Davorov foto kutak

srijeda, 19.09.2012.

Photokina ja moguća i u anigota.hr dućanu

U petak, 21. rujna 2012, u anigota.hr dućanu u Zagrebu, Maksimirska 112a, u vremenu od 09.00 do 13.00 sati održati će se presdtavljanje Canon profesionalnih fotografskih aparata poput EOS 1Dx, EOS 5D MARK III i EOS 7D modela, kao i velik izbor profesionalnih EF i EF-S objektiva, Speedlite bljeskalica i ostale EOS dodatne opreme.

Tijekom predstavljanja ovih Canon najmodernijih fotografskih proizvoda iste če biti moguće testirati, te će zainteresirani posjetioci biti upoznati sa mogućnosšću prijave u Canonov europski CPS proram namjenjen svim zainteresiranim profesionalnim fotografima i video snimateljima.

Uz posebne akcijske cijene profesionalnih modela fotoaparata, svaki kupac koji na predstavljanju kupi ili naruči jedan od navedenih modela EOS 1Dx, EOS 5D MARK III ili EOS 7D na poklon će dobiti profesionalni Canon fotografski prsluk.

Svi profesionalci, a i oni koji to žele jednoga dana postati, srdačno su dobrodošli na objavljeno druženje. Pa i ako niste profesionalac, a želite se upoznati sa najnovijim dostignućima, probati "pravi" fotoaparat ili "ogromni" objektiv, ovo je idealna prilika da nas posjetite i ugodno se podružite.

ŽELJNO VAS OČEKUJEMO U PETAK!

Canon Authorised Distributor
anigota.hr
Kodak Centar d.o.o.
Maksimirska 112a, Zagreb
- 15:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.