Image Hosted by ImageShack.us
OBAVIJESTI
Kompjuterska igraonica
15.09.Kompjuterska igraonica za djecu od 4-11 godina starosti započinje u organizaciji Udruge roditelja, mladeži i prijatelja djece "Mali i Veliki" s početkom u 19:00 sati.
Internet klub
Internet klub je otvoren svake subote od 19.00 sati


Counters
Counters
Google
Web www.desinec.com

Desinec OnLine

nedjelja, 03.09.2006.

GRADSKO VATROGASNO NATJECANJE

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
U Petrovini je u nedjelju 03.09.2006. održano Gradsko vatrogasno natjecanje. Na natjecanju se okupilo dvanaest ekipa najmlađih vatrogasaca koji su sudjelovali u kategoriji natjecanja djece od 6 do 12 godina. Ovo natjecanje je izlučno za Županijsko vatrogasno natjecanje koje će se održati 9. rujna u Mariji Gorici. Djeca su se natjecala u dvije discipline, vježba sa brentačama u rušenju mete i trčanje štafete. Najboljima u kategoriji dječaka su se pokazali momci DVD-a Gornji Desinec. Drugi su bili dečki iz DVD-a Petrovina, a treći oni iz DVD-a Donji Desinec. U kategoriji djevojčica najbolje su bile cure iz DVD-a Cvetković. Drugo mjesto su zauzele cure iz DVD-a Domagović, dok su treće bile djevojčice iz DVD-a Doni Desinec. Nakon djece, revijalno natjecanje su održali i seniori. Najbolji muški su DVD Donji Desinec, drugi su DVD Petrovina, a treći DVD Cvetković. Najbolje seniorke su iz DVD-a Donji Desinec, dok su drugo mjesto zauzele članice DVD-a Jaska.

Čestitke DVD -u Donji Desinec na velikom uspjehu svih kategorija na ovom natjecanju a također i dječacima DVD-a Gornji Desinec na osvojenom prvom mjestu.

izvor: http://www.dvd-jastrebarsko.hr i http://www.jaskalive.com

- 21:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< rujan, 2006 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

PORTAL DESINCA I OKOLICE
TRAŽE SE SURADNICI ZA PISANJE NA PORTALU

Suradnici-volonteri se mogu javiti na e-mail:

desinec2006@net.hr

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
ZAŠTO