dexterious

petak, 25.08.2006.

evo da se i ja javim :)

ma

u sibeniku je ubitacno... zapala u neku depresiju i nista mi se ne da

a onda me dodatno deprimira i super spora internet veza od cak 34kbps pa mi se ne da ni spajati na net, a kamoli pisati (a ako u obzir uzmem i to da se svaki put stvori satelit iza ledja mi cim se spojim na net nemam zelje ni za cim - trenutno sam home alone, ali ne zadugo)

ljeto je grozno!

bila u zagrebu dvaput - dobila jos dvije odbijenice, sto me je dodatno oneraspolozilo... tjesi me jedino sto je ljeto

nisam se nesto narocito ni kupala, jer mi se autobusom ne da tramakavati (buduci da sibenik sam po sebi nema gradsku plazu u gradu nego puuuno dalje grada) ... eto, sad da se nisam utrpala sestri par dana u vikendicu, mogla bih na prste jedne ruke nabrojati koliko sam se puta ovog ljeta smocila u moru.

nisam isla na 5 god mature jer mi se nije dalo (a i ljudi iz srednje mi nisu narocito dragi, osim jedne prijateljice koju ionako vidim, a ako se u obzir uzme i besparica kojom vladam, rezultat je bio ocit)

eh da... cak sam jednom i zaplesala... i to sa filipincem... sasvim slucajno, i sa sestrinom krivnjom jer me uspila izvuci iz kuce, ajd jedan izlazak za kraj ljeta i jedan izlazak na pocetku ljeta, sasvim zadovoljavajuce :)

moj prijatelj D je jadan nastradao (od strane moje malenkosti) ... a tako mu i treba kad se paca u mene (divlju) - jedino sto sad trazi naknadu za pretrpljene dusevne i tjelesne boli :))

imala sam jos nesto na pameti za napisati, ali to je ishlapilo... zasad

ajd, valjda cu uskoro napisati jos koji redak...


P.S. Zao mi je sto vas ne citam, ali sa ovom vezom mi dodje da se upucam dok mi se stranica otvori (slobodno mogu skuhati rucak - ah i to sam radila ovo ljeto :))) hrana je bila cak i jestiva!! ) pa ni mailove ne citam kao nekada.

Do citanja


Pusa svima

 
- 19:19 - ????? (14) - Print - #