plivalište jedne delfinke

29.04.2005., petak

tik...tak...tik...tak

.....mala ane broji dane.......u ovom slučaju minute. Još pola sata i gibaaaaam. idem seksualno napastvovati zakonitog. Javio se da je sretno stigao. A meni je pun kufer današnjeg dana. Gore je nego jučer. Dosada živa. Još pola sata i službeno počinje vikend. Jupiiiiiiii!!!!

- 15:49 - Komentari (2) - Isprintaj - #

28.04.2005., četvrtak

dosadan dan

Koja je u firmi pustinja! Desetak ljudi iz firme je otišlo na WinDayse i jedan kao predavač a mi ostali se doslovce luftamo. Od kada je konferencija počela telefoni su utihnuli. Svi su tamo pa i moj dragi zakoniti mužić. Javi se s vremena na vrijeme. Kolege su se (koliko sam čula) sinoć toliko oblokali i zaružili do ranih jutarnjih sati. Jedva sam ih dobila na mobitele oko 13 sati. Boli njih patka. Zajebavaju se 100 na sat.

Danas idem na jedan ročkas. Već se guštam na kotlovinu. Mljac. Još nekih sat i pol i radno vrijeme je gotovo. Nemrem više. Tak' je dosadno – za poluditi!

- 14:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #

27.04.2005., srijeda

home alone

Tu sam. Nekako sam u posljednjih mjesec dana izgubila dar govora. Držalo me neko tugaljivo raspoloženje. Ali eto, kako se mijenja vrijeme tako i ja cvatem. Priroda se budi, sunce je sve manje zubato (barem danas), svakojaki probuđeni kukci pokušavaju na sve načine uplaziti u moj stan pa se i sa njima borim. Veselo je poprilično. Promjena u mome životu nema. Sve po starom, ali dok ima sunca ima i nade. Zakoniti je otišao na službeni put pa je sljedećih tri dana daljinac samo moj. Moram priznati, suprotno mojim očekivanjima, da mi i nije tako loše kako sam mislila da će biti. Nedostaje mi doduše, ali tri dana odvojenosti nije niti toliko loše. Mali solo odmor nije nikome naškodio. Isplanirala sam svaki dan samo za sebe i bez grižnje savjesti da će se možda moj dragi uvrijediti što njega ne uključujem u svoje planove. Jedino mrzim biti sama kada padne mrak i kada treba ići na spavanje. Nije da se bojim mraka već onoga što se u njemu skriva. Ali našla sam lijek i za to. Dugo gledam TV program pa onda ne razmišljam o glupostima tako da u jednom trenutku od umora samo zaspim. Onda i nije tako strašno.

I eto nakon cijele litanije, tri „divna“ solo dana koje ću provesti, moram reći kako jedva čekam da mi se mužić vrati doma! Toliko o uživanciji.

E šta ti je blesavo žensko!

- 12:03 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>