HKR - 15. obljetnica

17.05.2012.

Hrvatski katolički radio proslavlja 15. obljetnicu postojanja u četvrtak, 17. svibnja!


Dragi slušatelji i prijatelji Hrvatskoga katoličkog radija!

Hrvatski katolički radio proslavlja svoj 15 rođendan. Polako ali sigurno naš radio hita prema punoljetnosti. Radosno se prisjećamo 17. svibnja 1997. godine kad se HKR, nakon dugih priprema i uz veliko iščekivanje, prvi put oglasio u hrvatskom eteru. Zahvalni smo dragom Bogu za toliko lijepoga i dobroga što smo od Njega primili kroz sve ove godine. Zahvalni smo utemeljiteljima, našim hrvatskim biskupima, koji su prepoznavajući „znakove vremena“ još 1994. godine osnovali Hrvatski katolički radio te ga svesrdno pomagali i podupirali kako bi mogao opstati na hrvatskoj medijskoj sceni. Na osobit način zahvalni smo svima vama, našim dragim slušateljima i prijateljima koji vjerno i ustrajno pratite naš program i velikodušno nam pomažete u našem djelovanju. Vaša podrška, duhovna i materijalna, bili su nam i jesu veliko ohrabrenje i utjeha napose u danima kad smo znali osjetiti umor i pitali se kako dalje.
Želja nam je i dalje stvarati program koji će na razne načine pronositi ljepotu Radosne vijesti Spasitelja našega Isusa Krista koja u sebi uključuje sve ono što je lijepo, dobro i istinito, koja oplemenjuje dušu i nadahnjuje čovjeka da hodi putem dobra.
Svoju zahvalu Bogu i svim dobročiniteljima objedinit ćemo u euharistijskom slavlju u četvrtak, 17. svibnja, u crkvi sv. Petra u Vlaškoj ulici u Zagrebu, koje će predvoditi prvi ravnatelj HKR-a fra Mirko Mataušić.
Sve vas od srca pozivam da nam se pridružite i uzveličate svojom prisutnošću našu proslavu.

Zvonimir Ancić
ravnatelj HKR-a

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.