Božićni dar navijača Medveščaka katoličkoj udruzi "Kap dobrote"

07.12.2012.

Navijači Medveščaka osim po svom glasnom i korektnom navijanju poznati su i po svojem humanitarnom radu. Tako se ove subote, 8. prosinca, u Ledenoj dvorani Doma sportova organizira treća po redu humanitarna akcija kojom žele olakšati život svojim sugrađanima u ovim teškim vremenima.

Novčana sredstva prikupljat će se prodajom suvenira i predmeta koje su izrađivali sami navijači i kotizacijom za sudjelovanje u raznim društvenim igrama. Navijači su također pozvani donirati hranu, odjeću, obuću i sve drugo što mogu dati. U prve dvije godine na isti je način potpomognut rad udruge Svjetlo života, Hrvatske lige za borbu protiv raka, Udruge roditelja slijepe djece OKO i Centar za školovanje djece s fizičkim nedostacima – Centar Dubrava.

Ove se godine odlučilo financijski podržati kampanju za suzbijanje nasilja među djecom, darivati za Božić djecu bez roditelja te financijski i drugim potrepštinama poduprijeti rad katoličke udruge „Kap dobrote“ koja skrbi za one stare i nemoćne kojima nitko nema pomoći, jednom riječju najugroženijima među ugroženima, a čiji je osnivač isusovac p. Antun Cvek. „Patera Cveka vidjeli smo i slušali u HTV-ovoj emisiji „Nulta točka“. Slušajući o njegovom radu sa starim i nemoćnim osobama odlučili smo ove godine poduprijeti rad njegove udruge „Kap dobrote“ jer se na stare i nemoćne najčešće zaboravlja“, rekla je ispred Ujedinjenih navijača KHL-a Medveščak Ana Čalić. Primopredaja prikupljenih sredstava biti će 8. prosinca u 18 sati.

Izvor: Ilija Posavec

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.