Delboy mirror - vijesti s tržnice i okolice

< kolovoz, 2004 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

delboy mirror @ ` ` @ @ @ @
Mjesečnik u kojemu ćete svakoga tjedna moći pročitati dnevno svježe informacije o kojima svi druge šute, samo zato što ne znaju ništa o njima!

E-Majl, pa linkovi ` @ ` ` ` `
Ako nešto oćete, a nećete reći javno, javite se na e-majl:
delboy
A vođe su neki linkovi:
Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
Tipdana

@ @
Free Hit Counter
Hit Counter

21.08.2004., subota

Otišao je "Rođo"

Prenosimo vijest sa portala iskon.hr, nažalost točnu i istinitu:
JUTROS oko 10:45 sati u Zagrebu je preminuo Stjepan Spajić, kontroverzni vlasnik Nogometnog kluba Hrvatski dragovoljac. Prema prvim informacijama razlog smrti bilo je zatajenje rada srca.

Direktor Hrvatskog Dragovoljca Ivica Perković izjavio je za Index.hr kako je vlasniku kluba pozlilo za njegovim radnim stolom u prostorijama Kluba, te da su pozvali Hitnu pomoć. Nakon poziva stigla su dvoja kola Hitne pomoći, no liječnici nisu uspjeli reanimirati gospodina Spajića. Odveli su ga u bolnicu gdje su nastavili s oživljavanjem, ali nažalost nisu uspjeli.

Perković je rekao kako se gospodin Spajić, unatoč slabijem zdravlju nije mogao odreći, uz obitelj, svoje najveće ljubavi - Hrvatskog Dragovoljca, te da je u Klub dolazio svaki dan, bez obzira bio radni ili neradni dan, a ove godine trebali su proslaviti 10 godina osnivanja Kluba.

Stjepan Spajić rođen je 7. travnja 1952. godine u mjestu Divoševci nedaleko Slavonskog Broda. Imao je suprugu i četvero djece. Spajić je imao problema sa zdravljem od prije 9 godina kada je morao na transplataciju bubrega kojeg mu je dao njegov brat. U posljednje vrijeme imao je problema sa krvnim tlakom i šećerom u krvi.

Spajić je bio dragovoljac Domovinskog rata gdje je zaslužio čin časnika, brigadira, u Hrvatskoj vojsci.

Kontroverzni Spajić javnosti je poznat po svojim izjavama, a riječ "rođo" postala je sinonim za vlasnika Hrvatskog dragovoljca.

"Dao sam novac za pošteno suđenje, nisam nikog htio podmititi.", jedna je od legendarnih izjava Stjepana Spajića.


Rođo, zauvijek ćeš ostati u našim mislima i srcima, uvijek ćemo se rado sjećati tvojih kontroverznih izjava! Živio si za istinu i borio se za nju i protiv vjetrenjača do samoga kraja! Neka ti je laka hrvatska zemlja koju si volio više od svega!!!
- 15:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>