surovi pankovi online!

subota, 29.04.2006.

rijeka/rijekat revisited

svi koji misle ići u rijeku/rijekat u neki (bilo koji) petak popodne bi trebali kupiti kartu da, dva ranije. vaš najdraži bend je to naučio na najbolniji način. u 15:25 dotrčasmo na kolodvor s gitarama & shit e ne bi li kupili kartu za bus koji ide u 15:30 da bi nas teta dočekala s "imate jedno mjesto u sedam...".
na sreću, željeznica je manje nakrcana pa smo stigli u 9 - taman na tonsku.

fof je totalno razorio. attn zagrepčanini: sviraju prekosutra (prvi maj, jel).. u ksetu, pa tko voli dobrog noise blues rocka s industrial zujećim gitarama neka ih ni u ludilu ne propusti.
ljudi nije bilo puno ali, yaay, pokrili smo put a i prodali smo koji bedž. hvala ani što nam je bila merch girl ovu večer kiss
marta nažalost nije bila tu, pa nismo vidjeli sise mad

smjestili smo se kod cvika i marge cerek (kojima još jednom zahvaljujemo) u zejkn stanu u potkrovlju u samom centru grada, popili kavu s indie kremom (+ tomac) te skoro zakasnili na vlak (usput, u rijeci se teško švercati u javnom prijevozu. ngh.).

vlakovi su zakon, ali samo ako su "putnički" a ne "brzi". smrt neudobnim novim komadima plastike u kojima se ne možeš balkanski opustit. jest da se voziš sto godina ali samoupravni komfor rasklimanog vlaka ne dam ni za sto brzih japanskih govana. tuđe nećemo...

narantxa.
- 20:19 - komentiraj! (6) - isprintaj! - #

<< Arhiva >>