POSTANAK ILI U POČETKU BJEŠE RIJEČ

petak, 08.06.2007.

ONOSTRANI BROJEVI

DA LI ZNATE DA SU BROJEVI: 13, 18, 23, 28, 32, 43 i 53
VEZANI ZA SUDBINSKE ZAPISE, ZA OSTVARIVANJA REINKARNACIJE I...


Ovaj tekst je nastao 8.6.2007. (= 23)

Ako ste ušli na stranicu OVDJE a zatim na predzadnju ili zadnju stranicu ovog hypperlink-a mogli ste pročitati post forumaša admiralnorton-a u vezi broja 13 te kopiju posta forumaša freudrick-a u kojem se govori o filmu ''The Number 23'' (''Broj 23'').
Svakako, da bi ovaj moj tekst dao kompletnu sliku vezanu za broj 23, a svakako i za brojeve: 13, 18, (23), 28, 32, 43 i 53, to ću taj tekst započeti ovako.

Kerry Thornley, suosnivač diskordijanizma, je objavio ovo:
''Ako je organizirana religija opijum za mase, tada je neorganizirana religija marihuana za luđačke alternativce''.
Riječ je naime o posebnome vjerovanju koje temelje svoga učenja vidi u ''njegovanju'' sukobljavanja, nesloge i kaosa.
I prema diskordijanskog vjerovanju - svi događaji na svijetu su izravno povezani s brojem 23, nekom njegovom permutacijom ili pak nekim brojem koji je u vezi s 23.

Na ovo mogu dati primjedbu da je podatak u vezi broja 23 netočan - iako moram priznati da se broj 23 kao i broj 32 najviše pokazuju u događajima u svijetu, uz primjedbu da su najviše vezani za individualnost mnogih poznatih; ranije živućih, danas živućih i u buduće živućih ljudi.
Ovim brojevima možemo još dodati, kao češće pojavljivani, i brojeve 13 i 28.
Uostalom i sami ćete se u to uvjeriti.

Sad nešto o filmu ''Broj 23''.
Svakako, interesantno je razmotriti skrivene informacije koje su vezane za ovaj film.
Poznato je da su Jim Carrey (glumac) i Joel Schumacher (režiser) poručili da je 13 passé i treba se čuvati svakog 23. dana u mjesecu i svakoga dana čiji zbroj znamenaka zbrojen (ili oduzet) daje 23.
Tako junaku filma, Walteru Sparrowu (Jim Carrey), za njegov rođendan njegova supruga Amanda (Virginia Madsen) poklanja knjigu naslova ''Broj 23''.
Sparrow postaje opčinjen knjigom i čini mu se da događaji opisani u knjizi na neobičan način korespondiraju s njegovim vlastitim životom.
Čitanje knjige polako prerasta u ovisnost i on se potpuno poistovjećuje s Fingerlingom, privatnim detektivom iz romana koji je u burnoj vezi s ljubavnicom Fabriziom.
Kako se njihova veza približava svome neizvjesnom zaključku, Sparrow postaje svjestan uloge koju je broj 23 imao u njihovim životima, ali i one koju bi mogao odigrati u njegovom.

Svakako, interesantno je znati da je film Joela Schumachera (''Broj 23'') premijerno prikazan 23. veljače, a negdje i 23. ožujka.
Nadalje, pas u filmu se zove Ned.
N je 14. slovo engleske abecede, E je 5., a D je 4.
Zbrojeno, to daje 23!
Također, broj slova u Animal Control Department (mjesto gdje u filmu radi Walter) broji 23 slova.
Broj njegovih registarskih tablica je 906 8HT, što zbrojeno daje 23. Itd, itd…
(I onako usput - Carrey je 1994. dobio prvu glavnu ulogu u filmu Ace Ventura: Šašavi detektiv).
A 1+9+9+4 = 23

No, enigma broja 23 Schumacherovu je filmu donijela više nesreće nego sreće, jer je kritika film gotovo jednoglasno sasjekla (bijednih 8 % pozitivnih recenzija na RottenTomatoes.com).
Manohla Dargis iz “New York Times”-a nazvala ga je “slučajnom komedijom u kojoj glumi mrtav-ozbiljan Jim Carrey”, dok je numerološki motiv dao kritičarima materijala za ismijavanje.
Uz to, Justin Chang iz “Varietyja” računao je: “šašava numerologija plus Jim Carrey minus narativna koherencija jednako Broj 23”, dok je Angela Baldassarre u duhu filma nabrojala 23 razloga zašto Schumacherov film nije baš dobar.
Konačno, Josh Bell iz “Las Vegas Weeklyja” ironično je prokomentirao kako računanje barem odvlači pažnju od toga kako je zaplet zapravo glup.

Napomena: Ovaj zadnji pasus sam objavio iz razloga koji ću kasnje objaviti, a koji se tiče reinkarnacije.

Dakle, u nastavku ovog teksta biće riječi o broju 23, a kasnije i ostalim brojevima koji čine komplet od SEDAM Onostranih brojeva astrala, koje sam već objavljivao: 13, 18, 23, 28, 32, 43 i 53.



- 18:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 03.06.2007.

"ISPRANO I NEISPRANO"

Jedno je sigurno.
''Adamova civilizacija'' se nalazi pred svojim krajem.
To ne znači da ja najavljujem opću kataklizmu ljudskog roda već najavljujem da će i ova civilizacija uskoro doživjeti dakadenciju i degeneraciju (što se već uveliko pokazuje), koje su doživjele svih prethodnih 27 nama poznatih i nepoznatih civilizacija.
(Svakako, za mene je interesantna spoznaja da je ova civilizacija 28-ma).

Pogledamo li malo bolje ''oko sebe'' uvidjet ćemo da je u svijetu mnogo toga negativnog uzelo velikog maha.
Tako, ako ste više informirani tad znate da znanstvenici koji prate vojna dostignuća panično traže najsmrtonosnija oružja za masovno uništenje ljudi.
Trzavice između Istoka i Zapada, ali i Sjevera i Juga, su sve prisutnije i oštrije.
Dodamo li još i Globalizaciju koja stvara jaz između bogatih i siromašnih, pa Globalno zatopljenje Planete, pa... to pametnog čovjeka mora dovesti do granice nekontroliranih postupaka.
I sad se ljudi sve više pitaju: Može li se znati tko je krivac za ovo ružno stanje Planete, koje se nepobitno pokazuje (a koje stanje su najavili neki ''paraljudi'').
Na žalost čovjeka čovjek je kriv za stanje u kojem se je našla Planeta, ali ipak ne toliko koliko mu se pripisuje da je kriv.
Nisu čak krivi ni oni ''isprani intelektualci'' (i njihovi klonovi) koji se ''rukama i nogama bore'' da duhovnost ne ''uđe čak ni na mala vrata'' u područje znanosti.
Nisu krivi ni politicari, ni.......
Pa tko je onda kriv?
Znam, u to nećete povjerovati no ipak ću vam reći: Krivi su Sudbinski ZAPISI.

Sad će ''znanstvenik'' (a naročito ''isprani klon'') dreknuti: Ma koji Zapisi? To ne postoji!
- Pa kako koji Zapisi? Pa oni Zapisi koji su ''pohranjeni'' u monadama.
Ma koje monade? Šta su to monade?
- Pa to su ona mjesta koja se spominju još od vremena starogrčkih filozofa.
O njima su pisali svi filozofi.
Ipak, poznato je da je Gottfried Wilhelm Leibniz bio prvi koji je razvio sistematsko učenje te nedjeljive jedinice.
Usput, njegova saznanja o monadama je dogradio Branimir Petronijević koji je za monadu rekao: “Monada je pojedinačna svijest, nedjeljivo biće; njeni atributi su svijesnost i volja”.
I još bih mogao da ''znanstvenicima'' i njihovim ''ispranim klonovima'' mnogo toga ispričam, naročito o Spiritu (Duši), o Stvoritelju koji stvara, o kozmičkoj svijesti, o kozmičkoj energiji, o čovjekovoj bioenergiji..., ali koja korist od toga kad on ''stenje stalno ko papiga'': Nema Stvoritelja! Nema svijesti, osim čovječje (i to znanstvene)! Nema Kozmičke svijesti, energije! Nema nikakvih specifičnih titraja ni frekvencija! Nema zapisa! Nema monada! Nema duše! Sve to je Kaos, koji vlada kozmosom - da bi se 16,5 milijardi godina planete okretale oko svojih sunašca, u svojim galaksijama, bez promjena (ukoliko ih nije pojela neka Crna rupa) - da bi se galaksije 16,5 milijardi godina brzinom svjetlosti udaljavale jedna od druge...
Interesantno je svakako još navesti to da je ''otac Kaos'' djelovao na Kemiju da ''kemijski djeluje'' na biokemijske stanice da se stvore bića koja će biti izgrađena od Devet sistema, a koji sistemi će se izgrađivati Devet mjeseci.
I da Nema - sve je to znanstveno dokazano.
Autsch, ubiše me u pojam ova Dokazana saznanja.

I umorih se.
Stoga predlažem da se počnemo igrati s brojevima i... slijedeći puta.

- 11:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #