denisseselj.blog.hr

srijeda, 23.04.2014.

Image and video hosting by TinyPic

- 21:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 21.04.2014.

Intervju!!

DENIS ŠEŠELJ: Iz dišpeta idem na EU izbore! Opljačkali su sve i još idu u Bruxelles za dobru plaću


Denis Šešelj živi pravaštvo, a njegovo političko djelovanje dovelo ga je i do liste za EU parlament, čime je postao i jedini kandidat za isti, na području doline Neretve. Predstavljamo vam ovog vrlo zanimljivog političara koji je iz čvrstih političkih uvjerenja temeljenih na iskonskom pravaštvu odaslao političku poruku i kaznenom prijavom bivšeg predsjednika RH Franje Tuđmana. Ujedno, ovaj vijećnik Općine Slivno, vrlo direktno progovara o problemima u našoj zemlji, ne libeći se pri tom kritizirati, kako vladajuće i oporbu, tako i one iz redova pravaštva, a za EU izbore se kandidirao 'iz dišpeta'.

Tko je Denis Šešelj? Recite nam nešto o sebi i o svom političkom putu

Ja sam običan mali čovjek, susjed, kum, prijatelj, rodbina ili znanac, bez obzira iz kojeg kuta gledamo. Oženjen osam godina, sin osam godina i kćer sedam godina. Imam završenu srednju školu te upisanu i propalu godinu Pravnog fakulteta. Opet namjeravam obnoviti postupak kad se za to steknu uvjeti. Politički gledano, ja sam pravaš otkad znam za sebe što je i obilježilo cijeli moj život. 20 godina članstva u HSP-u, izbacivanje prilikom velikih previranja, lagani šok, a onda lutanje od nekoliko mjeseci kroz jedan projekt u Dalmaciji(HDSSD) te konačan povratak gdje mi je mjesto - u pravaštvo s kojim ću očito biti obilježen do kraja života.

Osnivač ste pravaštva, tj. A-HSP-a u dolini Neretve. Zašto pravaštvo i A-HSP? Kako ste se našli baš u toj stranci?

Nastojim bit objektivan i prema sebi i svojem mjestu u hrvatskoj politici. Želim biti pošten političar i draže mi je da sam pošten u "marginalnoj stranci'' nego da obnašam neku visoku državnu dužnost s nemirnom i nečistom savjesti. U politiku sam ušao još kao srednjoškolac i nastavit ću svoju borbu, pa makar i sam!

Osnivač sam i obnovitelj HSP-a te trenutno povjerenik jedine suverene stranke prava, Autohtone Hrvatske stranke prava, nad kojom nema gazde kao kod drugih. Zašto pravaštvo? Pa pravaštvo je temelj svih hrvatskih politika. Je li Vam poznato da je Stjepan Radić bio član Hrvatske stranke prava, a tek onda osnovao HSS!? U stranci HSP sam se našao radi toga što sam bio u HOS-u, a svaki HOS-ovac je potpisao i za stranku. Dalje je išlo rutinski i kad je ušlo u krv te mi zarazilo organizam jednostavno mi nema pomoći hhhh. Da sam bio u HDZ-u danas bih vjerojatno bio dobro situiran, ali ne žalim previše za materijalnim. Skromnost je moja mana i vrlina.

Koji su Vaši ciljevi u političkom djelovanju, konkretno, za što se zalažete i na kojim osnovama i vrijednostima se politički gradite na našem području?

Moji ciljevi su sukladni pravaškoj doktrini i pravaškim načelima uz još nekoliko individualnih dodataka koji ne odudaraju od spomenutog. Dubrovačko-neretvanska županija je izvrstan poligon za pravaško djelovanje, a pravaši skoro svugdje bez problema mogu imati prolaz, a ponegdje i pobjedu.


U županijskoj skupštini mogu i moraju činiti korektiv. Nažalost,većina predstavnika pravaša nema s tim veze jer su, ili agenti HDZ-a, ili obični trgovci. Pravaštvo, naime, ne trpi trgovinu. Dužnosnik potpiše, ali birači odu. Pogledajte stranku od Ruže Tomašić, bježe svi s tog broda i nose kišobrane što im je HDZ kupio. Sad Karamarko ima problem jer mu većina HDZ-ovaca glasa za Tomašićku. Uvukla se njedra HDZ-a kao prava bosanska lisica.

Vijećnik ste u općini Slivno, a isto tako ste prilikom ulaska u Vijeće rekli kako ćete sigurno opravdati taj izbor. Koja su vaša politička gledišta, zastupanja i ideje na lokalnoj razini?

Pa ja sam već opravdao izbor. Kaže mi bivši vijećnik i šef oporbe u Općini Slivno da sam više napravio u godinu dana nego oni u osam godina. Vjerujte mi da sam jedini oporbeni vijećnik u Općini Slivno, a službeno nas ima četvero. Naravno, moji birači su zadovoljni i birali su ono što su željeli. Svatko ima svoj stil.

U Opuzenu isto ima oporba i također djeluje, ali ja vas uvjeravam da je moj rad efikasniji i za interese moje općine te građana od npr. ovih spomenutih, bez uvrede prema njima. Po meni, treba poštivati i druge sudionike u politici. Zašto bi svatko morao misliti kao ja? Zašto bih isfrustrirano trebao nametati svoje stavove? Možda sam iskusniji ili je to u mojoj osobnosti, ali vjerujte mi da bih sad bolje prošao na izborima, nego mnogi koji su uvjereni da dobro i puno rade. Jednostavno sam prihvatljiv širim masama, nisam se začahurio u svoj brlog i ne radim ono što ne bih želio da meni čine.

Prilikom ulaska u Vijeće, naveli ste i kako je suradnja s oporbom i vlasti općenito nešto što očekujete za opće dobro. Jesu li ispunjena Vaša očekivanja?

Ne biste vjerovali, vlast HDZ-a u Slivnu je korektnija prema meni nego oporba. Imamo proračun. Ja pripremim osam amandmana i svi se odbiju s naznakom da je to već predviđeno proračunom. OK. I znate što se dogodi? HDZ odbije, ali odbije i ostala oporba. Ma ne zamjeram ja nikome, ali isti takvi će pred iduće izbore reći da su oporba. Moja očekivanja teško mogu biti ispunjena, premda sam optimist i po meni može puno bolje, a da bi bilo bolje svi se moramo potruditi.

Poštujmo volju naroda. Ja sam svjestan tko je dobio mandat i tko obnaša vlast. Ako birači osjete da bih ja ili moja stranka bili bolji te nam daju povjerenje, onda je to nešto drugo. Za sada, radim u onim okvirima u kojima jesam i nikako neću dozvoliti vanjski utjecaj koji bi me skrenuo sa zacrtanog puta. Ne dozvoljavam da me se koristi kao divizije Hrvata na Ruskom frontu. S golim prsima na čelu bojišta dok štakori kupe vrhnje dogovarajući se u zaleđu ratnih zbivanja.

Na predstojećim Europarlamentarnim izborima, jedini ste kandidat u dolini Neretve. Što Vas je potaknulo da izađete na EU izbore?

Potaknuo me dišpet. Opljačkali su sve i još idu u Bruxelles na sigurnim listama za dobru plaću. Samo se procesuiraju pojedinci temeljem medijske hajke, kao da je kriminal jučer počeo. Ja sam kandidat jedine pravaške liste A.HSP na ovim izborima. Naime, lista je sačinjena isključivo od pravaša bez obzira na stranački dres. Imamo aktualne članove A-HSP-a, HSP-a i HČSP-a. Ukoliko netko drugi poziva birače da biraju njegovu listu jer je pravaška taj čini političku obmanu i vara biračko tijelo. Niti se Daniel Srb, kao ni Ruža Tomašić, ne nalaze na pravaškoj listi, a Anto Đapić ne predvodi pravašku listu nego svoju osobnu. Normalnim i kulturnim ljudima to posebno ne treba obrazlagati.

Smatrate li da je ovakva kandidatura sukobljena s načelnim stajalištem pravaških stranaka koji nisu bili za ulazak Hrvatske u EU u datom trenutku?

Pa i sad smo protiv članstva, ali, eto, ušli smo pa se postavljamo u vrijeme u kojemu jesmo. Ne radi se o tome nego o zaštiti ideologije. Naime, 24 godine pratim tokove preuzimanja pravaške ideologije od strane tuđmanista i oštro se tome suprotstavljam. Poštujem novokomponirani politički smjer nazvan tuđmanizmom, ali nikako ne dopuštam da se Starčević zamjeni Tuđmanom. To ne dolazi u obzir. Naime, radi se o pranju obraza pojedinaca, a tako i njihovih roditelja s ciljem da su uvjeri da je postanak Hrvata i hrvatske države nastao devedesetih kad je najmlađi Titov General napravio ovu avnojevsku tvorevinu utemeljenu na kvazi antifašizmu te ZAVNOH-u.

Kakve rezultate očekujete na predstojećim izborima?

Očekujem potporu svih domoljuba, posebno pravaša, mojih crnokošuljaša koji se ne libe reći ''Za Dom Spremni'' po cijenu života i političkog uzleta. Očekujem potporu svih onih koji ne vole politički kalkulirati i biti pragmatični, već koji su spremni izravno pravaški progovarati i to baš sad kad je najgore i kad je najteže. Baš sada treba bit žestok i čvrst! Treba nam minuta prkosa, a ne minuta šutnje. Sad je vrijeme za pravaše i sad se na muci poznaju junaci, a bijednici bježe iz kaljuže nakon 24 godine. Upravo se na ovim izborima otkrivaju trabanti HDZ-a, SiS-a, UNS-a, POE i SOE te UDBE Jože Perkovića i Zdravka Mustača. Na ovim izborima se ogledaju i sljednici Viteza Kraljevića, Paradžika, Barešića. Blagoslovljen glas svakog domoljuba koji podari glas našoj listi. Rezultati izbora? Volio bih da me iznenadi, ali isto je nerealno očekivati. Očekujem rezultat koji će biti zalog za budućnost!

Ukoliko odete u Europski parlament, kakve ciljeve biste zastupali i za što biste se borili? Na koji način mislite ostvariti utjecaj u EU parlamentu?

Kad bi se to dogodilo, sigurno bih prvo sjeo s kolegama i pokušao dogovoriti bilo što, ali bi se toga držali do kraja. Osobno, ne bih se posebice svrstavao niti u jednu europsku skupinu do nezavisnih parlamentaraca. Ne bih dozvolio da me takvo članstvo ograniči ukoliko bi me Hrvatska trebala. Konzultirao bih se s kolegama iz Hrvatske, s njima bih ostvario dobar odnos.

Sigurno da bih osmislio i tim stručnjaka koji bi mi pomogli. Jednostavno, to bi bio novi trenutak u mom životu i političkoj karijeri i snašao bih se sigurno, iako iskreno, smatram da su ti parlamentarci obični politički krpelji koji sišu narod i glume nešto bitno. Obični Hrvati bi upravo imali zadovoljštinu birati mene jer bi tim činom ponizio sve ove narodne krpelje. Eto razloga za glas.

U dolini Neretve je vrlo aktualna tema o izgradnji termoelektrane na ugljen u Pločama. Imate li stav po tom pitanju i kakvo je Vaše mišljenje o takvoj investiciji?

Ja sam odmah došao u Ploče i bio na prvom sastanku inicijativnog odbora ''NE Termoelektrani''.

Odradio sam svoj dio i tu sam na raspolaganju gospođi Musi, Karamatiću i ekipi iz Inicijative. Stav nisam promijenio, a vijećnici moje Općine su po mom prijedlogu prihvatili stav da je nepotrebna termoelektrana u Neretvi.

Idemo malo na državnu razinu. Pročitala sam članak na službenoj stranici hrvatskipravasi.hr u kojemu kažete: 'Mi štitimo našu ideologiju, štitimo je od lažnjaka! Naše geslo je: "KONTRA MRAKU( SDP) KONTRA SILI (HDZ)". Obzirom da su obje stranke bile na vlasti i dugo godina su dvije najpopularnije stranke u Hrvatskoj, možete nam pojasniti dodatno ovu izjavu? Gdje vidite konkretno probleme u ove dvije vladajuće stranke i načinu na koje su vodile / vode državu?

Uđete u arhivu izbora koji su provedeni 1990 godine i bit će vam sve jasno. HDZ i SDP su dva dijela SKH. Evo, ti izbori su bili provedeni po oblastima ili bivšim općinama. U Metkoviću komunist Luka Bebić u dresu HDZ-a pobjeđuje Slobodana Volarevića, koji je službeno komunist, a na Korčuli aktualni šef HDZ-a dr. Podbevšek u dresu Komunista pobjeđuje nekog iz Koalicije narodnog sporazuma. Prema tome, 80 godina na našim prostorima vladaju jedni te isti ili njihova djeca pa čak unuci. S koljena na koljeno. To su krpelji naroda, sisavci narodne krvi.

Kojeg političara biste istaknuli kao primjer u političkom djelovanju na području RH?

Ima ih nekoliko i trenutno na listama stranaka koje držim vrlo kvalitetnim političarima, ali obzirom na predizbornu kampanju i izbore koje slijede, ne bih se htio upustiti u zavrzlamu komentiranja drugih kandidata. Stoga bih spomenuo neke koji nisu više s nama: od Starčevića, Paradžika, Gotovca, Don Iva Prodana iz Janjine i niz sličnih, manje poznatih.

Primijetila sam da često upotrebljavate izraz 'Za dom spremni!'. Naš nogometni reprezentativac Joe Šimunić je zbog skandiranja istog dobio kaznu, zbog toga što, kako se navelo u kaznenoj odluci, ''simbolizira službeni pozdrav za vrijeme totalitarnog režima Nezavisne države Hrvatske te kao takav predstavlja manifestaciju rasističke ideologije, prezir prema drugim ljudima zbog njihove vjerske i etničke pripadnosti te trivijaliziranje žrtava zločina protiv čovječnosti''. Kako ovo komentirate? Što za Vas znači ovaj izraz i općenito povijest tog razdoblja?

Taj pozdrav znači ono što i govori. Vrlo jednostavno: tko je protiv svog doma, on se uvijek smatrao ludim. Insceniranje tog problema kao aktualnog, a istovremeno nerješavanje pitanja nezaposlenosti i lošeg standarda građana je ruganje narodu.


Čini se kao osveta onih koji nikad nisu željeli Hrvatsku državu. Je li uopće stid ovih na vlasti kad se rukuju s Nikolićem koji je četnički vojvoda i znaju li oni uopće što je dostojanstvo? Gdje je Veljko Marić? Pitaju li se ti moćnici kako je hrvatskom branitelju u srpskom zatvoru? Veljko Marić je bio „Za dom spreman“ i neka pati? Je li to poruka hrvatskom branitelju i ratniku?

Dotaknut ćemo se i kaznene prijave koju ste podnijeli protiv bivšeg predsjednika RH Franje Tuđmana. Obzirom da se po zakonu ne mogu goniti mrtve osobe, što ste htjeli postići s ovakvim činom?

Želio sam poručiti hrvatskom narodu da su birali i biraju one koji nikakve veze nemaju s onim što javno govore. Samo neka se sjete Jadranke Kosor i bit će im jasno što sam mislio reći. Oni koji su osnovali ovu „erhaziju“ su okrvavili ruke na Bleiburgu i Križnim putevima. Oni su vas prevarili jer je tuđmanizam nastavak titoizma i nadam se da je svakome navedeno više jasno. To je nastavak pljačke narodne imovine. Pune su banke u Lihtenštajnu opljačkanog novca hrvatskih građana. Nema tu mržnje. Bilo je kako je bilo i treba se okrenuti budućnosti, a ukoliko želimo što prije izaći iz duga, samo ću reći da tragom novca možemo povratiti dio duga za što treba politička volja. Ujedno ću naglasiti da je Jadran pun nafte i plina.

Mi smo ustvari Švicarska i to cijela Europa zna. Baš zato nas je i uzela pod svoje da nam bogatstvo voda i ruda ne bi propalo, odnosno da ne bismo sami uživali u blagodatima koja posjeduje naša zemlja. Trenutno stanje u zemlji je alarmantno.Vlada se zadužuje do samog limita i nitko šefu Vlade i Ministru financija ne može ništa. Glavna oporba HDZ je u totalnom rasulu, a bit će i gore kad se Karamarko riješi Milijana Brkića koji ga je doveo na vlast u stranci. Alternativni drugi ešalon HDZ-a, nazvan Savezom, prepun je likova koji su koristili iste metode u zadnje 24 godine. Sve se urušilo i samo se očekuje ulazak u bankrot. Bolna situacija gdje će se stvoriti začarani krug iz kojeg je teško izaći. To će bit okidač za narod, prosvjedi i nemiri. No, ima ona uzrečica da 'kasno Marko na Kosovo stiže'.

U našem narodu nema potencijala za promjene jer zemlju napuštaju mladi, progresivni ljudi, a ostaju uhljebi s kupljenim diplomama. Mi smo ''udbo država'' s većinom ljudskih resursa iz onog sistema. Zamislite, kao alternativa se pojavljuje komunist Gabrić koji je sinonim nepotizma i komunističkog klijentelizma. Taj čovjek je povezan sa svim bitnim ljudima koji su zemlju doveli do ovog stanja. Iz medija iskače 'iz paštete' kao svojevremeno Jadranka Kosor. Tko pita za odgovornost bivše zastupnike kao i trenutne? Nitko. Te sluge svojih partijskih šefova uništile su Hrvatsku državu!

Što biste poručili glasačima, posebno onima u dolini Neretve?

Neka mi budu „za dom spremni“ i neka izaberu Listu broj 3, na kojoj sam i ja, prvi od kraja. Sigurno neće pogriješiti, a da ne govorim o zadovoljštini koju će pri tom osjetiti.


Autor: Ljubica Foškulo Datum objave: 21.04.2014.


link:http://www.dubrovackidnevnik.hr/plocanski-dnevnik/denis-seselj-na-eu-izbore-me-potaknuo-dispet-opljackali-su-sve-i-jos-idu-u-brisel-na-sigurnim-listama-za-dobru-placu

- 16:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 18.04.2014.

Sretan Uskrs,prijatelji!

Image and video hosting by TinyPic

- 21:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 15.04.2014.

Priopćenje za javnost

Smatrat potrebitim reagirati na istup predsjednika Josipovića povodom obilježavanja 70 obljetnice zbjega 40 tisuća stanovnika Dalmacije u logor El Shatt u Afriku.

Poštovani predsjedniče uistinu poštujem žrtvu koju su podnijele brojne izbjeglice ali se smatram dužnim reagirati na kontekst izjava u smislu da Hrvatska država počiva na temeljima antifašizma.

Naime, ukoliko je rečeni antifašizam ustvari boljševizam u kojem je sudjelovao i Vaš otac temelj stvaranja Nezavisne Hrvatske države onda me uistinu zanima što se rušila Hrvatska država nakon Drugog svjetskog rata i zbog čega je prilikom nastajanja granica unutar Jugoslavije došlo do presjecanja teritorija Socijalističke Republike Hrvatske!!?

Poštovani predsjedniče, zbog čega smo devedesetih doživljeli agresiju od Armije koju je stvarao i vaš otac i da li je taj čin agresije ustvari poraz jedne politike koja se raspala u krvi i još neizlijećenim ranama!?

Da Vas samo podsjetim i vratim u 2014 godinu,da Vas vratim u 21 stoljeće te istaknem da Dalmacija i Hrvatska trenutno prolaze još gore razdoblje od El Shatta.

Naime, u „radne logore“ diljem Europe i prekomorskih zemalja putuju izbjeglice u potrazi za boljim životom,za opstankom. Ovaj put ih ne prati Vaš otac nego njegov sin i Vlada sinova prijatelja Vašeg Oca.

Ne bi želio komentirati Vašu komunističku i boljševičku historiografiju jer je apsurdno komentirati nešto što je napravljeno u smislu jačanja ideologije koja je „zaslužna“ za nesreću stotina tisuća nevinih žrtava. Komunistički zločinci su pokazali da su najjači u miru gdje sprovode svoje naume kad zagospodare javnim medijima i institucijama.

Da je laž temelj ideologije kojoj je pripadao Vaš otac govori i podatak što ste komunističko-boljševički pokret prozvali antifašizmom što je daklem totalna povjesna laž utkana u Hrvatski Ustav od istih onih koji kroz papirologiju žele prikazati svoju bolju prošlost.

Gosp.Predsjedniče, Vi i slični Vama ste vladajući 80 godina. Konačno preuzmite odgovornost za stanje u državi i objasnite narodu te mu pomozite da se isto kao Vi uspješno transformira iz žestokog boljševizma u rigidni liberalno-kapitalistički poredak. Mnogi se nisu uspjeli snaći 90-te godine prilikom načelne promjene sustava al je interesantno zamjetiti tko su osobe koje su se uspjele snaći stoga Vas pozivam da se što prije vratite u 2014 godinu gdje se trenutno nalazimo!

S poštvovanjem, Denis Šešelj

- 14:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 10.04.2014.

Spomenimo se!

Image and video hosting by TinyPic

- 21:32 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Predstavljanje knjige dr.Drage Prgometa!!!!!

Image and video hosting by TinyPic

Bio na predstavljanju knjige dr Drage Prgometa. Odlično organizirano predstavljanje. Između ostalog mogu reći da je dr.Prgomet vrlo fin čovjek što se vidi na prvi pogled al jedan detalj mi je zapeo u oko.Naime, autor je u svom govoru spomenio da Hrvatskoj trebaju hrabri ljudi kao devedesete što se možemo složiti ali konstatacija da ne treba gledati u povjest nikako nije utemeljena dapaće upravo to ne shvaćanje povjesnih zbivanja nas je dovelo do stanja u kojem se nalazimo. Kaže autor da ne treba gledati gdje su i što su bili nečiji roditelji a ja kažem da su oni iz HDZ-a gledali bilo što o pojedinim svojim liderima te ih pametnije birali ne bi Hrvatska bila na koljenima a Hrvatska mladež po bijelom svijetu! Čak se stiječe dojam da Jugoslavija i nije prestala postojat gledajući njegovu bivšu predsjednicu Jadranku Kosor na listi svih predsjednika Socijalističkog Saveza Omladine Hrvatske! Dragi moj Drago, uvjek gledaj u povjest jer je ona učiteljica budućnosti!

- 21:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 06.04.2014.

Konačno otkriveni Tuđmanovi trabanti u pravaškim redovima!!!!

Sigurno da je čast bit pravašom al isto tako je jasno i da se gladan ne može zazivat "spremnost za dom" i baš zato neki među nama ugodno u javnom i fejs nastupu paradiraju crnim uniformama te se pozivaju na Starčevića i Paragu a iza vrata šuruju sa opcijama koje su protivne njihovom nauku!

Ovi izbori za Euro parlament su po meni a i većini pravaša slobodnomislećih u potpunosti razotkrili karte na stolu!

Pojavila se na izborima lista Autohtone HSP,stranke čiji je osnivač i dugogodišnji lider g.Dražen Keleminec. Dražen uz svoj braniteljski staž ima i dug pravaški staž sve od Parage kojemu je i zet što malo tko zna(oženio sestru od prvog predsjednika stranke) te do njegovog najbližeg suradnika uz ostalih nekoliko.

Razlog njihovog razdvajanja ne mogu komentirat i nije moja stvar al je činjenica da Keleminec želi raditi,stvarati,izlaziti na izbore. Keleminec nudi i slobodu unutar sustava svoje stranke te je otvoren prema svima. Voli praštati što je fenomen kršćanina makar se mnogi koji su okićeni kršćanstvom baš i ne ponašaju sukladno tome.

Dražen je trn u oku raznim trabantima,agentima iz onog il ovog sistema. Nikako se ne mogu pomiriti da je on, običan mali Hrvat stvorio stranku koja redovito izlazi na izbore a oni,visoki akademski građani ne mogu ni listu sastaviti.

Ti pametnjakovići da su valjali ićemu tada bi u Hrvatskoj bilo bolje. Da su ti doktori,profesori normalni ljudi valjda ne bi Dražena,mene i slične zapalo da se borimo kao svojevremeno Matija Gubec! Nikad se ti tipovi nisu borili za opće dobro nego za dobro njima unutar sustava. Jedini doktor koji se ističe je dr.Starčević koji je kako znamo gladan preminuo!

Kakve veze ima janjetina i kapulica mlada sa dr-Starčevićem?

Isto kao Starčević sa raznim Bratstvima, Čistima i onim šporkima! Nikakve veze s vezom!

Kad bi te skupine u svojim druženjima otvorile temu o Majoru Ozne,o Gojku iz Kanade baš bi me zanimao epilog! Nakon pola sata onih devetoro agenata bi istuklo onih dvoje pravaša!

Ovi izbori pokazuju gdje je tko! Podrug,stari Tuđmanov sisovac a mnogi tvrde da je i prije stvaranja države bio agent i u onom sistemu dogovara naravno uz nazočnost agenta Miljka sa Vasom i Karamarkom neizlazak na izbore. Godinama tvrdim da je to najtuđmanističkija stranka u Hrvatskoj. Stvorena od SiS-a a neke "legende" poklopljene ne plaćanjem poreza,druge utajom koju smo doznali od poznatog pravaškog pedera,uvaženog Kalinića.

U Cetinskoj krajini se formirala skupina kojoj je na čelu bio prohadezeovac iz Hercegovine. Tu se dogodio prevrat. Naime,Cetinjani su iz lokalnih pobuda smjenili jednog prohadezeovca a doturili svoj cetinskog hadezejca. To su te promjene. Poruka je da se šef neke pravaške stranke može imenovat jedino ako je bio dvadesetak godina u HDZ-u i po mogućnosti da je pun love da može servisirat potrebe članstva za janjetinom i kapulicom mladom!

Kao što mi je jednom rekao Vitez Skejo na moj upit "Kako ste" a on će "Evo lagano Ustaški"!! Naravno dok sam ja nadobudni domoljub bez fige u džepu vodio autobus za Purdu on se sastao sa Jacom! Gdje je ono Jaca danas? Koliko će domoljuba podariti njoj glas?

Srb i Pečat? Daniel Srb čini ono što mora,to je bila utabana staza njegovih podupiratelja iz Sisačke županije, vrlih sinova Žarke Sekulić županice i dobrotvorke.

SDP je na vlasti,kontrolira sustav. Glavaš je u kontaktu sa Milanovićem i potreban mu je i tu leži interes obostrani. Stranka puna dugova a Savez omogućuje prosperitet i povratak u Sabor. Tako to mora biti,nažalost. Čak mu ni ne zamjeram. Ideološki je Daniel zastranio potpuno al ekonomski pogodio.

Ruža,baba bosančica! Produkt ekipe koja je željela ukrasti ideologiju te je predati u ruke djeci Majora Ozne,Mesića i Manolića! Uspjela je dijelom. Po meni ona se pomalo troši i baš zato se stvaraju Savezi,Bratstva s ciljem vrćenja u krug.

Ante Đapić na svojoj nezavisnoj listi! Po meni,čovjek izlazi samostalno,bježi iz kaljuže za koju je doslovno najviše zaslužan al eto. Ide svojim putem,ne dira se nikog pa kom obojci kom opanci. Drago mi je da je napokon izišao i sa programom te rekao i opciju kojoj se obrača. Ante je tipični predstavnik demokršćanstva i to je to. Uz sve loše ostaje i činjenica da je on govorio ono poznato HDZ=SDP a danas oni koji su bili 23 godine članovi HDZ-a to govore. Što hoće reći da pojedini lideri Saveza kasne jedno desetak godina! To je puno za te akademske građane,ljubetelje Majora Ozne i najmlađeg Titovog Generala!!

I na kraju ostaje naša mala-velika stranka A-HSP! Uz moju malenkost, osnivača pravaštva u Neretvi, bez lažne skromnosti danas bi bio gospodin čovjek da sam se unovčio. Imao bi lipo plaćicu od 5 tisuća u nekom odboru još dvi,žena bi radila u policiji il carini i eto para,eto života. Ja sam odabrao kaljužu pravašku. To je moja mana. Moja ljubav.Moj život! Nažalost,mora tako biti.

Na listi uz rečenog predsjednika stranke g Kelemineca je i Ivan Lozo, osnivač,obnovitelj HSP-a. Emigrant i poznate imotske emigrantske obitelji.

Tu je profesorica Ivanka Polić,pa moj prijatelj i dugogodišnji pravaš sličnog patničkog puta g. Damir Jakeljić.

Onda g. Miro Matijević iz Like. Da je šutio i bio nepravaš kao mnogi u stranci Ruže Tomašić danas bi bio dožupan Ličko-senjske županije. Ne, Miro je laf,borac i dosljednik. Ponavljam opet,Starčević je gladan umro,nije bilo janjetine i kapulice mlade!

Te Milan Bingula iz Koprivničko -križevačke. Dugogodišnji član A-HSP-a te vijećnik u toj županiji. Slijedi gospođa Marina Kralik iz Zagreba onda dragovoljac HOS-a Darko Kovačić,pravaš i dosljednik.

Onda Stjepan Kapoli iz Virovitice te Vladimir Kinđerski HČSP-ovac iz Samobora.

Onaj pravaš koji drži do sebe i svog ugleda može i mora nać jednog od 11 ponuđenih. Svaki onaj koji izbjegava je upitan po svim pitanjima.

Zašto?

Pa pobogu kakve veze ima hoće li uć jedan iz Saveza odnosno iz HDSSB-a ili neće ili hoće li uć 4 ili 5 hadezeovaca? Što će to dobra Hrvatskoj donijeti!?

Ništa! Sve su to ljudi koji su u zadnje 24 godine mirno gledali raspad Hrvatske države,njeno lagano uništenje i oni,vjerujte, ništa novog ne unose nego samo potiču na još više raspodjele!

Uostalom, zar isto i Pašalić nije pokušao kao i danas Kujundžić i Glavaš! Kojeg će vraga Hrvatskoj dva HDZ-a, dva Tuđmanova isprdka!???

Mi štitimo našu ideologiju,štitimo je od lažnjaka!

Naše geslo je: "KONTRA MRAKU(SDP) KONTRA SILI(HDZ)"

BOG I HRVATI!!!!

ZA DOM- SPREMNI!!!






- 13:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 04.04.2014.

Pravaška lista!!!!!

Image and video hosting by TinyPic
Danas 04. travnja 2014. god. Autohtona - Hrvatska stranka prava predala je svoju listu za Europski parlament.Na predstojećim izborima za Europski parlament Autohtone - Hrvatske stranke prava bit će jedina pravaška lista. Pošto ne želimo služiti nikome , već samo Hrvatskom narodu izlazimo samostalno.
LISTA A-HSP -a
1. Dražen Keleminec - Koprivnica
2. Ivan Lozo - Podbablje
3. Ivanka Polić prof. - Jezera
4. Damir Jakeljić - Tribunj
5. Miro Matijević - Vrhovine
6. Milan Bingula - Virje
7. Marina Kralik - Uremović - Zagreb
8. Darko Kovačić - Benkovac
9. Stjepan Kapoli - Virovitica
10. Vladimir Kinđerski - Samobor
11. Denis Šešelj - Slivno

- 21:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< travanj, 2014 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Lipanj 2019 (1)
Prosinac 2017 (2)
Kolovoz 2017 (2)
Srpanj 2017 (1)
Svibanj 2017 (2)
Siječanj 2017 (1)
Listopad 2016 (1)
Rujan 2016 (2)
Kolovoz 2016 (2)
Srpanj 2016 (2)
Lipanj 2016 (2)
Svibanj 2016 (2)
Travanj 2016 (1)
Ožujak 2016 (4)
Veljača 2016 (2)
Prosinac 2015 (2)
Studeni 2015 (2)
Listopad 2015 (1)
Rujan 2015 (2)
Kolovoz 2015 (1)
Lipanj 2015 (2)
Svibanj 2015 (1)
Travanj 2015 (2)
Ožujak 2015 (1)
Veljača 2015 (2)
Siječanj 2015 (2)
Studeni 2014 (1)
Listopad 2014 (1)
Rujan 2014 (1)
Kolovoz 2014 (1)
Srpanj 2014 (1)
Lipanj 2014 (1)
Travanj 2014 (8)
Ožujak 2014 (4)
Veljača 2014 (1)
Siječanj 2014 (3)
Prosinac 2013 (4)
Studeni 2013 (2)
Listopad 2013 (6)
Rujan 2013 (3)
Kolovoz 2013 (1)
Srpanj 2013 (6)
Lipanj 2013 (9)
Svibanj 2013 (6)
Travanj 2013 (1)
Ožujak 2013 (8)
Veljača 2013 (2)
Siječanj 2013 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Politička doktrina!!




    Osobne karakteristike;

    -Pravaš,član HSP-a od 92g, kršćanin,hrvat,domoljub,
    demokrat,
    starčevićanski liberal,stvarni antifašist te antikomunist!
    -rođen 20.veljače 1975g u Metkoviću a živi od rođenja u mjestu Podgradina
    nedaleko Opuzena, Općina Slivno!
    -Završio srednju školu, smjer Promet
    -oženjen,otac dvoje djece
    -maloljetni dragovoljac D.R.

    Obiteljske karakteristike:
    - tipična hrvatska obitelj koja je uvijek i sa očeve i majčine strane njegovala katoličku vjeru
    te hrvatski nacinalni identitet
    -nitko od članova obitelji nije bio član K.P. te suradnik UDBE

    Političko djelovanje od prije:
    Dugogodišnji dužnosnik Hrvatske stranke prava(1992-2012)

    Trenutne političke dužnosti: Pravaš-član Živog Zida

    Interesi:
    -Jačanje domoljubno-pravaškog nauka kod mladih
    -očuvanje tradicije i dostojanstva te časti hrvatskog naroda
    -jačanje pravne države posebno u lokalnim samoupravama
    -prozivanje onih čiji su osobni interesi iznad općih interesa naroda.

    Kontakt:
    Adresa:
    Podgradina 19, 20355 Opuzen
    mob: 099/ 822 6227
    e-mail: denisseselj@gmail.com


Linkovi