surovi pankovi online!

četvrtak, 10.11.2005.

osijek u slikama

divan grad ali nismo trosili film na ravnicu a ni snase, no zato smo opalili par fotaka u rezidenciji lalic. mihajlo lalic a.k.a. lale i njegov otac stevan su nasi domacini. kod njih smo spavali i, sto je najbitnije, jeli kao nikad do sad na gostovanju. tesko ce netko nadmasiti njihovu divnost te gostoprimstvo. na slici se lale nalazi lijevo od poge. a ovaj skroz desno je lilihip. ali njega vec znate, kao i pogu.


na slici dolje lijeva osoba je moja malenkost ali mene vec znate. ovaj miljenko jergovic lookalike se zove elvis, drag nam prijatelj, u ovoj situaciji vozac a inace basist benda man zero.


slavonski dorucak.


mihajlov otac stevan je strastveni lovac, sto se moze vidjeti po lovacki dekoriranom interijeru. mislim da nikada nisam vidio vise jelenjih rogova na jednom mjestu, a tu su i punjene ptice i ostale zivotinje koje nismo uspjeli identificirati. pogledajte npr ovaj divan luster napravljen od rogova. zanemarite cinjenicu da stojim u gacama.


ili pak ovu bestiju.


i za kraj fotografija cijelog dnevnog boravka sa svim rogovima, arsenalom kakvog se ni charlton heston ne bi posramio i ljudi koji su se vozili u elvisovom passatu. s legendom, da se ne zbunite.


jos jednom veliko hvala elvisu i obitelji lalic, kao i osjeckoj publici.

a koga zanimaju fotke s koncerta neka baci oko ovdje

narantxa.
- 21:44 - komentiraj! (23) - isprintaj! - #

<< Arhiva >>