Treći artOmat – sajam nekonvencionalnih umjetničkih predmeta

17.12.2012.

Poštovani,

pozivamo Vas na treći artOmat – sajam nekonvencionalnih umjetničkih predmeta, koji će se održati od 14. – 23. 12. 2012. u Domu hrvatskih likovnih umjetnika, Trg žrtava fašizma bb.

artOmat već tradicionalno spaja kreativce različitih područja (fotgrafija, dizajn, umjetnost..) koji svojim nekonvencionalnim razmišljanjem sudjeluju u kreiranju izuzetno inspirativnog programa u jedinstvenoj atmosferi Doma hrvatskih likovnih umjetnika. Stoga, i ove godine, osim najoriginalnijih izlagača, čija kreativna rješenja istupaju iz standardne proizvodnje, posjetitelji će moći uživati u bogatom popratnom program, edukativnim radionicama, performansima, muzičkim nastupima ili se opustiti u lounge zoni artOmat-a koju ove godine uređuje dizajnerica Ana Tevšić.

Na trećem artOmat-u predstavlja se 143 autora, a sajam započinjemo sa ART FOR ALL festivalom na kojem se posjetitelji mogu okušati u različitim kreativnim područjima sudjelovanjem na radionicama kao što su Radionica Kamensko, Maraton portretiranja, Radionica Kandinsky.

Osim ART FOR ALL festivala, u sklopu sajma očekuju nas muzički nastupi, umjetnički performansi te Sudnji dan - nezavisni festival kreativnih komunikacija.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.