Pomozite 16-godišnjoj Martini u borbi protiv karcinoma!

15.10.2008.

ZAGREB - Šesnaestogodišnjoj Martini Pirić iz Čepina kod Osijeka u posljednja su četiri mjeseca dijagnosticirana dva zloćudna tumora. Roditelji vjeruju u liječenje u inozemstvu, no ne mogu joj to priuštiti, pa traže pomoć dobrih ljudi.

Umjesto s uobičajenim tinejdžerskim problemima, Martina se bori s karcinomom. Najprije je dijagnosticiran na prsima, izvađen operacijom i uslijedile su kemoterapije. No zlo s time nije završilo... Ubrzo je utvrđen još jedan karcinom u Martininom tijelu, ovoga puta na želucu. Nakon druge operacije, obavljene prije nekoliko dana, nalazi nisu dobri...

No Martina i njeni roditelji ne gube nadu i vjeru. Poučeni iskustvima drugih ljudi, vjeruju da bi Martini moglo pomoći liječenje u inozemstvu, no zbog svog finanijskog stanja nisu u mogućnosti platiti svom djetetu liječenje.

Četveročlana obitelj Pirić, naime, živi u podstanarskom stanu u Čepinu. Otac je zaposlen, ali je na bolovanju od studenoga prošle godine. Martinina majka je domaćica koja je prije tri godine preboljela moždani udar. Njihova primanja od 1.500 kuna mjesečno nisu dovoljna ni za normalan život, a kamoli za liječenje u inozemstvu. Da bi pokušali spasiti Martinin mladi život, hitno im je potrebna pomoć.

Martinina majka stoga je u razgovoru za TotalPortal uputila apel svim dobrim ljudima da pokušaju pomoći njenom djetetu, ali i zahvalila svima koji su im do sada na bilo koji način pomogli.

Imate li mogućnosti, sredstva za pomoć u liječenju Martine Pirić možete uplatiti na žiro-račun koji je otvoren u Banco popolare Croatia, a broj je 4115008-3134001352

(TotalPortal/H. Ševčešin)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.