četvrtak, 30.04.2009.

Nove informacije!

Nakon duzeg vremena ne javljanja, odlucili smo ponovo napisati neki post i javiti Vam neke nove promjene u bendu i nove informacije.

Naime, pronasli smo novog bassistu, sto mnogi vec znaju, ali opet mali info za onaj drugi krug, manje informiranih, ljudi. Novi kolega u ritam sekciji Armandu je Rino koji se jako dobro i, moram naglasiti, u kratkom periodu uklopio u bend. Radio je s nama na novim pjesmama i takoder poceo hvatati starije pjesme koje mogu cuti oni koji imaju nas prvi demo album.

Zasto sam rekao prvi demo album? E to je jos jedna nova informacija. DD je usao u studio! I vec je pri kraju snimanja, ostali su jos glavni i prateci vokali, te izrada master mix-a. Ne bih zelio nista najaviti pre rano pa cu reci kako mozete neke pjesme demo albuma ocekivati na myspace-u za nekih mjesec do dva. A sama izrada albuma ce ovisiti o jos nepoznatoj tiskari i izradi covera albuma. Nadam se kako ce novi album pridonijeti nova uzbudenja onima koji su ocijenili prvi kao dobrim i kako ce zapaliti nove slusace DD-a.

Sve sto trenutno mogu reci o albumu je nedovoljno naspram onome sto ocekujemo od njega. Ovoga puta smo se puno vise potrudili oko izrade samih pjesama od tekstualnog i muzickog smisla, a nadamo se kako cemo uspijeti ispuniti nasa ocekivanja sto se tice grafickog dizajna samog demo albuma.
Album ce nositi ime "Triumph of Soul", sto je ujedno i "dvologija" pjesama na albumu. Pokusali smo sloziti neku pricu u samom albumu, nadam se kako ce te sami povezati to bez puno mog objasnjavanja, pa cu se baciti na sture informacije.

Redoslijed pjesama albuma:

1. State of Mind
2. Puppets of War
3. Virus
4. Live or Die
5. Triumph of Soul - Damnation (Instrumetal) (Part One)
6. Triumph of Soul - Salvation (Part Two)

Uz album se nadamo i priloziti jedan DVD gdje bi trebalo biti par video zapisa sa svirki i pokoji spot. I ovoga puta cemo demo uradak prodavati, mozda po malo vecoj cijeni od prijasnjeg jer smo odlucili napraviti knjizicu s malo kvalitetnijim papirom, a to sada sve ovisi presjeku troskova po CD/DVD-u.

To je sve sto se albuma tice. A sada malo se vratimo cisto na svirke:

09.05. Klub Grga - Drazice (Grobnik) - uz nas sviraju Monox-i, pocetak svirke je u 21h a upad ce biti simbolicnih 10 kuna.

15.05. Lovran - Lucica - svirka na otvorenom uz jos mnogo dobrih bendova. Upad je besplatan!

12.06. "ROCK de LEPRINEJŠN" - svirka u Veprincu na otvorenom, Udruga mladih i gradana zajedno sa deckima iz Windfuckers-a najavljuju odličan provod uz puno ica i pica! Takoder ulaz besplatan!

Ovo su potvrdene svirke, ima jos nekih u planu ali necu nista pisati dok ne budemo sigurni 100%!

Javimo Vam se jos koji put. :D

Pozdrav od Diamond Dust-a i Aki-a.

- 09:41 - komentari (6) - print - Nove informacije! -

ponedjeljak, 12.01.2009.

Diamond Dust bez bass gitare...

Kao što možete zaključiti po naslovu. Nas Igor naš je napustio i time službeno postao bivši član Diamond Dust-a. "Bilo je dobro dok je trajalo." - bile su njegove riječi s kojima se u potpunosti slažem. Ali eto, što sad, nećemo odustati. Tražimo novog bassistu. Zainteresirani neka se ne ustručavaju javiti. Bilo vkoji poziv koji primimo ili poruku, razmotri ćemo. I još kako bi olakšao svima zainteresiranima evo mog broja mobitela pa mi se javite, pozivom, porukom, sve jedno. 095 817 13 61 - Aki

pozdrav!

- 12:56 - komentari (3) - print - Diamond Dust bez bass gitare... -

četvrtak, 09.10.2008.

Grobnicka gitarijada - Demoween

Evo ovako: "Napokon svirka!" - to govorimo vrlo cesto ali i vrlo cesto ne bude nista od toga. ali sada potvrdeno je s plakatom i privatnom porukom jednog od organizatora. Sviramo na grobnickoj gitarijadi, iliti Demoween, koja se odrzava u "Domu kulture Drazice" na Grobniku. Pozivamo sve zainteresirane jer jos uz nas sviraju podosta dobrih bendova, koje su: Hole Truth, RIsen to Reclaim, Mburns, Czaar, Strip Forbidden The Windfuckers i mi, a kao specijalni gosti su KOH. Medu jednim od njih je i Risen to Reclaim kojem smo "posudili" bubnjara. Pa za funove naseg Armanda imate priliku gledati ga dva puta u jednoj noci. :D

Nadam se da ce te doci u sto vecem broju i dobro se zabaviti. I, naravno, podrzati nas i ostale bendove. Upad je simbolicnih 20kn a za prijevoz ce te se morati snaci - to govorim prvenstveno za one koji su iz Rijeke, ali opet nije tesko odvojiti par kuna za to. :D

Koncert se odrzava 31.10. (petak) na Helloween a vrata se otvaraju u 20 sati.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us



Autobus (za one koji nemaju prijevoz) s kojim putujete je 12, krece sa delte i ide u 19:00h, 19:30h, 20:15h, 21:00h, 21:40h i u 22:45h za gore. Zona je treca, pa eto uzivajte.

Jos cemo vam javiti nas termin sviranja i ako nam jave termin ostalih bendova. Pa se mozete sami organizirati polazak.

Do tada budite pozdravljeni.

Aki

- 16:18 - komentari (7) - print - Grobnicka gitarijada - Demoween -

četvrtak, 07.08.2008.

Pridruzite nam se na Facebooku i ReverbNationu

Za pridruzivanje u grupu na Facebooku dovoljno je kliknuti na link ispod...

Diamond%20DustQuantcast

te takodjer za frendovanje sa nama na ReverbNationu...

Diamond%20DustQuantcast

- 08:11 - komentari (0) - print - Pridruzite nam se na Facebooku i ReverbNationu -

petak, 18.07.2008.

Evo za sve koji su nas dugo iscekivali! :D

Napokon svirka!

Nadamo se ovaj put bez otkazivanja u zadnji cas.

Evo o cemu se radi:

10. kolovoza se odrzava prvi "Kastav Rock Fest" na kojem ce uz podosta bendova nastupiti i Diamond Dust detalje o nasem nastupu potrazite na nasem website-u.

Na zalost nece nas svi moci pogledati jer istog tog dana je Iron Maiden u Splitu, ali tu smo za sve one koji nisu odlucili otici u Split.

Nadamo se da ste zeljni naseg nastupa i da ce te doci! :D

- 11:51 - komentari (5) - print - Evo za sve koji su nas dugo iscekivali! :D -

utorak, 08.07.2008.

Eto da se malo javimo...

Pozdrav ekipica, eto kao što vidite neće nas svirke da ga jebeš, ah čuj valjda će krenut jednoga danas bem mu miša, no nema veze, ugl mi radimo na novim stvarima tako da se ne bunite kad budemo imali koncert da sviramo samo iste pjesme eee nemože!!! tako da sada imamo čak tri nove pjesme, da da dobro ste čuli eto čak imam srama vam otkrit i imena a to su redom Live or Die, State Of Mind i jedna koju još moramo fakat izvježbat a to je Virus, tako da eto razmišljali smo napravit još dvije nove pa se bacit na snimanje novog Demo albuma koj će se zvati...... neznam ali sigurno će biti nešto divlje hehe. Želim još napomenuti da smo bogati ideja i da smo počeli radit Instrumental koj ćemo naravno spoiti sa jednom pjesmom i dobit ćemo Medley. Neznamo još kao ćemo nazvati taj Medley ali bit će zanimljivo. Eto sinoć smo počeli radit na tome intenzivno u domu gospodina AKia i bit će to kako spada, a sada pozdrav od Diamond Dust ekipe i čuvajte se vrućina.

By Pedestrojka

- 10:48 - komentari (0) - print - Eto da se malo javimo... -

nedjelja, 25.05.2008.

DIJAMANTNA PRAŠINA OPET NA STAGE-U!!!!

Na vase veliko zadovoljstvo i svu sreću ovoga svijeta objavljujemo da sviramo i prašimo sve u 16...


Booka 3. lipnja 20:00 h

Grga 20. lipnja 21:00 h


Istu večer s nama u Booki nastupaju također
Torture Squad (Brazil)
CiLiCe (Nizozemska)
Risen to Reclaim (Rijeka),

i u Grgi uz nas možete pogledati uvijek dobri
Czaar (Rijeka).

Za sve one koji ne znaju gdje se nalazi Grga; tocnije Dražice (Grobnik).

Za detaljnije informacije skoknite na nas web:

http://www.diamonddustband.com/

- 17:31 - komentari (8) - print - DIJAMANTNA PRAŠINA OPET NA STAGE-U!!!! -

petak, 25.04.2008.

SVIRKAAAAA!!!!!!

Napokon i DD-u se posrecilo! Slavimo dvije godine na najbolji moguci nacin! Svira s Blaze Bayley-em i Majkama u Rikard Bencicu ovu subotu (sutra) upad je 80 kn a na dan koncerta 90 kn! Nadam se kako ce te doci u sto vecem broju kako bi podrzali Blaze-a i nas! Zabavite se i uzivajte na koncertu! Pozdrav svima od DD-a!

- 11:12 - komentari (1) - print - SVIRKAAAAA!!!!!! -

četvrtak, 24.04.2008.

Netko ima rodjendan...

...a to nisam ja. O_o

Danas nas Aki ima 21 godinu i napravio je puno stvari u zivotu, medju kojima cu nabrojati samo neke:


× jos uvijek nije punoljetan u svim drzavama svijeta
× nije polozio vozacki jos uvijek i krpa se meni i Jayu za svaku pizdariju
× dolazi doma pijan u sitne sate
× slini u voznji po kome stigne kada idemo na svirke po HR
× nije pocastio za rodjendan, a bogami nije se niti najavio


Uf, fulao sam sve, trebao sam valjda navesti neke dobre stvari. Biti ce tesko, ali da probam...

× zavrsio je strojarsku skolu
× uspjesno studira
× uz studiranje i radi kao projektant
× svira (rastura) u Vasem najdrazem bendu
× odlicno barata kariolom
× neumoljivo ispija Velebitsko pivo
× i mozda posljednje ali ne i najmanje vazno - dobar je prijatelj




Aki, zelim ti sve najbolje za rodjendan!

I

- 10:02 - komentari (5) - print - Netko ima rodjendan... -

utorak, 15.04.2008.

I Vas glas za UFO moze pridonijeti DD-u! Stoga podrzite nas :D

Kao i sto vidite u naslovu potrbni su nam Vasi glasovi kako bi bili primljeni na "UFO" ili ko hocete puno ime "Urban Fest Osijek" na kojem se prijavljuje puno dobrih bendova, a prolaze samo najbolji! Prijava je previse i svaki glas je bitan. Tako zamolili bi nase fanove i grupie da ako misle kako mi spadamo medu najbolje neka nam daju glas i pomognu nam oko pristupanja tom festu. Unaprijed hvala svima koji su se potrudili kliknuti jednom na zvjezdicu i time nam povecali sanse ulazka u "UFO".

I naravno nismo zaboravili ostaviti Vam link kako se nebiste mucili oko pronalaska stranice na nekom pretrazivacu.

A link je slijedeci:



UFO naslovna

UFO Diamond Dust profil

evo jos samo hint-a: na nasem profilu (link iznad) se nalazi kratki opis benda i slika benda i ako malo otidete dole vidjet ce te spot od "Hooligan"-a i ispod njega se nalaze zvijezdice na koje kliknete i time dajete svoju ocijenu nama i organizatorima.

Jos jednom hvala.

Aki

- 13:02 - komentari (4) - print - I Vas glas za UFO moze pridonijeti DD-u! Stoga podrzite nas :D -

srijeda, 02.04.2008.

Doslo mi...

vidim da mi nesto truli bzvz ovaj blog pa reko mozda ga novi post osvjezi... hm... samo neznam o cemu cu pisati... zapravo znam...

ili mozda ipak neznam... a sta ja znamcega se sjetim to cu napisati...

pivo....
kava....
cigara...
krevet....
marenda...
kako mi se neda radit...
pivo...
nova gitara....
cigara...
pivo...

ok!!! dosta toga... dosadno mi na poslu a u ovo doba nema nikoga na msnu! ustajte ranije konjovi!

i tako... evo... hm...
sjetih se...
sad cemo raditi novu stvar... zove se Virus i podosta progresivna onako s prosaranim prijelazima sto se inace meni svida, usporedio bi je s Rise Again onaj spori dio i na State of Mind, a Marin kaze da je totalno Kreator-ski stil pa reko istina i opet dobro :D i tako to i imamo jednu staru stvar Darkness and Decay valjda cemo i nju sad poceti ali to je jedna spora stvar pain in the ass za one koje vole brzinu ali brijem da ce bit jako atmosfericna... i armando i ja smo nesto radili instrumental i trebali smo nastaviti ali mu se nije dalo doc do mene jer je boodala doma wow igrala... jebem ti igrice... ali eto neka samo zna da sam napisao neke ideje sto se tice klavijatura violina i violoncela jer je oduvijek htio nesto sinfonijski e pa eto sad ima! i nedam nikome dok ne razradim do kraja i jos mi zvuci suho ali imam ideja za nadopuniti ali sam ljen ful... i tako toliko o stvarima...

joj da naravno... blizi se DD-u dvije godine postojanja u istoj postavi... ok ja sam naknadno dosao ali to nije bitno. i DD uporno zeli napraviti neki koncert na podrucju rijeke, ali stvarno nema prostora nigdje... a trebala bi biti festa i pol kako nam je bio u planu... ali prostora se nema... pokusavamo brm izbiti ali ne vjerujem da cemo moci tako brzo se sve to organizirati. a ako to ne uspije preostaje nam mariscina... a sad, koliko ce nam ljudi doc u mariscinu neznam... uglavnom ako netoko ima veze bilo kakve za brm neka javi pa da cim prije pokusamo organizirati jer ipak dvije godine se slavi i jos i moj 21. rodjendan :D ima da budem punoljetan svugdje :D

i da mozete ocekivati ubrzo ponovni ulazak DD-a u studio... i bez brige necemo skrtariti, i ovaj put je u planu 6 stvari :D pa izdanje drugog demo albuma ce uslijediti uz malo sporijih ritmova, vise melodicnosti, teskih riffova i nadaleko vise ideja unutar stvari koje zvuce po mojim prvim dojmovima puno origije i punije za razliku od drugih dijelova, za pohvaliti je definitivno Live or Die koja je nastala u kratkom roku kada smo jednostavno bili puni zelja da napisemo nesto i samo je izlazilo iz nas... nadam se da ce te je ubrzo cuti.

ugl trenutno slijedeci demo album ce se sastojati od Puppets of War, Live or Die, State of Mind, Virus te jos neke dvije stvari... koje ce se naknadno napraviti mozda i neka od ovih otpadne, kao sto znate imamo vec par stvari koje samo sviramo live i koje necemo snimati... ajde dosta sam srao stvarno...

e da jedna mini informacija koja nije 100% sigurna. za sve krkane :D ocekujte nasu svirku sredinom petog mjuseca u krku.

ajde budite mi svei pozdravljeni, voli Vas Aki! =D

i naravno i dalje nas posjecujte na myspaceu i web stranici!
i registrirajte se na stranicu kako bi vam bilo lakse saznati nove vijesti :D

DD website
DD myspace

- 09:20 - komentari (8) - print - Doslo mi... -

nedjelja, 17.02.2008.

State Of Mind

Dakle dragi ljudi kao što vidite Diamond Dust je skoro pa zgotovio novu pjesmu, iako eto ja ležim doma bolestan momci se nedaju i praše sve u šesnaest, stvar se zove State Of Mind i produkt je zajedničkog mukotrpnog rada, mislim to što sam ja bolestan ne znači da sam pošteđen rada doma, a ne ne nema tu bolovanja. Tako da eto može se reć da je Diamond Dust karantena urodila plodom jer se ima ideja i radi se punom parom. Eto toliko za sada pozdrav dragi ljudi i čuvajte se bolesti.

By Pedestrojka.

P.S - naravno moram zahvalit mojim Diamond Dustićima na podršci koju su mi pružili dok sam bio u bolnici i hvala vama što ste dali podršku na našoj stranici svojim komentarima. Pozdrav i hvala još jednom.

- 12:25 - komentari (17) - print - State Of Mind -

srijeda, 23.01.2008.

DD "Rise" online "Again"!!!

Evo kao sto vidite u naslovu, vracamo se na online reporting, nakon poduzek vremena pauze javljamo svim fanovima da sada mogu primati obavjesti od nas preko neta. Tocnije nase web stranice! I opet vas molim da kada dodete na nasu stranicu i prijavite se jer neke postove cemo pisati samo za vjernije fanove koji su prijavljeni na nasoj stranici a ne bas za sve... I jos jednom! U lijevom izborniku na web stranici nalazi se opcija "Login Form" i na dnu te opcije pise "No account yet? Register" sto je ujedno i link za registraciju, dalje znate sami... Evo vam linka stranice a usput i link registracije za one lijene ili smotane! ;D

stranica: Diamond Dust website

registracija: DD registracija

Aki

- 10:10 - komentari (29) - print - DD "Rise" online "Again"!!! -

petak, 28.12.2007.

New Year's comin'

Stize nam i kraj ove godine u kojoj je Diamond Dust svirao skoro pa 20 puta. Nadamo se da ce iduca godina donijeti jos vise dobrih stvari i dobrih svirki.

Ne zaboravite nas from time to time posjetiti na myspaceu i nasem webu.

I na kraju, Diamond Dust vam svima zeli ugodne praznike i sve najbolje u novoj godini.
Igor

- 01:16 - komentari (3) - print - New Year's comin' -

srijeda, 05.12.2007.

Ri-Rock, Oluja i nove stvari

Da nebi bilo da smo se kompletno sakrili, evo i jedan postich.

06.12.2007 odrzava se prva vecer Ri-Rocka, kada sviramo i mi. Stereo se otvara vec prije 21h, a nasa svirka je u 01:15 . Navratite! :)

Cijena ulaznice: pisljivh 25 kunicha

22.12.2007. picimo za Split u klub Kocka gdje se odrzava druga vecer poznatog festivala Oluja. Uz nas sviraju jos i Deaf Auditorium, The Rite of Retaliation, Dislike i Nocturnal Crown. Biti ce dobro, i svi koji su u mogucnosti neka i navrate.

Cijena ulaznice: 55kn za jednu vecer, 90kn za dvije veceri




Radimo i na novim stvarima. Trenutno su na repertuaru Live or Die i Otherside. Za sve one koji vole nase melodicnije stvari, Live or Die ce im se zbilja svidjeti. I mi uzivamo svakim trenom dok je ponavljamo 10 puta na probi. :D


Trenutno razmisljamo i o promjeni prostorije za svirku, no nista dobroga nam ne pada na pamet. : Ako tko zna ili ima kakav dobar prostor neka se slobodno javi.

Aki je nabavio novo pojacalo, rijec je o Marshallu 60W - odlican sound i DD je dobio drugog gitaristu - Akija napokon na probama i cujemo. :D

Armando je u fazi prikupljanja novaca za nove bubnjeve. Stari ce uskoro na prodaju pa stay tuned, bilo bi steta propustiti odlican primjerak bubnja na kojem je svirao poznati glazbenik Armando Floricic.

Da opet podsjetimo - slike i glazbu mozete poslusati na nasoj myspace stranici, a od sada je slobodna za download nasa vjerojatno najomiljenija stvar - Destiny Words.

Pozdrav svima od DD,
Igor

- 10:07 - komentari (6) - print - Ri-Rock, Oluja i nove stvari -

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.