dionica

Prosli utorak zapoceto je i dovrseno snimanje bassa. naughty Jos malo korigiranja i to ce biti, snimio sam i vise nego sto je trebalo pa cemo morati skarama malo tu, malo tamo dok ne napravimo jedan mali metal uradak.
Preostao je jos Jay-ev vokal, dogovori su u tijeku. Znam da smo vec milijun puta rekli "biti ce uskoro", no sada to sa sigurnoscu mozemo reci jer jos je samo vokal preostao. Doduse, Jay je u pitanju pa mozda ne bude islo sve tako lako, jer on je pjevac, a sa njima nista ne ide glatko. blabla

Evo i par slikica iz studia, Aki mi je pravio drustvo i bio moralna potpora.


Boro, nas majstor sjeckanja i ljepljenja naseg pokusaja sviranja. I od najlosijeg sviraca napraviti ce cudo. naughty


Malo opreme na kojoj se radi, samo najbolje za najbolji bend


Akizooooor, rock on


Moj zegzy bassssss


Kreativni nered u studiju maloga Bore



by Igor

- 08:12 - komentari (5) - print - Dovrsena bass dionica -

četvrtak, 05.07.2007.

Aukcija za slobodne clanove Diamond Dusta

Daklem, pravila su veoma jednostavna. Tko ponudi najvise, moze provesti vecer sa nekime od nasih zgodnih slobodnih sviraca, pri cemu cu ocito iz igre iskljuciti - samo sebe. =D

Pocetna vrijednost je 30kn, ispod toga ne idemo. Makar, i 30 kuna je malo za jedne tako divne primjerke, jos k tome i poznate decke u svijetu glazbe. Navalite, javite nam vas ponudte i u petak na koncertu mozemo izvrsiti robno-novcanu zamjenu. Naravno da onaj kojega "otkupite" ne jednu vecer nece dobiti novce, vec novci idu meni. Takodjer, vecerom morate pocastiti svojeg izabranika.

Napomena: Jay-eva pocetna cijena je 24,99kn - on je ipak samo pjevac. ×D


Pa krenimo...


Ovo je nas gitarista, Marin. Taj divan primjerak ima stopalo broj 53 i raskorak zirafe pa mu slucajno nemojte stati na put. Mudraci kazu da obicno dobro ne zavrsi.


Drugi gitarista - Aki, bujnije kose nego li kod zene, no i osjecajniji, drazi i sladji od bilo koje. Navalite, ovo je jedinstven primjerak, ako nazovete odmah...


Nas pjevac Jay, na njega jednostavno ne mozemo trositi previse rijeci jer je on samo pjevac.


Arrrrmando, jooly good!!1 Nas bubnjar, visok, stasit, lako zapaljiv - kud cete bolje?


Ima li zainteresiranih?

by Igor

- 11:58 - komentari (32) - print - Aukcija za slobodne clanove Diamond Dusta -

Studio Update

Eto nakon skoro mjesec dana suše od snimanja ja i Aki smo jučer bili u studiu. Snimili smo Hooligana cijeloga sa svim solažama iako Aki nije očekivao da će uspijet odsvirat solažu jer mu je to najteža solaža ali na kraju je uspio i to bez beda. Riješili smo i Destiny Words koji je prepun melodija i stvarno bode u srce, a Grinding to Dust smo ješ prije riješili. Aki još mora odsvirat tri solae i gitare su gotove, onda nastupa Ajgor sa basom i Jay sa svojim urlanjem i gotovo. Eto toliko za sada od nas i pozdravlja vas Diamond Dust

P.S - na sutrašnjem koncertu nećemo svirati Archangela jer nije još gotov pa ćemo ga zamijenit sa nekom drugom pjesmom a to će biti najvjerojatnije Under Jolly Roger.

Pozdrav

- 10:11 - komentari (2) - print - Studio Update -

nedjelja, 01.07.2007.

Morski Prasac - koncert

Pozdrav ljudi eto kao što vidite iz naslova imamo koncert u Morskom Prascu. Dakle u petak svi u Morski Prasac i podržite nas i još 5 jako kvalitetnih bendova. Popis pjesama bi išao ovako nekako ali ne vjerujem da je točan redoslijed:

Intro
Innocent Guilt
World Of Misery
Destiny Words
Hooligans
Puppets Of War
Rise Again
Archangel
Grinding To Dust

Eto kao što vidite uvrstili smo i novu pjesmu Archangel koju su sastavili Aki i Armando i dosta je dobro ispala. Ja mislim da se plaća upad 10 kn ali nisam siguran. Eto toliko za sada od nas i pozdravlja vas Diamond Dust.

By Pedestrojka

- 11:22 - komentari (6) - print - Morski Prasac - koncert -

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.