Gdje nastaje blog
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Me, me and only me

28.06.2006., srijeda

Ovako nabrzaka ću nešto našvrljati tek da mi blog nije out of pogon, a onda ćete, ovaj tjedan sigurno, dobiti jedno vrlo zanimljivo štivo, već pripremam.
Ispričavam se za dugo neobjavljeni post.
Isprike dvjema osobama prvenstveno:Alfonzo koja je čekala post a nikako da dočeka i jančiju što mu nisam pročiatala zadnji dio i komentirala, sorry budem čim uhvatim malo vremena, ok?
Ispričavam se uz opravdanu ispriku da nisam imala vremena pisati, jer sada je bilo doba strke i zbrke, i nije se tu moglo ništa napraviti, učenje za maturu, učenje za faks, nešto prestrašno, a da ne pričam da je bilo vruče i da sam samo gledala da zbrišem na bazene, pa i nije bilo tako loše, bila sam 2x na Mladosti i jednom na Šalati i definitvno je na Mladosti bolje što se i vidi na cijeni.
da sada ne skrenem s teme i počnem o cjenama isplativosti i ne isplativosti. Samo kratki komentar nema tako baš puno baba one se više hvataju UV zraka na suhome a tu i tamo pokoji djed propliva pored tebe, ljak bio je jedan dlakavi ja onak kažem cimerici Mihaela ajme vidi medvjed! Strašno rolleyes

Da nabacim trenutno dvije situacije malo čudnijeg sadržaja:

1.
Na neku čudnu foru sam strgala zglob, ali ne znam kako strgala jer ga nisam nikada ozljedila, kad sam lomila noge obično su to bila koljena i lijevi gležanj uvijek su oni stradavalai, nikad desni, zapravo desni gležanj je jedini dio tijela koji je ostao neozlijeđen. Ne mojte me samo krivo shvatiti smijeh
JUčer sam bila na bazenima na Šalati i bazen je bio dubok oko 4-5metara. i bacim se naglavačke u bazen i naravno uživam u rashlađenju i odjednom ti mene počne užasno boliti desni zglob, ja prvo pomislila da me hvat agrč i izašla brže bolje van, izađem van , ništa, sve ok.
Uđem unutra, boli, ne mogu plivat. Izađem van, ništa.
I potreći put uđem u vodu boli boli, izađem van i nastavi me boliti. Bolesni frend kaže nisu se noge navikle pranju pa bole... smijeh budala
I tako kad sam izašla van, nastavilo me boliiti i s vremena na vrijeme me je sve više boljelo i led je to pogoršao. Danas kada sam hodala sam imala vrlo neugodnu bol, kao da mi neko žeštoko puše u zglob, ljak, a sada kvrcka i neke mjehuriće imam pod kožom. Ma idem sutra doktoru pa da vidim šta je. Samo ono natučen od nikad.
Kakav me je to demon pod vodom lupio kamenom u zglob???

2
Druga stvar, hahaha, mislim da ovo još niste čuli.
Naime, sada kako je vrijeme priprema za faks, mi u domu smo dobile dečke. Nisam mislila da ćemo to doživiti, muški u ženskom domu.
Zapravo nam je vrlo dobro , iako su katovi sa tuševima odjeljeni.
Ali ipak je zanimljivo u ove vruče dane šetati muškim katom gdje su od svih soba vrata otvorena, a oni u boksericama svi uče... ccc.
No nije to bila poanta nego, Ima jedan dečko koji mi se sviđa, odmah sam ga zamijetila kada sam sjela za njegov stol, slučajni susreti su popračeni uvijek sa pogledima s obje strane, taman kada sam se počela interesirati za njega, došao je na večeru sa tipom koji je ISTI ON, ISTI, ISTi - PLJUNUTi. I ...
Sada ja ne znam koji mi se od ta dva sviđa...
dead
Strašno. A da stvar bude bolja, u početku je bio još jedan treći koji je bio isti kao ova dva,rofl rofl rofl ali njega sam danas eliminirala, skužiula sam da je malo drugačjij... Ajde bar sam na nečemu...Bar sam suzila krug.
Sad baš razmišljam šta ako su ova dva blizanci, a ovaj treći neki rođak... ajme....
Baš sada razmišljam o onoj izreci da svaki čovijek ima svog duplića, jeli netko od vas sreo svoga?
Ja nisam još....

- 01:24 - Pljuni (5) - Progutaj - #

13.06.2006., utorak

Malo filozofiranja...

Ah... ovo što ću napisati, u mojoj bilježnici A5 formata iznosi 4 strane, pa mi se sve to nije dalo tipkati, pa sam to skenirala, hostala, pejstala i objavila i ispao je urnebes, blog je izašao iz margina jedno slovo iz bilježnice bilo je veličine nokta, za one koji su to vidjeli, ispričavam se za to.
Tako da sad nakraju ću ipak to morati sve istipkati tipkovnicom, i neće mi više padati na pamet da si na blog SKRAČUJEM posaorolleyes


ČOVIJEK I SVIJET


->Nije istina da je čovijek ne močno malo, krhko biće koje je maleno kao zrnce maka i ne močno je protiv ovog zla na ovome svijetu. Ne. Nije istina.
Nije ni istina da je ovaj svijet ohol i zao, okrutan i težak. Ne. Ni to nije prava istina.
Želite li znati kako svijet i čovijek zapravo izgledaju?
Svijet je zapravo dobar i jednostavan. Toliko je jednostavan da je prejednostavan. Toliko je prejednostavan da bi poludili od tolike prejednostavnosti ili drugačije rečeno je toliko je prejednostavan da nam se to ne sviđa. Jer kako bi to izgledalo kad bi svijet (danas) bio onakav kakav on doista je? kada bi svi bili jednostavno dobri, sve bi bilo samo dobro i dobro. To bi bilo loše wink
Jer jednostavne stvari su loše stvari.
Npr. Kiša pada je jednostavna rečenica i ružna je, loša je. Zato ćemo ju mi zakomplicirati i bit će ljepša.
Rujanska slatka kiša medeno sipi ispod prozora, a ja i moj dragi ju slušamo dok ležimo u krevetu zagrljeni.
Ovo je ljepše jelda. Znam, zato što je komplicirano. Mi si otežavamo. To je ono što ja želim reći.
Mi si otežavamo, jer zqašto bi nam bilo bezveze s nekom jednostavnom, prejednostavnom rečenicom kada nam s jednom kompliciranijom može biti puno ljepše.
isto tako kada je ljetno ili zimsko ferije i kad po cijele dane ležiš na kauču i daljinski se već izlizao koliko si puta stisnuo P+ & P-
Samo ležiš, crkaješ pred televizorom, ništa ne radiš, gledaš očajni Hrvatski tv-program i govoriš samome sebi da je jadan onaj koji mora gledati televizor.
Dok svakodnevna gradksa hektika je super.
Ujutro škola, kasniš, trčiš, loviš tramvaj, stigneš, odgovaraš nešto a nisi ni učio, dobiješ 4, sretan si, markiraš kako bi išao na biljar, poslije škole jedna kavica od 20 minuta jer duže ne stigneš, ideš ručati malo prolistaš knjigu, ideš u park, ideš van, doletiš na večeru, malo još jednom zaviriš u knjigu odeš na večer van, trčiš kući spavati sutra isponova.
Mi si sami otežavamo, a i sa svijetom to nije dreugačije jer smo jedna populacija, svaka čast iznimkama, poput amiša, a ko je ikada spomenu da je njima loše u životu?
Mi znamo da je zlo loše i da će nam se svaki pojedinačni grijeh vratiti, svaki pojedinačno, ali mi ćemo reći, ma neka, jebiga, jednim se živi.
Zato je teško odoliti kušnjama.
Tako i cijeli svijet razmišlja. Lako je biti ˝anđelak˝ ali nije lako nešto si priuštiti na ilegalan način, krasti, pljačkati, prevariti, povrijediti, ozlijediti, osakatiti, ubiti, to sve isplanirati, imati grižnju savjesti, bježati od organa, biti kažnjen, trpiti kaznu, strahovati da ćeš biti kažnjen... itd... itd...
Zašto si mi otežavamo u životu?
Svaki dan je sve više za učiti, tehnologija i njen napredak ne spavaju, mi se silimo usavršiti sebe i svoja djela i radove, i da ih ostvarimo možda bi biliu stanju i prevariti i napraviti štetu nekome, i nekoga zaboraviti i podcjeniti...
Premalo je ludi koji misle da možda nakon smrti kad će duša putovati na neki drugi svijet, da nam možda ulaznica za taj svijet neće biti 5-ica iz matematike, najbolje napisana maturalna radnja, diplomski rad... možda je ključ za ta vrata dobrota?
Silimo se usavršiti svijet a ne možemo ga. Zbog ravnoteže, a ona stvarno postoji.
Izliječit ćemo jedniu bolest nastat će neka nova ili čak dvije.
Isto kada se jedan nadobudno sposoban znanstvenik htio još po jednom dokazati, htio je stvoriti bakterije koje razlažu smeće i ssav otpad, tako bi se rješili jednog problema, ali šta se desilo, pokus je lapsusirao i prešle su na majmune koji su nam prenjeli sidu.... super... sad imamo i smeće i sidu.
Reći ćete mi, pa nemoj tako, medicina je toliko napredovala i produžila nam životni vijek, pogledaj koliko nas danas ima, koliko je život ljepši i duži. Da. Ali to će dovesti do toga da ga jednog dana uopće neće biti, bit će toliko prekrtak da ga ni neće biti. Je, kupio sam novi auto, ali opet svaki taj auto pojedinačno nanosi svoj dio zla. Postoji ravnoteža i ona se ne može uništiti.
Ili zašto vi mislite da smo se mi stvorili u onom jednostavnom svijetu još u tadašnjoj Pangei, kada nije bilo ničega. A ne sa perverznom tehnologijom...

Image Hosted by ImageShack.us

- 20:06 - Pljuni (26) - Progutaj - #

06.06.2006., utorak

Jel se trebamo bojati kraja?

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

06.06.06.
Uskoro će biti 06 sati popodne, onda se očekuje rođenje Sotoninog sina.
Nagovjestitelja kraja svijeta, za rođenje svoga sina, Sotona će svoje vjernike počastiti sa lijepim stvarima, katastrofama poput:potresa, poplava, terorističkih napada, pa čak i zemljinog sudara sa kometom.
Djete će normalno izgledati, neće biti na blic pogled prepoznatljivo, osim jedne stvari a to je da će imato 666 utisnuto na čelu i imat će velike moći.
Mnogi kalendari još prije viđeni napravljeni su samo do 2012 godine. Imali to logike da će od današnjeg datuma pa do 2012 6 godina sotona vladati svijetom? Do potpunog razora.
Osim što je danas 06. 06. 06. danas je i Utorak, dan najbolji za bacanje vračkih.
Hollywood iskorištava ovaj datum za svoje koristi, na tržište tj u kina dovodi film Omen o dječaku Demienu koji je sotonin sin.
Jučer je ulicom prošla horda metalaca, i razgovor je slijedio ovako:
-Nešto si mi zamišljen
-Euforija vlada u meni
-Pa da mi slavimo, sutra je naš dan, sutra slavimo novi početak...

Dali bi se trebali bojati?
Nevjernici govore da su to samo gluposti, neki kažu da će si objesiti 5 križeva oko vrata i moliti se svome Bogu za mir i dobro i da sotona ne zavlada svojom rukom.

Davidimo što se događa u drugim djelovima svijeta. Što ostatak govori o današnjem danu koji se slovi kao dan rođenja antikrista.

Na Dalekom istoku neki anonimac je platio na aukciji 2,7 milijona dolara za neobični unikatni broj mobitela 666-6666. Dali je to za malog Lucifera mobitel?

U Njemačkoj se 17 parova predbilježilo da se želi vjenčati 06.06 u Utorak. Svečenicima je bilo čudno kako to se da toliko parova želi vjenčati Utorkom?
Jedan par se čak predbilježio da se želi vjenčati u 06 sati i 06 minuta.

U Los Angelesu u sotonističkoj crkvi, sotonisti će danas tamo ugostiti njihovog papu i držat će misu za rođenje antikrista.

Mnogi ljudi zato nemare, govore daje sotona sama George W. Bush koji upravlja našim životima, on je onaj koji nam donosi terorizam i rat. Pa se zbog toga ne boje ovog datuma jer sotona je već odavno na zemlji. Jer kao kad se zbroji njegovo ime i prezime dobije se 666.

U Bibliji u knjizi otkrivenja - 13. glava 18. redak stoji ovako:
Ovdje treba pronicavosti! Tko je prodoran neka odgoneta značenje broja Zvijera. To je, uistinu, broj čovijeka;njegov je broj šesto šezdest i šest.

Dali je danas stvarno taj dan?

- 17:06 - Pljuni (13) - Progutaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< lipanj, 2006 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Od 24.IX.2005.
Free Website Counters


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Hello moji dragi blog čitači, ako ne volite prazne priče kako je mami zagorio ručak, tati se pokvario motor a sestri pukao nokat nego priče malo šireg horizonta, i ako volite knjige, na pravome ste mjestu

online
...

Moji miljenici (:
Ovako ovih 10 najčešće posječujem, tj svaki put kad sjednem za komp (:
Stvarno ima nadarenih pisaca


Belma I love U (:REAL GIRL

Već sami nick govori o jednoj crazy woman (:
CRAZYCA

Moja mala Ninica ili Niksić sa podvojenim ličnostimaNIXA, NINA ili NIKOLINA

Nema posta zbog kojeg vam suza neće kanuti, ovakvo nešto još niste čitali...R E D S K I N

Mistika, Mistične stvari, ovo vam je leksikon o svemu što ima veze s mistikom (: yeahBLOODY ANGEL

Ne znam što bih rekla, pročitajte neću vas iznevjeriti s ovim linkom, Hrki čista 5-ica
HRKI

Klara moje malo sunceKLARA

Sanja, sestrična moje bivše cimericeSANJA

Punk is not Dead (:PETRA THE PUNK

Pripada u najljepše ekonomistice Zagreb (:ANA

- - - - - - - - - - - - - - - -
mok_8dr@yahoo.com
msn:m-devotion@hotmail.com
icq:247192430

- - - - - - - - - - - - - - - -