petak, 27.07.2007.

Looking with eyes of the night

Noć polako pada...A ja sjedim i gledam u vaeliki bijelo srebrni mijesec...Noć je tako hladna... A ja sijedim samo u baršunastom korzetu i tankoj suknji. Zadrhtala sam. Osiječal sam kako gubim svjest.
Sve što mi je sada potrebno je zagrljaj prekrasnog Kraljevića plave kose...Onoga o kojem moje srce sanja.Probudila sam se nakon par sati u ne poznatoj kuli nekoga dvorca odjevena u crno bijelu krinolinu. Ugledala sam žensku sijenu...'' tko ste vi?'' zapitala sam '' Ja sam ovdije da vam služim i pomognem'' nakon par minuta šutnje ustala sam se i pogledal sam se u zrcalo... bila sam tako blijeda kao da sam od porculana. Ruke su mi drhtale dok sam prelazila preko svog lica.Bilo mi je jako hladno!
Noć je postajala sve hladnija...
Tada se na vratima pojvio on onaj za kojeg kuca moje srce. ''Dobro došla moja djevo'' šapnuo je i približio mi se kao da će mi pokloniti poljubac no umjesto toga primio me je ta ruku i odveo van gdje je bilo možda malo hladnije nego u mojim odajama...Mjesec su prekrivale stare vrbe, on nam je bio jedino osvijetljenje! '' Noć je tako prekrasna'' rekla sam mu i pogledala ga... Njegovo je lice bilo bljeđe i još lijepše nego prije...''Istina'' tad se okrenu prema meni i pogledao me u oći, tu je nasljedio poljubac. Nisam htijela da ikad prestane.Taman kad sam to zaželjela... Sve je nestalo! Prestao me je ljubiti! Tada je nestao zauvijek je otišao! Počela sam plakati! Al moje suze nisu bile obične bile su krvave! Tada sam se srušila više se nisam pomicala... Vidjela sam samu sebe kako ležim. onako blijedo plava u licu...


19:34 | Komentari (19) | Print | ^ |

utorak, 24.07.2007.

The one story

Kutija puna poljubaca

Priča govori o čovjeku koji je kaznio svoju trogodišnju kćer zbog traćenja zlatnog ukrasnog papira. Novca je bilo malo i on se uzrujao kada je dijete pokušalo ukrasiti kutiju koju bi stavilo ispod božićnog drvceta. Djevojčica je donijela poklon ocu sutradan ujutro i rekla:
''Ovo je za tebe, tata''

Čovjek se posramio zbog ranije reakcije, ali njegov bijes ponovno je snašao djevojčicu kada je otvorio kutiju i ugledao njezinu praznu unutrašnjost. Vikao je na nju:
''Zar ne znaš, da kad nekome daješ poklon u njemu treba nešto biti ,a ne dati praznu kutiju?!?!''
Dijete ga je pogledalo s očima punih suza i zaplakalo je:
''Oh, tatice, kutija nije uopće prazna. Spremila sam u nju svoje poljupce i svi su za tebe, tata''

Otac se slomio, zagrlio kćer i molio je za oprost.

Nakon kratkog vremena, nesreća uzme djetetov život. Kažu da otac još uvijek drži tu zlatnu kutiju pored kreveta, i sad poslije mnogo godina. Kad god je obeshrabren i tužan, uzeo bi zamišljeni poljubac iz kutije i sjetio se ljubavi djeteta koje ih je tamo spremilo.


19:12 | Komentari (5) | Print | ^ |

nedjelja, 22.07.2007.

Lucifer's angel

Luciferov anđel ime je pjesme koju sam napisala za vas!

Plavu kosu raznosi ti vjetar...
Iza tih prekrasnih plavih očiju krije se...Nevolja
Iza tog ledenog osmijeha krije se...Topao dah
Nikada oni neće umrijeti

Oni te zovu Luciferov anđel
Daleko odavdje...
Moraš otići
Ti imaš kameno srce..
Bježi odlazi!

Tvoja obećanja... su prazna
Obečanja du ti mrtva!
tvoj osmijeh topi sve pred sobom

Oni te zovu Luciferov anđel
Bježi...bježi.. Odlazi
Skrij se trči..
Požuri...
sakrij se !




19:26 | Komentari (2) | Print | ^ |

subota, 21.07.2007.

Ey!!!!

Evo mog najdražeg animiranog junaka! Ne nije to Mickey Mousewink
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
TO JE BALTO!!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Nije li sladak?

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Ovo mu je sin!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Balto i Alu

I to je to epet nemam inspiraciju


19:41 | Komentari (4) | Print | ^ |

srijeda, 18.07.2007.

Kako si mogao ?!?!??

Nedjelja, 24. ožujka
Napisao Jim Willis, 2001.
Ako imate psa- pročitajte ovu priču
Ako želite psa- pročitajte ovu priču
Ako ste imali psa- pročitajte ovu priču

Ona sadržava priče milijuna nečijih ljubimaca koji svake godine umiru u azilima za životinje.
Usvajanje ljubimaca važna je odluka i to je odluka za čitav život. Životinje zaslužuju našu ljubav i brigu. Ako radi nekog razloga niste više u mogućnosti brinuti se za svog kućnog ljubimca, pronalaženje drugog prikladnog doma za njega vaša je odgovornost. Bilo koje društvo ili pokret za dobrobit životinja može pružiti dobar savjet. Ne ostavljajte ga na ulici prepuštenom sebi. Svaki je život dragocjen.


Kad sam bila štene, zabavljala sam te svojim trikovima i nasmijavale te. Nazivao si me svojim djetetom i unatoč beskrajnim parima ižvakanih cipela i nekoliko uništenih jastuka, postala sam tvoj najbolji prijatelj.
Kad god sam bila "zločesta", prijetio si mi prstom i pitao si me "Kako si mogla?" – ali onda si odustao od svoje strogosti i svalio me na leđa te češkao moj trbuh. Moje razaranje kuće trajalo je nešto duže nego što se očekivalo, jer si ti bio strašno zaposlen, ali na tome smo radili skupa. Sjećam se noći kad smo se mazili u krevetu kad sam slušao sve tvoje ispovijesti i tajne snove, a ja sam vjerovala da život ne može biti savršeniji nego što jest. Išli smo u dugačke šetnje i trčali po parku, vozili se autom, išli na sladoled (ja sam dobivala samo kornet jer je "sladoled štetan za pse", kako si ti to rekao), lješkarila beskrajno dugo na suncu, čekajući kraj dana i trenutak kad ćeš doći kući. Polako, počeo si sve više vremena posvećivati svome poslu i karijeri, a više vremena si provodio tražeći svog ljudskog partnera. Ja sam strpljivo čekala, tješila te svaki put kada ti je srce bilo slomljeno i kada si se razočarao, nikada nisam prigovarala tvojim lošim odlukama, skakala sam od radosti kad si dolazio kući ili kada si se zaljubio. Ona, sada tvoja žena, nije bila "ljubitelj pasa" - ipak sam je srdačno primila u naš dom, pokušala joj pokazati da je volim i slušala sam je. Bila sam sretna jer si i ti bio sretan. Onda su došle ljudske bebe i ja sam s tobom dijelila tvoje ushićenje. Bila sam očarana njihovom roza bojom, njihovim mirisom i željela sam se brinuti za njih poput majke. Jedino ste se ti i ona bojali da ću ih povrijediti, tako da sam većinu vremena provodila protjerana u drugoj sobi ili u kućici za pse.
Oh, kako sam ih željela voljeti, postala sam "zatočenik ljubavi".
Kako su odrastali, ja sam postajala njihov prijatelj. Držali su se za moje krzno i podizali se na klimavim nogama, gurali svoje prste u moje oko, istraživali moje uši i ljubili me u nos. Voljela sam sve na njima kao i njihov dodir - jer je tvoj dodir postao tako rijedak - i bila bih dala svoj život da ih obranim, ako treba.
Ušuljala bih se u njihove krevete i slušala njihove brige i tajne snove, a zajedno bismo iščekivali zvuk tvog auta kako se parkira u dvorištu. Nekada, kada bi te ljudi pitali imaš li psa, vadio bi moju sliku iz novčanika i pričao priče o meni. Ovih zadnjih par godina, tvoj odgovor bi bio potvrdan, nakon čega bi nastojao promijenili temu. Od "tvog psa" postala sam "samo pas", a ti si mi zamjerao sav novac koji se trošio na mene. Sada imaš priliku za novi posao u drugome gradu i ti i oni ćete se preseliti u stan u kojemu nije dozvoljeno držanje kućnih ljubimaca. Donio si pravu odluku za sebe i svoju "obitelj", ali nekada sam i ja bila ta tvoja obitelj. Bila sam uzbuđena kad smo krenuli autom, ali uzbuđenje je splasnulo kad smo došli do azila za životinje. Zaudaralo je na pse i mačke, na strah i beznađe. Ispunio si sve obrasce i rekao "znam da ćete joj pronaći krasan dom". Napravili su grimasu i uputili ti bolan pogled. Oni razumiju kakve su šanse za sredovječnog psa, čak i onoga s papirima. Morao si otrgnuti ogrlicu iz ruku svog sina, dok je on viknuo "Nemoj tata! Molim te nemoj im dati da odvedu mog psa!" A ja sam bila zabrinuta za njega, mislila sam kakvu je pouku od tebe izvukao o prijateljstvu i vjernosti, o ljubavi i odgovornosti i o poštovanju prema svemu što je živo. Potapšao si me po glavi za rastanak, izbjegavajući mi pogledati u oči, te pristojno odbio ponijeti sa sobom ogrlicu i povodac. Imao si rok koji si morao ispoštovati na poslu, a sada sam ja dobila rok. Nakon što si otišao, dvije ljubazne gospođe rekle su da si vjerojatno mjesecima znao da ćeš se preseliti, ali nisi učinio ništa da mi pronađeš drugi dom. Kimale su glavom u nevjerici i pitale se "Kako je mogao?" U azilu nam pružaju onoliko nježnosti i pažnje koliko im dopuštaju njihove obveze. Naravno, hrane nas redovito, ali ja sam već odavno izgubila apetit. Isprva, kad god je neko prošao pored mog kaveza, ja sam potrčala naprijed, u nadi da si to ti - da si se predomislio - da je ovo sve samo ružan san... ili sam se nadala da će netko doći, netko komu je stalo, netko tko će me spasili. Kada sam shvatila da se ne mogu natjecati sa živahnošću štenaca koji su, nesvjesni svoje sudbine, plijenili svačiju pažnju, povukla sam se u dno kaveza i čekala. Čula sam njezine korake dok je dolazila po mene na kraju dana i kaskala sam duž hodnika za njom do izdvojene sobe. Zadivljujuće tihe sobe.
Stavila me na stol, počeškala po ušima i rekla da se ne brinem. Srce mi je snažno tuklo u iščekivanju onoga što će doći, ali obuzeo me i osjećaj olakšanja. Zatočeniku ljubavi istekli su dani. Kako je to u mojoj prirodi, više sam se brinula za nju. Teret koji nosi pretežak je za nju, to sam znala jednako kao što sam znala svaku tvoju promjenu raspoloženja. Nježno je stavila podvez oko moje prednje noge dok joj je suza klizila niz obraz. Polizala sam joj ruku onako kako sam tebe običavala tješiti prije nekoliko godina. Stručno je stavila iglu u moju venu. Kad sam osjetila ubod i hladnu tekućinu koja je kolala kroz moje tijelo, pospano sam legla, pogledala u njezine nježne oči i prošaptala "Kako možeš?" Možda zato što razumije moj pseći govor, rekla mi je "Oprosti". Zagrlila me i žustro objasnila da je njezin posao pobrinuti se da odem na bolje mjesto, gdje me nitko neće ignorirati, zlostavljati ili napustiti i gdje neću biti prepuštena samoj sebi - mjesto ljubavi i svjetla, toliko različito od ovog zemaljskog. I sa posljednjom snagom, pokušala sam joj objasniti da moje "Kako možeš?" nije bilo upućeno njoj. Mislila sam na tebe, svog Voljenog Gazdu. Na tebe ću misliti i čekati te zauvijek. Želim da ti i drugi u tvom životu nastave pokazivati ovoliko odanosti.

Poruka autora:
Ukoliko je "Kako si mogao" izazvala suze u vašim očima, kao što ih je i meni izazvala dok sam je pisao, to je zbog toga jer ona sadržava priče milijuna nečijih ljubimaca koji svake godine umiru u azilima za životinje. Slobodno proslijedite ovaj esej u nekomercijalne svrhe, pod uvjetom da je naveden autor ovog teksta sa pravima na umnožavanje.
Molim vas da tekst iskoristite u svrhu edukacije, na svojim Internet stranicama, biltenima ili na oglasnoj ploči veterinara ili azila za životinje. Recite javnosti da je usvajanje ljubimaca važna odluka i to odluka za čitav život, da životinje zaslužuju našu ljubav i brigu, da je pronalaženje drugog prikladnog doma za vašu životinju vaša odgovornost te da bilo koje društvo ili pokret za dobrobit životinja može pružiti dobar savjet i da je svaki život dragocjen. Molim vas da i vi sudjelujete u zaustavljanju ubijanja, te da podržite sve kampanje sterilizacije kako bi se spriječio nastanak neželjenih životinja.

evo mala poruka:

Svi u obitelji moraju biti suglasni s nabavom mačke. Iako je briga oko mačke manje zahtjevna nego oko psa i mačka traži da joj se pokloni određeni dio vašeg vremena.Mnogi se pitaju da li nabaviti mačku za djecu? Malo je djece koja su toliko odgovorna da mogu preuzeti brigu o mački. Događa se često da je mačić interesantan par dana, djeca ga se zasite, odbace ga od sebe kao staru igračku, te na taj način sav teret
brige padne na roditelje.a niti volje da prihvate takvu mačka najčešće završi Poznato je i da su mačke nego psi. Dok pas može grube dječje igre, mačka ne popuštaNa sreću, ima djece koja Roditelji nemaju vremena, obavezu pa, nažalost,na ulici. manje tolerantne i strpljive progutati i preći preko potezanja, čupanja,...,, pa djete može biti i ogrebano. zaista prihvate svu brigu


oko kućnog ljubimca, te na taj način i sama zdravije odrastaju, učeći se od malih nogu čuvanju, njezi i ishrani kućnog ljubimca. Pružaju ljubav i Ijubav im je uzvraćena.

evo slikice životinja koje traže dom (večina) više na noinoj arci (http:// noina-arka.hr ili samo na googleu noina arka i to je to)

Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-07-18
Abba ;-)

Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-07-18

Abra

Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-07-18

Alba:-)

Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-07-18

Alex

i ostale životinjice objavim idući put



20:02 | Komentari (5) | Print | ^ |

utorak, 17.07.2007.

I'm coming back..

Post na engleskom ;-)) ;-P

Tarja
Tarja Turunen Turunen began to study music at age six, and moved to the city of Kitee at 18 to study at the Sibelius Academy. She became a founding member of Nightwish in 1996 when her classmate Tuomas Holopainen invited her to join his new musical project. That year Turunen also performed with the Savonlinna Opera Festival. However, she did not become internationally famous until the release of Nightwish's successful follow-up album, Oceanborn, in 1998.
Turunen sang solo in Waltari's rock-themed 1999 ballet Evankeliumi (also known as Evangelicum) in several sold-out performances at the Finnish National Opera. She continued to tour and record with Nightwish through 2000 and 2001, after which she enrolled in the Music University in Karlsruhe, Germany. While there, she recorded vocals for Nightwish's 2002 album Century Child and Argentinian bassist Beto Vazquez's internationally successful album Infinity.
In 2002, Turunen toured South America, performing in the classical Lied concert Noche Escandinava (Scandinavian Night), again to sold-out houses. Following this and an exhausting world tour in support of Century Child, Nightwish took a hiatus and Turunen returned to Karlsruhe.
She secretly married the Argentinian businessman Marcelo Cabuli in early 2003.
Finnish President Tarja Halonen and her husband invited Turunen to the President's Palace in Helsinki in December 2003 for the Finnish Independence Day Party, Finland's biggest social event, where the viewers of Finnish television station Yle named her the most impressively dressed lady, among honors given by several newspapers and magazines.
After the hiatus, Turunen rejoined Nightwish for the album Once and supporting world tour throughout 2004-2005, and embarked on a second Noche Escandinava tour in the spring of 2004. For Christmas 2004, she released the single Yhden Enkelin Unelma (One Angel's Dream), which sold gold in her native country, Finland. For the spring of 2005, she prepared a collaboration with Germany's Martin Kesici, the duet Leaving You for Me, also accompanied by a video. On October 21, 2005, Turunen was asked to leave Nightwish in an open letter by the other members of Nightwish , over a dispute that involved "a changed attitude" and increased financial interest. She responded through another open letter, which was posted on her website in both Finnish and English .
In December of 2005, she performed several Christmas concerts in Finland, Germany, Spain and Romania. 2006 will not be a break year for Turunen, who will be recording a Christmas album and vocals for her brother, Teo Turunen's debut album. She will also be making an appearance at the Savonlinna Opera Festival.

Ovo je za sve koji razumiju hehe!


20:20 | Komentari (2) | Print | ^ |

četvrtak, 12.07.2007.

:::....................Neke slikice Nightwisha..................:::

Prekjučer sam im poslala Mail al nisam dobila odgovor jedva čekam!!!!!!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
:-) Tarja

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
She again ;-)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
:)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Tarjich ;-)))))

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

ok kad se vrati s mora ponovno ću ubaciti njihove slike!


20:07 | Komentari (111) | Print | ^ |

utorak, 10.07.2007.

Fell for you

You were my first love
The earth moving under me
Bedroom scent, beauty ardent
Distant shiver, heaven sent

I'm the snow on your lips
The freezing taste, the silvery sip
I'm the breath on your hair
The endless nightmare, devil's lair

Only so many times
I can say I long for you
The lily among the thorns
The prey among the wolves

Someday, I will feed a snake
Drink her venom, stay awake
With time all pain will fade
Through your memory I will wade

Barely cold in her grave
Barely warm in my bed
Settling for a draw tonight
Puppet girl, your strings are mine

This one is for you for you
Only for you
Just give in to it never think again
I feel for you


21:13 | Komentari (7) | Print | ^ |

ponedjeljak, 09.07.2007.

Jeeeeeeeej.......

yesss! Dany se vratlia s mora!!!!

Danas sam sretna... Jučer sam svatila da VOLIMyes. I to najveću budalu na svijetu...
Ah što ću??
Ali tu je i jedan mali problem... Sviđa mi se još jedan tip koji je zgodan a i metalac je, dok ovaj drugi nije. I dok sam jučer bila na vezovima svidio mi se jedan makedonac ( Uf kako je samo zgodancerekblablacerek!!)!
Nije loš ima dugu kosu što meni odgovara hehethumbup, ima toliko toga što mi se mota po glavi...
ludo zaljubljena u velikog kretena ( metalca) koji se ošišao zbog moje šale o tom da je emo! A što ću ja još dva mjeseca bez njegaeekeekeekzaliven???
Tip je tako zgodan.... ok dosta o njima!


Ajmo malo o meni...

Ovih sam dana bila loše i umirala od dosade!...
ne podnosim svog starog... ni sestru... ni babu...ni dedu zapravo nikog više ne podnoosim osim mame naravno... Trebala bih za dva tjedna kod frendice u osijek na spavanje...
nadam se da hoću!
još uvijek nisam zadovoljna sa svojim izgledom...
u 7. nebu sam maštam skroz i živim u snovima...
sve gledam sa mračne strane...
mrzim se... aj to je sve čujemo se!


21:12 | Komentari (16) | Print | ^ |

nedjelja, 08.07.2007.

† Live your life fully - love, laugh and cry with all your heart, life doesn't last forever...†


´´´´´´´¶¶´´ ´´´´´´´´´´´´´´¶¶
´´´´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶
´´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´ ¶¶
´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´ ´¶¶
´´¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´ ´¶´ ¶
´¶´´´´´´´´´´´´´´´´¶´´´´´´´´´´ ´´´ ¶
´¶´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶´´´´´´´´´´ ´´´ ´¶
´¶´´´´´´´´´´´´¶¶´¶´´´´´´´´´´´ ¶´´ ´¶
´¶´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶´´´´´´´¶¶¶¶ ´´´ ´¶
´¶´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´¶¶´´¶ ´´´ ´¶
´´¶´´´´´´´´¶¶¶¶¶´¶´´´´´¶¶¶¶¶¶ ´´´ ¶
´´¶¶´´´´´´´¶´´´´´¶´´´´¶¶¶¶¶¶´ ´´¶ ¶
´´´¶¶´´´´´´¶´´´´¶´´´´¶¶¶¶´´´´ ´¶
´´´´¶´´´´´´¶´´´¶´´´´´¶´´´´´´´ ¶
´´´´¶´´´´´´¶¶¶¶´´´´´´´´´¶´´¶¶
´´´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶´´¶
´´´´´¶¶¶´´´´´´´¶¶¶¶¶´´´´´´¶
´´´´´´´´ ¶¶¶´´´´´¶¶´´´´´´´¶¶
´´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´¶¶¶¶¶¶´
´´´´´´´´´´¶¶´´´´´´¶¶´¶
´´´´´´´¶¶¶¶´´´´´´´´¶´¶¶
´´ ´´´´´´´¶´´¶¶´´´´´¶´´´¶
´´´´¶¶¶¶¶¶´¶´´´´´´´¶´´¶´
´´¶¶´´´¶¶¶¶´¶´´´´´´¶´´´¶¶¶¶¶¶
´´¶¶´´´´´´¶¶¶¶´´´´´¶´¶¶´´´´´¶ ¶
´´¶´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´ ´¶
´´´¶¶´´´´´´´´´¶´´´¶´´´´´´´´´´ ¶
´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶

evo jedna mala ptičica...
pa evo sad mi je jaaako dosadno i tak...

......@.@.@.@..@..
....@........@..........@
...@............@....@@
...@..............@@..@
....@..............@...@
......@...........@..@
.........@......@..@
..............@..@
.From...........@
......Me..........@
............TO.....@
................You.@........@@@
......@@@@..@....@..........@
...@.............@@@......@@
.......@@@.......@..@@
.........................@
.........................@
.........................@
.........................@
.........................@
........................@
.......................@

I'm dieing of wish to see you!










21:58 | Komentari (1) | Print | ^ |

četvrtak, 05.07.2007.

This Moment is Eternity

Day posesses no key here
where moon sheds the cold twilight
This moment is eternity

Land of beauty,
cold and cruel
Fjeld chants echoing,
reflecting the melancholy...

Trust the wind
Trust the fires
Call for the hermit of the night

Land of raven and bear
Land of eagle and wolverine
Dismal are the mirrors of a wolf


19:06 | Komentari (25) | Print | ^ |

utorak, 03.07.2007.

...We shall come to set the dolphins free...

hey ljudi!
ovaj naslov nema veze sa ovim postom!
evo sad mi je teško užasno kao da sam upala u neku crnu rupu bez dna.
tolika su mi pitanja u glavi i... jednostavno neznam što ću sa sobom
nemam vuše neke volje za ovim usranim životom... ne da mi se više
pokušavam se izvući iz svega ovoga ali jednostavno ne ide.
ne podnosim ljude koji mi govore da se moram promijeniti ili takvo što, neželim se mijenjati
ja nisam za to jednostavno ne mogu.
sve što sada želim jest je to da se riješim ovog zla u meni....
ni sama neznam koliko sam puta uzela žilet u ruku i okljevala i nisam to učinila...
svako se jutro budim u nadi da će sve biti bolje...
kao što mija frendica kaže :'' nada je jedna najveća kučka,,
moja mi stara skoroz govori da živim malo previše u snovima da se malo spustim na zemlju
a tata on je posebna biljka što god ja rekla ne valja... i odmah se dere na mene!
a da ne govorim o minusu na bankovnom račun sev je teže i teže!
i to je to!


21:05 | Komentari (18) | Print | ^ |

ponedjeljak, 02.07.2007.

ever dream

Ever Dream

Ever felt away with me
Just once that all I need
Entwined in finding you one day

Ever felt away without me
My love, it lies so deep
Ever dream of me

Would you do it with me
Heal the scars and change the stars
Would you do it for me
Turn loose the heaven within

I'd take you away
Castaway on a lonely day
Bosom for a teary cheek
My song can but borrow your grace

Come out, come out wherever you are
So lost in your sea
Give in, give in for my touch
For my taste for my lust

Your beauty cascaded on me
In this white night fantasy

"All I ever craved were the two dreams I shared with you.
One I now have, will the other one ever dream remain.
For yours I truly wish to be."


19:05 | Komentari (21) | Print | ^ |

nedjelja, 01.07.2007.

I'm falling for ever

evo new song napokon!

dosta mi je pretvaranja... tvog pretvaranja
znam mogu zaustaviti bol krenem li dalje..
ne mogu samo tako otići

nemoj se pokušati sakriti...
nemoj zatvoriti oći...
nemoj ugasiti svjetla...

kreni svojim putem budi ono što jesi
ne mijenjaj se ni za što

idem u maglu i isparavam ti s vidika
širim svoja krila i nestajem
kako si i ti uvijek nesatajao
a anđeli moga dvora pjevaju
pjesme pisane mojom krvlju

pokušavam poletjeti ali me bol
zaustavlja moja se krv i dalje prolijeva
a tebe nije briga
gledaš kako se gasi još jedan mladi život
kako patim

i to je to pozz do sutra!



15:51 | Komentari (2) | Print | ^ |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.