Blagoslov

Image Hosted by ImageShack.us

Hrlim u zagrljaj ljetne noći,
Bez zagrljaja one koju volim
Bez toga zagrljaja ja još dugo neću moći

Dok me čeka poljubac tihoh sna
Njenog ja se uvijek sjetim
Poljubca zbog kojeg je i ona radosna

Veo mraka polako me prekriva
Blagoslov njezin ja želim
Blagoslov što u njenoj moltvi se skriva

Tomislavgrad, Kolovoz 2009.

Danas mi je s djevojkom godinu i pol dana. Zahvaljujem svaki dan Bogu na danu kada sam je poljubio, točno prije godinu i pol dana, a i Bogom mi je dana, poslana mi je u ključnim trenucima moga života u doba, bila mi je pomoć i desna ruka, hrabrila me i skupa smo doživljeli Ljubav Kristovu kroz jedno drugo.

Kada je Srce Isusovo središte naših srdaca onda ljubav prema voljenoj osobi poprima obilježje božanske ljubavi. Toga sam svjedok. Kroz svaku molitvu za nju i za nas volim je sve više i želim je ljubiti upola onako kako je Krist ljubi, neizmjerno, bezuvjetno, požrtvorno i predano.

Iako nas čeka teška godina, uzdam se u Ljubav Kristovu da će nas osnažiti i potkanuti nas rast u ljubavi jednom prema drugom, u čistoj i svetoj, nježnoj i blagotvornoj ljubavi koju ovaj svijet ne poznaje jer ta ljubav dolazi od Boga samoga, Njegovim blagoslovom!


Image Hosted by ImageShack.us

Njoj posvjećujem ovu pjesmu i Pjesmu o Vrnoj ženi iz Knjige Izreka i svim ženama na ovom blogu:

Izreke 31,10-30
IX. PJESMA O VRSNOJ ŽENI

10 Tko će naći ženu vrsnu? Više vrijedi ona nego biserje. 11 Muževljevo se srce uzda u nju i blagom neće oskudijevati. 12 Ona mu čini dobro, a ne zlo, u sve dane vijeka svojeg. 13 Pribavlja vunu i lan i vješto radi rukama marnim. 14 Ona je kao lađa trgovačka: izdaleka donosi kruh svoj. 15 Još za noći ona ustaje, hrani svoje ukućane i određuje posao sluškinjama svojim. 16 Opazi li polje, kupi ga; plodom svojih ruku sadi vinograd. 17 Opasuje snagom bedra svoja i živo miče rukama. 18 Vidi kako joj posao napreduje: noću joj se ne gasi svjetiljka. 19 Rukama se maša preslice i prstima drži vreteno. 20 Siromahu dlan svoj otvara, ruke pruža nevoljnicima. 21 Ne boji se snijega za svoje ukućane, jer sva čeljad ima po dvoje haljine. 22 Sama sebi šije pokrivače, odijeva se lanom i purpurom. 23 Muž joj je slavan na Vratima, gdje sjedi sa starješinama zemaljskim. 24 Platno tka i prodaje ga i pojase daje trgovcu. 25 Odjevena je snagom i dostojanstvom, pa se smije danu budućem. 26 Svoja usta mudro otvara i pobožan joj je nauk na jeziku. 27 Na vladanje pazi ukućana i ne jede kruha besposlice. 28 Sinovi njezini podižu se i sretnom je nazivaju, i muž njezin hvali je: 29 "Mnoge su žene bile vrsne, ali ti ih sve nadmašuješ." 30 Lažna je ljupkost, tašta je ljepota: žena sa strahom Gospodnjim zaslužuje hvalu.

Neka vam Gospodin blagoslovi sve vaše dane i sve vaše susrete, obitelji i prijatelje! :)

25.08.2009. u 19:59 · Ostavi komentar (7) · Isprintaj · #

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se