Kuča susreta Tabor - Samobor - Obavijest

29.11.2012.

Dvije važne obavijesti!!!!

Duhovna obnova – Rovinj

od blagdana sv. Andrije, petak, 30. studenog, pa do nedjelje 2. prosinca imam duhovnu obnovu u Rovinju u crkvi sv. Eufemije, pučki sv. Fume. To je crkva koja dominira na svim razglednicama Rovinja. Bit će to već «tradicionalna» duhovna obnbova, budući da je to već peti put za redom kako održavam godišnju duhovnu obnovu u toj župi i u tom gradu uz ovo vrijeme došašća. Jako lijepi broj vjernika uvijek se okupi u toj lijepoj i jako velikoj crkvi. Duhovnu obnovu prate pjevači crkve, a programe unutar obnove, osobito one kod molitve klanja i druge prati i animira Davor Terzić, rovinjski kantautor duhovnih pjesama.
Program duhovne obnove je: petak od 17 sati (vjerojatno s misom i klanjanjem do 20 sati); subota prijepodne molitveni program i molitve za pojedince i njihove nakane od 10 do 12 sati, a popodne opet od 17 sati. U nedjelju sve svršava sa župskom svetom misom koja je u 10.30 sati.

Od nedjelje 16. rujna pa redom kroz četiri nedjelje bit će na programu JABUKA TV po sat vremena ponuđena od fra Zvjezdana Linića KATOLIČKA DUHOVNA OBNOVA. Bit će to u 18 sati. Vjerojatno će biti i repriza u tjednu u vrijeme koje će oni označiti. Ta duhovna obnova snimljena je prije 3 godine u Domu sportova u Zagrebu. U četiri nastavka gledatelji mogu doživjeti pravu duhovnu obnovu s molitvama za ozdravljenje i oslobođenje. Bit će to na svojevrstan način divna priprava za JUBILARNU GODINU VJERE koju će otvoriti papa Benedikt XVI početkom listopada ove godine i trajat će do listopada iduće 2013. godine.

Duhovna obnova na «Jabuka» TV se nastavlja. Od sada se snimaju određeni sadržaji svega onoga što redovito činim u Taboru kad su programi duhovne obnove i onda se to slaže za jednosatnu emisiju na Jabuci. Vjerujem da mnogi mogu naći taj program na svojim tv-aparatima. Tako se sve više «ažurira» duhovna obnova i vjerujem da će to postati plako i redovita emisija, trajna, na toj tv-stanici. Bit će onda na njoj emitirani i drugi sadržaji koji su duhovnog karaktera i vrijedno ih je u tom programu pogledati. Kažu iz «Jabuke» da imaju regostrirano da ih prima preko 17.000 aparata. To je veliki broj. Tako velik broj slušatelja i gledatelja nemam čak ni u Domu sportova u Zagrebu.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.