24

ponedjeljak

studeni

2008

The story

I've been thinking of everything
I used to want to be
I've been thinking of everything
Of me, of you and me


Nora je sjedila u razredu, znala ga je dosta dobro.. ali opet joj se danas činio tako čudan.. ma danas je cijeli svijet gledala nateklim i čudnim očima.. spavalo joj se, prestala je brojati koliko puta je zijevala, i koliko puta su je profesori prijekorno pogledali... željela je samo topao kutak, ništa veliko, samo da je toplo i mračno.. tamo da bude, i da ju svi ostave na miru.. prolazio je dan malo po malo.. nije joj se cijelo vrijeme dalo biti u ništavilu, pa se posvetila svojoj radnji koju ne zaboravlja nikada, baš nikada... maštanju, maštanju određenog lika.. maštanje? prije bi se reklo prisjećanje.. ali svejedno.. to je već bilo ugodnije, iako bolno, godilo joj je.. smješkala se s vremena na vrijeme(S vremena na vrijeme čini mi se ko da su tvoji koraci, s vremena na vrijeme pa se sjetim, ja nisam tvoj ne postojim..)

This is the story of my life
These are the lies I have createdda, sve joj se odvijalo u glavi.. smješkala se, onda opet ne, i tako u krug.. njena crna kosa joj je skrivala lice i oči od vrijeđajućeg svijetla. Profesor se nagnuo nad nju i glasno izrekao njeno ime. Poskočila je. Svijet mašte se raspršio u malene oblačiće, iako je svaki od njih plutao oko nje još uvijek.. profesor je vikao, nešto govorio, nije ga slušala.. činio se poput ubrzane snimke kod premotavanja videa.. svejedno, kada je završio odlučila ga je poslušati.. govorio je o nečemu.. kako bi bilo.. svi su vikali da je to grozno, ismijavali to, oni su face, njima se to ne događa.. da, nažalost, nisu glumili.. profesor se smijao skupa s njima.. a jedino ona je šutjela.

I'm in the middle of nothing
And it's where I want to be
Why at the bottom of everything
I finally start to leave


Ona je znala kako je to, ona se osjećala baš kao pis of krap tada, ona ih je promatrala kako se zlobno smiju, ona se bojala priznati da je njoj tako kako se i njoj ne bi smijali, ona je osjećala bol u prsima, poznatu, onu svoju.. ona se osjećala glupom, ona je bila zbunjena, jer prije nije gledala na to.. uvijek je bilo tako, mislila je da to mora biti tako, drugo nije znala.. sada kada je napokon vidjela da može biti bolje, da treba biti bolje, i da zapravo… ostale su te riječi ipak ne izrečene u njoj samoj.. čak ih se bojala pomisliti, nije željela još veći val boli. Legla je natrag iza torbe, sakrila se iza svega i isključila.. nije željela misliti na to, vratila se maštanju.. tako treba biti i gotovo..


And I swear to God
I'll find myself
In the end


Image and video hosting by TinyPic

DODATAK-------
uništeni snovi, unišetno sve.. Ne vidim više zvijezde na svom nebu, nema više razloga za ništa....
samo nestati, umrijeti, usnuti, ništa više...
944499-DIE

14

petak

studeni

2008

Nell...

Nelly se mijenja, odsad je samo Nell.. odsad je drugačija..
Nell ne želi promjene, boji ih se.. ali moraju se dogoditi.
Nell ne odustaje više, javila se želja u njoj da ide do kraja, želja da kaže e neče ići tako!
Nell se ponaša kao dijete. igra se, da.. igra se sa svime..^^ kiss(znat će netko), smije se.. da, čak i to, nije se smijala vrlo dugo, treba nadoknaditi.. Nell se trudi oko svega, ne ispada sve bajno, ali ne odustaje.. ide dalje, mora sve biti dobro jer ako nije dobro nije kraj.. Nell se opustila malo... krešti, glupira se, nasmijava druge ljude, unosi onaj duh razbibrige i ljeta u zimske dane..
Nell je nostalgična ovih dana, užasno joj fali jedna prijateljica.. na rubu plača joj fali, ali drži se.. Nell fali i još netko..kiss, Nell se otvorila i pustila druge k sebi, još malo puše taj propuh i govori da nije sigurno, ali ne da se..
pušta druge k sebi, otvara im se ako vidi da su vrijedni toga.. ne skriva se više, ali je s tim izgubila svoju jakost.. svoj tvrdi štit koji ju je štitio od svih ljudi.. danas ju mogu povrijediti..
mogu ju rasplakati na licu mjesta(da i to se dogodilo)..
Nell nikada nije plakala pred nekime ako ju je povrijedio.. danas to nije tako..
Nell se to ne sviđa.. nimalo.. -.- da li je to dobro?
Nell je osjetljivija, postala je baš poput djeteta, zaigrana, luda, vjeruje da može postati Superman i spašavati svijet.. boji se, uplašena i sramežljiva.. skriva se iza onih kojima vjeruje..
Nell je vjerovala svima, što se dogodilo?
Image and video hosting by TinyPic
jedna osoba, osoba koju mrzi je to prekinula.. uništila je sve
UBIJATI U ČOVJEKU VJERU I SAMOPOUZDANJE JE ĐAVOLSKI POSAO I UMIJEČE PAKLA!
da, tako je.. nažalost.. zato Nell ne vjeruje više.. samo par osoba..

LJUDI BEZ KRITERIJA VJERUJU SVAKOME, A TO JE GLUPOST. GORI OD NJIH SU JEDINO ONI KOJI NE VJERUJU NIKOM, A TO JE NESREČA.
Nell nije briga, ima ljude koje voli, druge niti želi niti treba, Nell se želi igrati i biti happy.. Nell će to dobiti, jednom na kraju..
i za kraj Nell pozdravlja Andreasa..kiss i samo njega...<3


p.s. Nell je okružena knjigama i ispitima.. rolleyes
Image and video hosting by TinyPic

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se