15. otvoreno prvenstvo Hrvatske za osobe s invaliditetom opet u Zagrebu

02.05.2012.

U povodu održavanja 15. otvorenog atletskog prvenstva Hrvatske za osobe s invaliditetom, gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, primio je danas članove i vodstvo Atletskog kluba za osobe s invaliditetom Agram, suorganizatora ovogodišnjeg prvenstva.

Budući da se ovo jubilarno prvenstvo, nakon Rijeke i Pule, vraća u Zagreb, razgovaralo se o aktivnostima vezanim za organizaciju, najveće sportske manifestacije te vrste, koja se, pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba, održava na stadionu Mladost od 3. do 6. svibnja 2012.

Gosti su gradonačelnika izvijestili o tijeku priprema za prvenstvo na kojemu će nastupati tristotinjak natjecatelja iz 25 zemalja.

Zaželjevši gostima puno sportske sreće na terenu i uspjeha s ovogodišnjim prvenstvom, gradonačelnik Bandić istaknuo je da je Zagreb ponosan što opet ima priliku i čast biti domaćin vrhunskim sportašima i da je Grad uvijek spreman pružiti potporu ovakvim manifestacijama.

Petnaesto atletsko prvenstvo Hrvatske za osobe s invaliditetom organiziraju, zajedno s AK Agram, Hrvatski paraolimpijski odbor, Hrvatski atletski savez osoba s invaliditetom te Zagrebački savez osoba s invaliditetom.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.