Humanitarni koncert za Ivana Gavrića

26.04.2011.

Vrijeme: 7. svibanj u 22:00 - 8. svibanj u 4:00
Lokacija: Klub 100, Velika Gorica, Croatia

Više informacija
Potaknuti iznenadnom i teškom bolesti našeg dragog prijatelja Ivana Gavrića, duboko suosjećajući s njegovom obitelji, najavljujemo humanitarni koncert koji će se održat 7. svibnja 2011. godine u velikogoričkom Klubu 100 namijenjen prikupljanju sredstava za njegovo liječenje i rehabilitaciju.
Ivanovi zdravstveni problemi počeli su u kolovozu 2010.godine, kada mu je naglo pozlilo te je dobio prvi epilepčni napad. Početni slabi i po...vremeni epileptični napadaji ubrzo su se pojačali i postali znatno učestaliji, te mu je u KBC Sestre Milosrdnice dijagnosticiran postinfekcijski limbički encefalitis. Identificirana su mu oštećenja na mozgu i lezije zbog kojih je Ivanu oštećeno kratkotrajno pamćenje i centar za hodanje. Ivan je potom upućen na rehabilitaciju u Krapinske Toplice, međutim, česti i intenzivni napadaji i mioklonizmi (nekontrolirani trzajevi mišića) onemogućili su daljnju rehabilitaciju. Od tada, Ivanu je nekoliko puta korigirana terapija, te je liječen u mnogim bolnicama, sve bez značajnijih poboljšanja. Fizikalna terapija provođena je i tijekom boravka kod kuće, ali je zbog povremenih napadaja morao ponovno biti hospitaliziran. Ivan u medu vremenu dobiva upalu pluća i trombozu u lijevoj nozi koji dodatno otežavaju situaciju. Zadnji nalazi pretraga na žalost pokazuju pogoršanje situacije i dalje aktivnu upalu lijeve lezije u mozgu.
S obzirom na tešku financijsku situaciju obitelji Gavrić, jer oba roditelja nisu u radnom odnosu, te iznimno visoke troškove koje iziskuju njegovi lijekova i rehabilitacija, nadamo se da ćete se pridružiti našoj želji da ovim koncertom pružimo ruku pomoći našem prijatelju koja mu je u ovim trenucima toliko potrebna.
Ulaznica za koncert iznosi simboličnih 20 kuna, a pozivamo sve ljude dobre volje da svoju pomoć pruže donacijom na broj žiro računa 2402006-3102042555. Dobrovoljni novčani prilozi moći će se predati i na za to predviđenim mjestima na samom koncertu. Ovim putem zahvaljujemo svima koji su financijski kao i organizacijski doprinijeli ovom humanitarnom događaju: HOK osiguranje Zagreb, zajednica mladih Trag u beskraju župe Sveta tri kralja iz Donje Lomnice, gimnastički klub VG Limači, gradu Velika Gorica za financijsku pomoć i ustupanje prostora održavanja koncerta, kao i svima Vama koji ćete svojim dolaskom ili novčanim prilogom podržati ovu inicijativu.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.