Delboy mirror - vijesti s tržnice i okolice

< veljača, 2005 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

delboy mirror @ ` ` @ @ @ @
Mjesečnik u kojemu ćete svakoga tjedna moći pročitati dnevno svježe informacije o kojima svi druge šute, samo zato što ne znaju ništa o njima!

E-Majl, pa linkovi ` @ ` ` ` `
Ako nešto oćete, a nećete reći javno, javite se na e-majl:
delboy
A vođe su neki linkovi:
Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
Tipdana

@ @
Free Hit Counter
Hit Counter

15.02.2005., utorak

Studenti u vrućim igrama!!!

Nakon Severine i Suzane Mančić, internetom navodno kruži video zapis snimljen u ZG studentskom domu A. Starčević. Vlasnik je student imenovanog doma, koji se i nalazi na snimci zajedno sa djevojkom koju je upoznao večer prije, a sve je snimala njena prijateljica. Naš interventni tim marljivo radi kako bi što prije došli do ovog uratka, te molimo sve vjerne čitatelje da nam u tome pomognu. Nakon pregledavanja snimke slijedi analiza!
- 12:46 - Komentari (9) - Isprintaj - #

14.02.2005., ponedjeljak

Vijesti iz športa:

Skijanje, slalom (M)
Prvi Palander
Drugi Rocca
Treći Raich (Reich) :)

U prijateljskoj nogometnoj utakmici svećenika Italija je na domaćem terenu dobila Francusku 1:0 (0:0). Strijelac jedinog pogotka bio je kardinal Corrado Bafile u 73. minuti sa 11m. Utakmicu je sudio vlč. Zlatko Sudac iz Hrvatske.

Na plivačkom svjeskom prvenstvu štakora u malim bazenima u utrci 26 metara s preponama zlatnu medalju osvojio je belgijski štakor Joseph Mengelele. Naš plivač Ratko "podmornica" Čačićević osvojio je 7. mjesto.

Europska prvakinja u ronjenju na dah punim plućima u prirodnim jezerima je mađarica Anika Zsoltan (na slici). Titulu je osvojila na domaćem Balatonu! Naša predstavnica Maja Uzput diskvalificirana je zbog silikona.
- 15:34 - Komentari (1) - Isprintaj - #

09.02.2005., srijeda

Kada ćete umrijeti?

Riješite ovaj zanimljiv test i saznajte točan datum svoje smrti! Datume stavite u komentar kako bismo mogli napraviti malu analizu.
Link: http://community.sparknotes.com/death/
Moj rok je 20.09.2035. :)
- 13:44 - Komentari (3) - Isprintaj - #

07.02.2005., ponedjeljak

Senzacionalno: Gotovina u Tunisu!!!

Ako ste mislili da je premijer Sanader išao u Tunis bodriti našu rukometnu reprezentaciju, grdno ste se prevarili. Naime, prema našem izvoru bliskom Vladi (ne Kalemberu, niti Divcu), premijer Sanader došao je do informacija kako general Gotovina već duže vrijeme boravi u Tunisu. Tamo se navodno podvrgnuo blagoj plastičnoj operaciji i zaposlen je kao fizioterapeut rukometne reprezentacije Tunisa. Jesu li ove informacije točne i je li se Sanader uspio sastati s Gotovinom, saznat ćemo vrlo brzo. Ili možda ipak ne?
- 15:10 - Komentari (1) - Isprintaj - #

06.02.2005., nedjelja

Rukometaši

Zlato je ipak ovaj put izostalo, ali ne trebamo biti tužni, upravo suprotno! Ova generacija će za mene biti doživotno zlatna, makar ne dobili više nikoga. Posebno sam sretan i ponosan što sam protiv nekih iz ove repke (Balić, Lacković) igrao nekada davno u mlađim kategorijama. Osvajamo medalje u kontinuitetu, a to je najvažnije. Ovo danas je bilo pomalo i očekivano, možda ne baš na ovoj utakmici, ali bilo je neminovno da nakon 2 godine apsolutne dominacije netko prekine taj niz. Moralo je kad-tad doći do pada. Zakon velikih brojeva definitivno nije bio na našoj strani danas. I nije sramota izgubiti od španjolaca koji u rukomet ulažu strašno puno i koji uz Njemačku imaju najjaču ligu na svijetu. To se moralo reflektirati i na reprezentativnom planu. Današnje finale igrale su dvije reprezentacije koje su trenutno za koplje od ostalih na svijetu i koje igraju daleko najljepši rukomet. Danas je prevagnulo na jednu stranu, sutra bi možda na drugu. Možda bi sutra Hrvatska dobila istom ili čak većom razlikom. Takav je sport. No, treba biti velik u porazu, treba čestitati španjolcima i reći da su bili bolji. I treba uživati u zasluženo osvojenom srebru. Svi znamo koliko je teško bilo do njega doći. Dva zlata za redom na SP posljednji puta osvojila je Rumunjska daleke 1974. godine!!! U današnjem spartanskom sportu to je gotovo nemoguće.
Čestitam našim reprezentativcima predvođenima neponovljivim Linom i zahvaljujem im se na svemu što su nam pružili! A sada idemo po Europsko prvenstvo!
Kada dodam i Janičin fantastični uspjeh, mogu reći da sam danas posebno ponosan što sam Hrvat!
- 20:24 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Jano kraljice!!!!!!

Još jedna vožnja, još jedan san, još jedno zlato! A, natjecanje je tek počelo! Nadam se da netko snima njene vožnje koje će generacijama služiti kao škola skijanja. Janice, hvala ti na još jednoj predivnoj prezentaciji, na toliko trenutaka radosti koju si nam pružila, hvala ti na svemu!!! I, puno sreće u "tvojim disciplinama"!
A, sada je na redu jedna simpatična skupina mladića predvođeno "Woody Allenom". Sretno momci! Nadam se da će slijedeći post biti o njima.
- 15:23 - Komentari (1) - Isprintaj - #

05.02.2005., subota

U iščekivanju...

Iako još nismo došli do toliko očekivanog "filmića", moramo vam priznati da nam je uzbuđenje pomalo splasnulo. Nažalost, kako saznajemo, slika je iznimno slabe kvalitete, a zvuka gotovo da i nema. No ipak, potrudit ćemo se da se u to uvjerimo svojim očima!
- 15:54 - Komentari (4) - Isprintaj - #

Suzana Mančić's home video

Prema informacijama koje smo dobili od pouzdanog i provjerenog izvora, internetom od sinoć kruži kućni uradak svima dobro poznate Suzane Mančić snimljen daleke 1991. godine. Za razliku od posljednjeg "home videa" koji smo gledali, ovaj traje nešto duže (15 minuta), ali je nešto slabije kvalitete. Naš ekspertni tim marljivo radi kako bi što prije nabavio ovaj uradak, te ćemo vas promptno izvjestiti čim se isti nađe u našem posjedu.
- 11:09 - Komentari (5) - Isprintaj - #

02.02.2005., srijeda

NovaTV broj 1 u Srbiji!!!

Svakog tjedna s nestrpljenjem i zebnjom iščekujem srijedu ili četvrtak i Cibonine nastupe u Euroligi. I uporno iz tjedna u tjedan naša predraga NovaTV nam nudi ekskluzivne snimke njihovih utkmica bez obzirali igrali oni u Zagrebu ili Tanzaniji! Drugarice i drugovi sa NoveTV ovim putem šaljem vam javni apel da ne otkupljujete više niti jedan sportski događaj ukuoliko niste sposobni organizirati izravan prijenos!!! Ali čekaj, sposobni su oni itekako organizirati izravan prijenos, kako da ne. Nedavno smo mogli "uživati" u prijenosu iz Beograda utakmice Goodyear lige između C.Zvezde i Partizana!?!?!?! Prošlog tjedna, kada je Cibona igrala utakmicu Eurolige, NovaTV je taj termin rezervirala za interview sa Cecom Ražnjatović, suprugom jednog od najvećih ratnih zločinaca posebno aktivnog u istočnoj Slavoniji! Tako i danas, kada Cibona u Draženovom domu ugošćuje Partizana, NovaTV nam nudi film kojega će nakon toga reprizirati još 47532,26 puta. Nakon filma, pa njihovog priglupog "talk-showa", koji je daleko više "talk" nego "show", možemo uživati u snimci utakmice. Hvala, ali tada me više ta utakmica neće zanimati.
Sada ću izbrisati NovuTV sa memorije TV uređaja, uz želju da što brže propadnu uz što veće gubitke!
Ovo se posebno odnosi na Sinišu "batty boy" Svilana, jer je do njegovog dolaska sve bilo još koliko-toliko podnošljivo!

- 16:46 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Gerijatrijsko vjenčanje (ili DM spaja srca):

Ne, ne radi se o poznatom lancu trgovina kozmetičkim prozivodima, niti o nikad prežaljenim njemačkim markama već o vašim omiljenim novinama.

Naime, ako pažljivo proscrollate po našj stranici, moći ćete vidjeti vijesti koje smo objavili o babi Mandi i Miši Picijazu. Kako doznaje naša novinarka Eutanazija Dobrić koja cijelu svoju novinarsku karijeru prati život i djelo babe Mande, ona se (sa svojom kravicom Miladojkom) nakon smrti svoga muža Ilije i kratke avanture sa susjedom Stevicom (Manda) i njegovim jarcem Milivojem (Miladojka) odselila u Majške Međe kod Miše Picijaza s kojim planira svatove ovoga proljeća. Iako im zbroj godina daje broj koji djeca uče tek u 3.razredu osnovne škole, prema našem izvoru par ima velike planove u budućnosti.
Zanimljivo je kako se par upoznao upravo zbog naših novina jer je baba Manda nakon objave teksta o Miši Picijazu kontaktirala redakciju kako bi saznala njenu adresu. Kako saznajemo, nakon nekoliko razmijenjenih mailova putem golubova pismonoša, uslijedio je i prvi susret koji je bio toliko fatalan da su naši golupčići od tada nerazdvojni. Uredništvo DM-a želi zaljubljenom paru puno sreće i uspjeha u zajedničkom životu koliko god on trajao!
- 15:43 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Imamo ga!!!

Hrvati su se ponovo pokazali vrlo domišljatim, sposobnim i spretnim narodom. Naime ovoga puta su (istina, tek iz drugog pokušaja) između "lajave babe s kompleksima" i "wannabe fakina sa šalama na nivou šibicara s Dolca koji je probio blokadu Dubrovnika od napada vanzemaljaca" uspio izabrati predsjednika!!! Većina građana vjerovatno ni sama nije svjesna kako im je to pošlo za rukom i tek kada se otrijezne od slavlja će shvatiti kakav smo povijesni uspjeh postigli. Naše uredništvo je jako nestrpljivo i jedva čekamo da proleti ovih 5 godina kako bismo se mogli diviti novim kandidatima, njihovom shvaćanju prošlosti, te pošalicama i doskočicama.
- 15:42 - Komentari (1) - Isprintaj - #

NAPOKON SENZACIONALNI POVRATAK!!!

Drage moje i ostali!
Evo nakon duge i teške borbe sa vjetrenjačama, vilenjacima, državnim službenicima i "onima o kojima se ne priča"; nakon izborne galame, pa izborne šutnje, pa onda tako ponovo; nakon žestoke borbe Line "Woody Allen" Červara i Ante "svi smo za te" Kostelića; nakon tona purica, mlinaca, odojaka i francuske salate; nezasitnog krčenja hrvatskih šuma; i nakon štotijaznamčegasvene naš omiljeni: "mjesečnik u kojemu ćete svakoga tjedna moći pročitati dnevno svježe informacije o kojima svi druge šute" ponovo je s vama!


P.S.
Znamo da slika nema veze sa tekstom, ali smo je jednostavno morali objaviti. :))
- 15:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>